Περαστικα στα παιδια!Θα γιανουν και παλι!![]()
![]()
Περαστικα στα παιδια!Θα γιανουν και παλι!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Οχι αλλες αναστροφες ... γμτ το στανιο τους ...
Περαστικα στα παλικαρια![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
περαστικά, καλή και γρήγορη ανάρρωση να χετε
Περαστικά και αγύριστα να είναι,αφού δεν έπαθαν κάτι σοβαρό όλα θα πάνε καλά![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
gamo ta atiximata mou..pote 8a isixasoume ligo ?
perastika paidia![]()
Ουφ.. πάλι καλά που δεν έπαθαν κάτι.. όταν διαβάζεις.. τις λέξεις.. σύγκρουση.. αναστροφή..![]()
Γρήγορη Ανάρρωση..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Περαστικα και στους δυο!!!! Αυτα να ειναι μονο, χαμογελαστε και τα σιδερα φτιαχνοντε!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Τι επαθε αυτος?Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Περαστικά στα παίδιά και από τον Road67,που νοσηλεύεται και ο ίδιος στο 401![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Περαστικα και απο μενα.Εχει παραγινει το κακο με αρκετους δολοφονους κουτακηδες.![]()
![]()
Είναι στην πνευμονολογική με βρογχοσπασμούς και ακολουθεί κάποια αγωγή με κορτιζόνη.Από ότι μου είπε θα κάτσει αρκετές μέρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι επαθε αυτος?
Περαστικά και ποτέ ξάνα!!!Αφού είναι τα παιδιά καλά τότε όλα τα άλλα περιττεύουν...![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Αν ξαναμιλησετε περαστικα και χαιρετισματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Είναι στην πνευμονολογική με βρογχοσπασμούς και ακολουθεί κάποια αγωγή με κορτιζόνη.Από ότι μου είπε θα κάτσει αρκετές μέρες
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
το σπιτακι του μεσα γαμω την @#!$:%@%#%$@$#!#!#$@$
περαστικα και στους 2 σας την χριστινα δεν την πιανω στο τηλ αλλα τον θοδωρη τον βρηκα......μην μασας φιλε μου ολα θα ειναι καλα πολυ συντομα!!!!!!!!!!!το υποσχομε αυτο!!!!!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
perastika,
taxeia anarrosh
kai stous ypoloipous prosoxh giati twra teleutea ola dysaresta eimaste....