Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
θέλω να ζητήσω από τη διαχείρηση τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας για.... γνωριμίες!!!
Πάντα ήθελα να βρω γκόμενα μηχανόβια...![]()
:rotflmao:
![]()
+ μεγάλη coca cola
θέλω να ζητήσω από τη διαχείρηση τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας για.... γνωριμίες!!!
![]()
+ μεγάλη coca cola
![]()
:rotflmao: [/B]
και εγωαλλα δε μου κανουν το χατηρι
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
να πούμε στους admins να κάνουν κονέ με το se-eida.com se-eida.gr, να έχουν και εκεί ξεχωριστή κατηγορία "σε είδα μοτο.γκρ"Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
..θέλω να ζητήσω από τη διαχείρηση τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας για.... γνωριμίες!!!
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Επειδή όμως το έπαιξα πολύ σοβαρός και δεν μου πάει, παίρνοντας θάρρος από ένα ποστ-πρόταση που αφορά τα "χωράφια" του DimChios, θέλω να ζητήσω από τη διαχείρηση τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας για.... γνωριμίες!!!
![]()
Ας γινει!
Τωρα που τη βρηκα εγω και μαλιστα πριν καν δημιουργηθει η κατηγορια, ε ρε "ξυρισμα" που εχει να πεσει!
Ασε που μπορει να τις περναμε και audition πρωτα! Εχω και σε αυτο εμπειρια λογω δουλειας!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ετσι, χαβαλες να εισαι!
![]()
![]()
![]()
Βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και εγωαλλα δε μου κανουν το χατηρι
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέσπα... πέρα από την πλάκα (αλλά και την σοβαρότητα) εγώ άνοιξα αυτό το ποστ απλά και μόνο για να πω το πως βλέπω εγώ κάποια πράγματα. Ίσως να είμαι σωστός ίσως και λάθος.
Για το μόνο που είμαι σίγουρος οτί είμαι λάθος είναι ο τίτλος... Δεν νομίζω να "τραβήξει" κάποιον από αυτούς που ίσως θα έπρεπε να το διαβάσουν.
Α-μήχανος καβαλάρης
Πες πως θέλεις να γίνει και αλλάζει άμεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
Για το μόνο που είμαι σίγουρος οτί είμαι λάθος είναι ο τίτλος... Δεν νομίζω να "τραβήξει" κάποιον από αυτούς που ίσως θα έπρεπε να το διαβάσουν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πες πως θέλεις να γίνει και αλλάζει άμεσα.![]()
Πςςςςςςςςς, αμα γ@μει ο μοντ τι να πεις?
![]()
"Αμήν και σ'εμάς που ανοίγουμε βουλκανιζατέρ απ'τις τρόμπες"Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πςςςςςςςςς, αμα γ@μει ο μοντ τι να πεις?
![]()
Ειλικρινά δεν ξέρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πες πως θέλεις να γίνει και αλλάζει άμεσα.![]()
Όπως δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάποιος διαβάζοντας το.
Αν νομίζεις ότι αξίζει τόσο από μένα έχεις το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις...
Α-μήχανος καβαλάρης
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Αμήν και σ'εμάς που ανοίγουμε βουλκανιζατέρ απ'τις τρόμπες":rotflmao:
:o α.... ναι!!! αυτο ειναι απο τα θρεντ που μετα απο 10 posts πρεπει να γυρισεις ΠΑΝΩ στον τιτλο για θυμηθεις για τι θεμα μιλαει....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam