Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Yep...αλλαζω τακτικη !!!![]()
![]()
Υγ.Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι τα "σφηνακια",...με χαλανε !!!![]()
:rotflmao::rotflmao:
φτου! παει, χαλασε και το τελευταιο οδηγικο μου προτυπο...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Yep...αλλαζω τακτικη !!!![]()
![]()
Υγ.Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι τα "σφηνακια",...με χαλανε !!!![]()
:rotflmao::rotflmao:
φτου! παει, χαλασε και το τελευταιο οδηγικο μου προτυπο...![]()
![]()
![]()
![]()
συμφωνώ για τα ψάρια ως ένα σημείο.
τουλάχιστον εμένα μου αρέσει να οδηγώ αλλά δεν αφήνω σε όλους προταιρεότητα. Βέβαια όταν με πιάνει να αφήσω αγανακτούν οι από πίσω μου
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εγω συμφωνω απολυτα με το δικο μου !
Τωρα καταλαβα γιατι συνεχεια εχω περιπολικα απο πισω μου !!
Φτου να παρει !!
Να αλλαξω ζουδιο με κανενα φιλαρακι απο δωθε ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ, τα περιπολικα τα εχεις για να φερεις με ασφαλεια το μωρο στο Ελλαντα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εγω συμφωνω απολυτα με το δικο μου !
Τωρα καταλαβα γιατι συνεχεια εχω περιπολικα απο πισω μου !!
Φτου να παρει !!
Να αλλαξω ζουδιο με κανενα φιλαρακι απο δωθε ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
"ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με
εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός
του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται."
![]()
![]()
![]()
ειδατε ειδατε???? και το λεγα εγω πως ειμαι οδηγαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Μμμμμμ ! Σιγα τ' αυγα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
"ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με
εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός
του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται."
![]()
![]()
![]()
ειδατε ειδατε???? και το λεγα εγω πως ειμαι οδηγαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μμμμμμ ! Σιγα τ' αυγα !!
![]()
GGGRRRRRRRRRRRR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Τι με γρυλλιζεις ;;;;
Δε φτανει που με εχουν στο κατοπι ολα τα περιπολικα εχω και σενα να γρυλλιζεις !
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()