Από παρασκευή (καιρού θέλοντος) και για 3 εβδομάδες θα είμαι Γαύδο.Κερνάω καφέ στον Κόρφο.![]()
![]()
![]()
Από παρασκευή (καιρού θέλοντος) και για 3 εβδομάδες θα είμαι Γαύδο.Κερνάω καφέ στον Κόρφο.![]()
![]()
![]()
Όπα, πες πως σε γνωρίζουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
![]()
![]()
& γράψε αν θες και τα δρομολόγια από Σφακιά κάθε πότε είναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α, και πουσαι, αν νομίζεις ότι θα τη βγάλεις απλά με ένα καφεδάκι,
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ, ήθελες να καρφωθείς....Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
![]()
![]()
![]()
Ξέχασες ότι εδώ είμαστε Αλήτες, Μηχανόβιοι.....![]()
![]()
![]()
:wacko:
Ρε σύντεκνοι σκέφτομαι τον Σεπτέμβριο που θα κατέβω στα πάτρια εδάφη να περάσω λίγες μέρες Γαύδο...Θυμήστε μου μόνο το καραβάκι που πήγαινε παλιά από Πλακιά ισχύει ακόμη το δρομολόγιο ή το έχουνε σταματήσει???![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
As far as i know, πας από Χώρα Σφακίων ή Παλιόχωρα πλέονΑρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Ρε σύντεκνοι σκέφτομαι τον Σεπτέμβριο που θα κατέβω στα πάτρια εδάφη να περάσω λίγες μέρες Γαύδο...Θυμήστε μου μόνο το καραβάκι που πήγαινε παλιά από Πλακιά ισχύει ακόμη το δρομολόγιο ή το έχουνε σταματήσει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΣΚ 11:30 το πρωι απο σφακια.
Αλλά καλού κακού το τηλ του λιμεναρχείου:2825 0 91292.
Τι εννοεις "πες πως σε γνωρίζουμε" ?
@blueangel: Δεν παει απο'τι γνωριζω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
ΠΣΚ 11:30 το πρωι απο σφακια.
Αλλά καλού κακού το τηλ του λιμεναρχείου:2825 0 91292.
Τι εννοεις "πες πως σε γνωρίζουμε" ?
Ο Κορφός είναι μαγαζί, είσαι ο ιδιοκτήτης? Ή πάω εκεί και φωνάζω Fasmaaaaa![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ο Κορφός είναι μαγαζί, είσαι ο ιδιοκτήτης? Ή πάω εκεί και φωνάζω Fasmaaaaa![]()
Ο Κόρφος είναι παραλία , δυστυχώς δεν είμαι ο ιδιοκτήτης και αυτό με την φωνή δεν είναι κακή ιδέα αλλά αν δεν πιάσει ρώτα τον ταβερνιάρη ποιος είναι από τα Ματαλα εκεί.
Thanks παίδες![]()
![]()
κρίμα ρε γαμώτο από Πλακιά ήταν ένα τσιγάρο δρόμος
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
μου θυμίζει μια συνάντηση Περιστεριωτών σε Ιταλικό camping αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Ο Κόρφος είναι παραλία , δυστυχώς δεν είμαι ο ιδιοκτήτης και αυτό με την φωνή δεν είναι κακή ιδέα αλλά αν δεν πιάσει ρώτα τον ταβερνιάρη ποιος είναι από τα Ματαλα εκεί.![]()
3 εβδομάδες Γαύδο ;;;;![]()
Τα χαιρετίσματά μου στο Θεό να δώσεις, όλα καλά εδώ πες του αλλά αν γίνεται να κάνει κάτι με τη ζέστη γιατί ξεκινήσαμε νωρίς φέτος τους καύσωνες..αν γίνεται να σου δώσω κι ένα κεφαλοτύρι να του πας:rotflmao:
Ζηλεύωωωωωω.....!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μου θυμίζει μια συνάντηση Περιστεριωτών σε Ιταλικό camping αυτό![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Το κεφαλοτύρι.... δεκτών!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: