κοιτα να δεις που τελικα υπαρχει χειροτερη αντιπροσωπεια απο την honda
κοιτα να δεις που τελικα υπαρχει χειροτερη αντιπροσωπεια απο την honda
Βρε δεν πάν να γ@μηθούν όλες![]()
![]()
Σαν την Yamaha καμιά!!!!:smilea:
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αυτό που λες δεν γίνεται...Ψάξε να βρεις το parts list....Κατά 99,999 % θα δεις τους αντίστοιχους κωδικούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από maxfx
αλλα για την τιμονόπλακα οι αχρηστοι αντιπροσωποι απάντησαν πως ακουσον ακουσον ΔΕΝ εχουν ΚΩΔΙΚΟ για το προίον!!!!. Δηλαδή ΔΕΝ μπορώ να προμηθευτώ τιμονόπλακα για hayabusa 09 η suzuki ΔΕΝ βγάζει κ αλλα τέτοια κουλά.
Γιατι πολυ απλα οταν σου ζητανε τον αριθμο του πλαισιου για να παρεγγειλεις ενα ανταλλακτικο και διαπιστωσουν οτι ειναι μπασμενο στη χωρα μας δια της πλαγιας οδου, αρχιζουν τα δεν ξερω και θα δειξει και ισως κτλ-κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τι σχέση εχει το part number της τιμονοπλακας αμα ειναι παραεισαγωγης... ?
δεν λεω οτι αυτο ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση αλλα παιζει σαν σεναριο πολυ...
Παιδιά μίλησα με εναν τύπο απο τα ανταλλακτικά τους
έδωσα και τον κωδικό που -ευχαριστώ- μου έδωσε ο rainmaster και μου λεει το τυπάκι
Καλα κοίταξε ναι υπάρχει σαν κωδικός αλλα εγω δεν το εχω φέρει αυτο ποτε μου , αν στο κάνουμε πρωτη παραγγελία θα πρέπει να το δούμε σαν αντικείμενο για να φτιαξω καρτελα προιόντος(!!!) και μετα να το ζητήσουμε. Και του λέω ρε φιλε το Busa to πηρα πριν 2 μηνες περιμενω ηδη 1 μήνα 12 μέρες για να μου το πεις αυτο? και μου λέει κατι παπαριές του στύλ οτι δεν κατάλαβαν τι ήθελα κ τετοια.
Τώρα ψάχνομαι και για μεταχειρισμένα δεν την παλεύω αλλο . Ε λ ε ο ς. Η ωρα και η στιγμή! ΑΑ, ασχετο αλλα θα ήθελα φίλοι Busades να μου προτείνεται κανα σοβαρό συνεργείο-μάστορα γιατι ο τρέχων μου κάνει κάτι σε παπατζή αφου στην τελική δεν έπρεπε να τρεχω εγω για τα ανταλλακτικά μου.
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?