Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
EEEEE PAIDAKIA?
EGW AN GINEI H DEYTERH PANNELHNIA 8A EMFANISTW ME KATI NEO
NEO KAI IDIKO GIA THN PERISTASH!
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...........ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ
Ολοι μαζι και ψωριαρης χορια :a029: :a029: :a029:
Άντε καιρός ήταν να ξεφορτωθείς τη λαδιέρα σου,τι τα θες,βρέχει και συχνά τώρα τελευταία,να πάθεις καμιά ηλεκτροπληξία πάνω στο Ducati να έχουμε άλλα?
Αντε κανονίστε καμιά Αλεξανδρούπολη μπας και με δει λιγάκι και η μάνα μου που της λείπω...
BRAOU!!!
ahnteeeeeeeeeeeee
egw lew thn deuterh panellhnia na thn kanoume sthn kastoria!!!!!!!!!
ti lete??????????
http://www.riverparty.org/30/photos.html
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αμα με αφησετε να κανω Rafting με το 1098 εγω ΜΕσα!!
Υ.Γ. Αν ο Προεδρας παρει την αποφαση για εκεινο το ΒΙΟΛΕΤί TREndy SUZUKI....εγω υποσχομαι να το παω στο TTD να τον κανω δωρο αερογραφιες με SWAROVSKI ......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αμα με αφησετε να κανω Rafting με το 1098 εγω ΜΕσα!!
Υ.Γ. Αν ο Προεδρας παρει την αποφαση για εκεινο το ΒΙΟΛΕΤί TREndy SUZUKI....εγω υποσχομαι να το παω στο TTD να τον κανω δωρο αερογραφιες με SWAROVSKI ......![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Θα ερθεισ με σκηνη να υποθεσω??
ολες τις μερες μαλλον οχι......τις τελευταιες 2 ομως σιγουρα!
xrhstooo to illuminati kateuainei me 550kb/min!!!!!!!!!!! se mish writsa 8a to dw!!!!
telika to skype etrwge taxhthta!
Μπράβο παιδιά μου. Πάλι ωραία τα μοιράσατε τα χλμ! Εντάξει, το ducati δε μπορεί να κάνει αποστάσεις, φορτωτικές δεν υπάρχουν? Για να έρθω Σάββατο και να φύγω Κυριακή, θα φάω 1 μέρα στο δρόμο. Μήπως να έρθω με αυτοκίνητο? μμμμμμμ.......
Για Αμοργό ψήνεται κανείς;
Και νησί είναι και ωραίες διαδρομές έχει και κάμπινγκ έχει για όσους ψήνονται για σκηνούλα και καλό φαΐ έχει (αστακομακαρανάδα κανείς;;;....
What say you?
![]()
![]()
Α! Κι έχει και ρακόμελα και ψημμένη ρακή θεσπέσιαλ ΣΕ λέω!!
I wish I was as fortunate, as fortunate as me.
Ρακομελα εχει κ'δω. Πολυ καλα μαλιστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Jungle Julia
Για Αμοργό ψήνεται κανείς;
Και νησί είναι και ωραίες διαδρομές έχει και κάμπινγκ έχει για όσους ψήνονται για σκηνούλα και καλό φαΐ έχει (αστακομακαρανάδα κανείς;;;....
What say you?
![]()
![]()
Α! Κι έχει και ρακόμελα και ψημμένη ρακή θεσπέσιαλ ΣΕ λέω!!
Εσυ κοπελια θα μας τιμησεις??
αμα είναι έτσι, να μη λείψω τότες!
σκηνικό: ρακόμελα μέχρι θανάτου και ο πρόεδρας μέσα στη παραζάλη του, υπογράφει τις ανταλλαγές αδειών, φεύγω βράδυ με ducati και πάω Ηγουμενίτσα για Ιταλία.
Εντάξει θα έρθω!
Ελα και θα δουμε τι θα κανουμε με τον προεδρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
αμα είναι έτσι, να μη λείψω τότες!
σκηνικό: ρακόμελα μέχρι θανάτου και ο πρόεδρας μέσα στη παραζάλη του, υπογράφει τις ανταλλαγές αδειών, φεύγω βράδυ με ducati και πάω Ηγουμενίτσα για Ιταλία.
Εντάξει θα έρθω!
Μονος θα ερθεις?![]()
Να σας τιμήσω, γιατί να μη σας τιμήσω; Για πού, όμως, τελικά γιατί δεν έχω καταλάβει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ρακομελα εχει κ'δω. Πολυ καλα μαλιστα!
Εσυ κοπελια θα μας τιμησεις??![]()
Για River party ή για φάση εδώ Σαλόνικα;
Δήμο, θ'ανέβεις;
I wish I was as fortunate, as fortunate as me.
Για Καστορια σε 1η φαση!Αρχικά δημιουργήθηκε από Jungle Julia
Να σας τιμήσω, γιατί να μη σας τιμήσω; Για πού, όμως, τελικά γιατί δεν έχω καταλάβει.....![]()
Για River party ή για φάση εδώ Σαλόνικα;
Δήμο, θ'ανέβεις;
Θεσ/νικη ειναι ευκολο.
Πριν 2 εβδομαδες ημουν για 4 μερες!
Εχω σπιτι πλεον (40 εκκλησιες).
Next time θα σε παρουμε τηλ να βρεθουμε!