ειναι κανεις κοντα στο βυρωνα κ ξερει απο βεσπα?
ξερετε εστω τι πρεπει να προσεξω σε μια βεσπα πριν την παρω?
μιλαμε για px200
![]()
ξερετε εστω τι πρεπει να προσεξω σε μια βεσπα πριν την παρω?
μιλαμε για px200
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
οπως ανεβαινεις την χρ.σμυρνης μετα την αγορα του βυρωνα που σε παει ο δρομος
για νεα ελβετια , οπως ανεβαινει και το τρολευ μετα την εμπορικη τραπεζα στο δεξι σου
χερι, υπαρχει ενα μικρο μαγαζακι που γραφει vespa sevice απεξω, καλος μαστορας ,παλαιος!!
τον ρωτας για την px οτι θες...
αν δεν τον βρεις...κοιτα στην φορμιωνος στην καθοδο για παγκρατι, μετα τα σχολεια του βυρωνα
στο δεξι σου χερι γωνιακο piaggio vespa service, τασος λεγεται ο μαστορας μεσα....
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Τι μοντελο ειναι Αλεξ?ΡΧ200 η ΡΧ200Ε?Οχι οτι εχει τρελη διαφορα απλα η δευτερη ειναι πιο καινουργια.Μηχανικα αν λειτουργει εισαι οκ.Αν θελει επισκευη αυτη γινεται ευκολα και σχετικα φτηνα(εχω αλλαξει πιστονι στην εθνικη οδο).
Περισσοτερο κοιτα για σαπακια(οσο μπορεις)γιατι αυτο ειναι το πιο δυσκολο στην επισκευη.Κατα τα αλλα υπαρχουν ΟΛΑ τα ανταλλακτικα και μπορεις να την κανεις κουκλα.
Ενα πενηνταρακι δεν ειχες βρει?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Πενηνταράκι... px 200?![]()
Μάλλον το μπερδεύεις με άλλο thread
http://vespaforumhellas.grΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εστω ξερετε τι πρεπει να προσεξω σε μια βεσπα πριν την παρω?
μιλαμε για px200
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
δεν λενε κατι ουσιαστικο περαν του οτι σαπιζει, κ αν ακουτε μεταλικο θορυβο να προσεχετε!
![]()
![]()
εξαλου εαν καλομαθεις στο μοτο.γρ, τα αλλα σου φαινονται οδοντοπαστες!
![]()
επειδη δυσκολα κανεις το γυρο της ιταλιας με πενηνταρι ειπα να το αφησω να παλιωσει ορφανο....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι μοντελο ειναι Αλεξ?ΡΧ200 η ΡΧ200Ε?Οχι οτι εχει τρελη διαφορα απλα η δευτερη ειναι πιο καινουργια.Μηχανικα αν λειτουργει εισαι οκ.Αν θελει επισκευη αυτη γινεται ευκολα και σχετικα φτηνα(εχω αλλαξει πιστονι στην εθνικη οδο).
Περισσοτερο κοιτα για σαπακια(οσο μπορεις)γιατι αυτο ειναι το πιο δυσκολο στην επισκευη.Κατα τα αλλα υπαρχουν ΟΛΑ τα ανταλλακτικα και μπορεις να την κανεις κουκλα.
Ενα πενηνταρακι δεν ειχες βρει?![]()
ΡΧ200 ελεγε η αγγελια, δε ξερω ποια ακριβως ΡΧ ειναι.
τα FD,E,X μου φαινονται ψιλα πραματα,
το καλο ειναι οτι εχει μιζα, φανταζομαι κ μανιβελα, σωστα?
τα χαρτια της ειναι οκ
τα σηματα επισης.
τα σαπακια δε μου λενε κατι,
εχω παθει ανοσια απο το κουπερακι -1976 γεννηθείς!- που προσπαθω να συνεφερω οποτε οτι σαπιο κ να δω θα ειναι απλο πταίσμα!!!!!
τα μηχανικα/λειτουργικα της μερη με ενδιαφερουν να ειναι σε ικανοποιητικη κατασταση
ο τυπος μου ειπε οτι λειτουργει κανονικα
οποτε νομιζω οτι θα προχωρησω σιγα σιγα στους αρραβωνες!
![]()
Ρε οντως αμα δεν ειναι σάπιο ολα τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
επειδη δυσκολα κανεις το γυρο της ιταλιας με πενηνταρι ειπα να το αφησω να παλιωσει ορφανο....
τα χαρτια της ειναι οκ
τα σηματα επισης.
εχω παθει ανοσια απο το κουπερακι -1976 γεννηθείς!- που προσπαθω να συνεφερω οποτε οτι σαπιο κ να δω θα ειναι απλο πταίσμα!!!!!
τα μηχανικα/λειτουργικα της μερη με ενδιαφερουν να ειναι σε ικανοποιητικη κατασταση
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
reverse it!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε οντως αμα δεν ειναι σάπιο ολα τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες...![]()
![]()
Αλεξ τα μηχανικα της ειναι ευκολα και φτηνα.Ασε που ειναι σκυλια.Ειχα μια 150αρα και μια 200αρα.Με τη δευτερη χωρισαμε στα 7 χρονια.Ειχε πολλα προβληματα.Ηθελε καθε τοσο αλλαγη λαδιων,μπουζι,μου εκοψε 2 φορες ντιζα συμπλεκτη,αλλαξα μια φορα σταυρο και που και που αλλαζα θερμουιτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
επειδη δυσκολα κανεις το γυρο της ιταλιας με πενηνταρι ειπα να το αφησω να παλιωσει ορφανο....
τα χαρτια της ειναι οκ
τα σηματα επισης.
![]()
Δραμα σου λεω,προβληματικα μηχανακια:rotflmao: :rotflmao:
Αν ειναι καλη η τιμη τσιμπα τη.Το 50αρι παιζει ακομα?Κι αν ναι σε τι τιμη?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related