Καλωσασβρήκα:smilea:
Καλωσασβρήκα:smilea:
7) τον SVX να τον βαλουμε Skoopah.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Τρελαμένος είμαι ήδη![]()
Ε ρε παίδες... Θα ακολουθήσομεν τα εξής βήματα:
1) Ημερομηνία
2) Διαδρομή
3) Συμμετέχοντες (λίστα) να αναφέρεται κ το απο πού θα ξεκινήσουνε..
4) Οι Βόριοι κ οι Νότιοι θα κανονίσουν να βρεθούν κάπου να πάνε στο σημείο συνάστησης με τους Νότιους - Βόριους αντίστοιχα..
5) Απο το σημείο συνάντησης (που θα ορίσουμε στο βήμα 2 μαζί με τον προρισμό) θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί
6) Οι γνωρίζοντες την διαδρομή μπορούν να οργανώσουν καλύτερη το πρόγραμμα της εκδρομής.
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
DEN YPARXOUME.... EINAI APANTHSEIS APO AYTOMATO SERVER...Κ γω αν κ κλείνω δύμηνο δν έχω γνωρίσει κανέναν ακόμα..
SYGEKRIMENO O SERVER "alexioannides" KAI O SERVER "KASTORIA" EXOYN XALASEI~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ola θα γινουν λεβεντη μου αλλα α'στα στον ειδικο αυτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Τρελαμένος είμαι ήδη![]()
Ε ρε παίδες... Θα ακολουθήσομεν τα εξής βήματα:
1) Ημερομηνία
2) Διαδρομή
3) Συμμετέχοντες (λίστα) να αναφέρεται κ το απο πού θα ξεκινήσουνε..
4) Οι Βόριοι κ οι Νότιοι θα κανονίσουν να βρεθούν κάπου να πάνε στο σημείο συνάστησης με τους Νότιους - Βόριους αντίστοιχα..
5) Απο το σημείο συνάντησης (που θα ορίσουμε στο βήμα 2 μαζί με τον προρισμό) θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί
6) Οι γνωρίζοντες την διαδρομή μπορούν να οργανώσουν καλύτερη το πρόγραμμα της εκδρομής.
![]()
![]()
Μα φυσικα ο προεδρας!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
POIOS EINAI O IDIKOS??? O MASTROXALASTHS???![]()
Παιδια ειδατε τι γραφει ο προεδρος κατω απ'το ονομα του??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα συμφωνήσω με τον SVX,
Πέρα από τον Βασίλη που γνώρισα στα Μέγαρα, δε γνωρίζω ούτε καν τους Αθηναίους (με εξαιρέσεις). Θέλουν οι Αθηναίοι, να κανονίσουμε για καμία μπύρα? Κέντρο, Πειραιά? Κυριακή απογευματάκι ας πούμε. Νομίζω είναι το μόνο ευκολο, στη περίπτωση που κάποιος δε μπορεί να λείψει ολόκληρη μέρα για μοτοβόλτα.
Αυτό έβλεπα τώρα... Υπερκυβισμένο SV.... Από πού το πήρες το κιτ πρόεδρε? Ενδιαφέρομαι..![]()
![]()
EEEEEE MHN ORGANONETE ESEIS KRIFES SYGENTRWSEIS... 8A STEILW TA MAT!
για μία μπυρίτσα ρε πρόεδρα!
Φυσικά για να κρατήσουμε ενιαία δυνατή φωνή
Και δε μου λες? Ο δευτερος δικάβαλος, θα είσαι εσυ?????:rotflmao:
Παιδιά μη γελάσετε, αλλά έχασα τη σέλα μου, εχω φάει το κόσμο και τίποτα ακόμα... Και έχω τάξει βόλτα σε κοριτσάκι γμτ μου.....
XAAXAXXAXAXA KOIFALITSES AN PSAKSETE STO FORUM 8A DEITE APO POTE EPSAXNA KIT YPERKYBISMOU TOU SV650 KAI META PAEI KALLITERA KAI APO TO SV1000S !!!!!!!
SE POIA EXEIS TAKSEI BOLTA RE KOUFALITSA????
RE SEIS? O PANTELIS POU XA8HKE? ANEBHKE PROS TA PANW TELIKA POU ELEGE?