Καλημέρα...καινουργιος με απορίες...
Υπάρχει κανένας vstromitis με ύψος 1,70...το έχω παραγγείλει και έχω αγχωθεί αν θα το φτάνω.
Τώρα έχω ένα kle500...το έχω σηκώσει και λίγο γιατί δεν στεκότανε με τις πλα'ι'νές μπαγαζιέρες,
ξεαγχώστε με...pls.
Υπάρχει κανένας vstromitis με ύψος 1,70...το έχω παραγγείλει και έχω αγχωθεί αν θα το φτάνω.
Τώρα έχω ένα kle500...το έχω σηκώσει και λίγο γιατί δεν στεκότανε με τις πλα'ι'νές μπαγαζιέρες,
ξεαγχώστε με...pls.
το βστρομ ειναι αρκετα χαμηλο, δεν νομιζω να εχεις προβλημα
μην αγχωνεσαι
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Χαμηλό είναι...λίγο φαρδιά σέλα έχει όμως....
Ευχαριστώ πάντως.
μια χαρα θα σου ειναι....
τοσο υψος ειμαι και εγω, και το πηγαινα μια χαρα.....
απλα θα σου ειναι λιγο πιο δυσκολο να το κανεις "οπισθεν" οταν εισαι πανω.....
μην μασας........![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Την όπισθεν θα τη βολέψω λίγο με το μπροστινό φρένο.
Νάσαι καλά...
Πως εσεις με το 1.70 τα καταφερνετε κι εγω με το 1.84 ψιλοδυσκολευομαι.
Να μου πειτε σε ποιον δασκελο πηγατε, να αρχισω μαθηματα απο την αρχη!!
συγνωμη δηλαδη που στο λεω κιολας αλλα......αμα με 1.84 ψιλοδυσκολευεσαι να οδηγησεις το V-stromΑρχικά δημιουργήθηκε από suntiritikos
Να μου πειτε σε ποιον δασκελο πηγατε, να αρχισω μαθηματα απο την αρχη!!![]()
καλυτερα να αλλαξεις αθλημα !!! δεν σου χρειαζεται δασκαλος !!
και επειδη ειμαι κοντος για τα δικα σου μετρα και σταθμα ..... η πρωτη μου μηχανη ηταν Africa πριν 18 χρονια, και ακολουθησαν μετα Τρανσαλπ, TDM και διαφορα αλλα σε αυτα τα κυβικα.....και τα ταξιδακια μου τα εκανα, και φορτωμενος σαν μουλαρι πηγαινα.....και τους χωματοδρομους μου τους πηγαινα !!
το μονο μου προβλημα ηταν παντα η "οπισθεν' ππου προσεχα να παρκαρω παντα με την μουρη στην ανηφορα !!
ΦΥΣΙΚΑ και σε κανενα δεν παταγα κατω και τα δυο μου ποδια...ουτε καν σε ενα Beverly που ειχα...αυτο το κανω μονο στο παπι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos69
ξεαγχώστε με...pls.
Δηλαδη παραγγειλες μηχανη χωρις να το οδηγησεις εστω να το καβαλησεις να δεις αν σε βολευει
Μην αγχωνεσαι μπορεις να φτιαξεις μια σελα στα μετρα σου
Anyway .....μεγειες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από suntiritikos
Να μου πειτε σε ποιον δασκελο πηγατε, να αρχισω μαθηματα απο την αρχη!!
Εισαι ατσουμπαλος....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωρις παρεξηγηση να κανουμε και λιγο πλακιτσα![]()
Καλά ο 1,84 με κούφανε λίγο...δλδ κάτι ΚΤΜ, BMW και κάτι καθαρόαιμα πρέπει να είσαι 2,20 για να τα οδηγήσεις;
Όσο για το αν το έχω οδηγήσει...το πήγα μια βόλτα...αλλά άλλο μια βόλτα και άλλο να το
έχεις σε όλες τις συνθήκες που μπορεί να σου τύχουν.
δεν φαντάζομαι οτι θα έχεις κανένα πρόβλημα με το ύψος σου. Μπορείς άνετα να οδηγήσεις το μηχανάκι. Εδώ με κάποιες τροποποιήσεις η γυναίκα μου (1.60) οδηγούσε το duke του 02![]()
Ευχαριστώ άπαντες για την ανταπόκριση και τη βοήθεια...καλά ταξίδια και προσοχή σε όλους.