Προ λιγου ειχα ραντεβου με την ασφαλιστικη μου(οι mods αν 8ελουν μπορουν να με ενημερωσουν αν μπορω να αναφερω το ονομα).
Περυσι πληρωσα για 1 χρονο 500 ευρω για ασφαλεια κλοπης,πυρκαγια κτλ-οκ πολλα αλλα ειχα το κεφαλι μου ησυχο μιας και 8εωρειται η κορυφαια στο χωρο.
Παω που λετε σημερα να συζητησω την αναπροσαρμογη του ασφαληστρου..Και τι μου λενε?500 ευρω παλι !!![]()
Ρε παιδια λεω το μηχανακι κανει πλεον γυρω στα 6 χιλιαρικα(versys)και 8α πληρωσω παλι τα ιδια,οσο πληρωνα και για 7200?(περσινα)![]()
Και στην τελικη δειτε το λιγο λογικα-8α δινω 500 για ενα μηχανακι που κανει 6000 και του χρονου 8α κανει 5000 κιαν?
Ναι εχετε δικιο,μου λενε,αλλα ξερετε η ΕΕ μας εχει αναγκασει να δινουμε απο δω και περα το διπλασιο ποσο σε περιπτωση προκλησης ατυχηματος σε τριτους!!
Ρε παιδια,ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ,οχι αμαξι,ειναι σχεδον αδυνατο να προκαλεσω ατυχημα και να χτυπησει απο μενα καποιος..
Αυτα..Παρακαλω οσες προτασεις εχετε για καποια αξιοπιστη ασφαλιστικη(η συγεκριμενη εχει 100% της αξιας και απο,τι ξερω ειναι και η μοναδικη).Το 8εμα ειναι οτι μπαινω στρατο το Νοεμβρη και ειναι λιγο μαλακια να σκασω τοσα λεφτα για να την εχω στο γκαραζ..
Κατι ειχα ακουσει για την ΑΙG,οτι ειναι αρκετα καλη εταιρια..γνωριζει κανεις?
![]()