Σελίδα 29 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031323334 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Εγώ φοράω ήδη το δεύτερο ζευγάρι BRIDGESTONE BATTLEWING και είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα τεραίν.
    Τα πλεονεκτήματά τους έναντι του ανταγωνισμού:
    Δείκτης ταχύτητας Η για το 650 (ο δείκτης V ταιριάζει στα χιλιάρια).
    Made in Japan.
    Αξιόπιστα και δοκιμασμένα από πολλούς....
    the motorcycleboy reigns

Μέλος Το avatar του/της panoc
    Καλησπέρα παιδες, μολις εβαλα τα metzeler z6 και εχω μια απορια, το μπροστινο ενω το κοιταμε απο μπροστα ποια φορά πρεπει να εχει ?
    DL650A v-strom rider...

Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τα conti φθηνά ?. Έχω βάλει τα trail αλλά επειδή το μπροστά τρέμει πολύ στα 60-80,
    σε σημείο να σε κουράζει, σκέφτομαι να αλλάξω το μπροστά έχοντας κάνει 4000χλμ. Ξέρετε αν υπάρχει πρόβλημα αλλάζοντας
    μόνο το μπροστά?

Αντε πάλι με το τρέμουλο πάνε καί τα conti δλδ , πάμε μάλλον για battlewing . Τι έχει γίνει με αυτά τα λάστιχα ρε φίλε.

Φίλε panoc έχουν στα πλαινά τα λάστιχα κάποιο σαν ''βέλος '' ας πούμε που δείχνουν τη φορά.

Μέλος Το avatar του/της panoc
    [i]
    Φίλε panoc έχουν στα πλαινά τα λάστιχα κάποιο σαν ''βέλος '' ας πούμε που δείχνουν τη φορά. [/B]
    το ειδα εψαχνα και δε το εβρισκα στην αρχη

παντως σε σχεση με τα μαμα, ΚΑΜΙΑ σχεση, η μηχανη εχει μεταμορφωθει, εκανα μολις 100 χλμ με αυτα αλλα η διαφορα στη προσφυση ειναι εμφανη ηδη!
    DL650A v-strom rider...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
    Εγώ φοράω ήδη το δεύτερο ζευγάρι BRIDGESTONE BATTLEWING και είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα τεραίν.
    Τα πλεονεκτήματά τους έναντι του ανταγωνισμού:
    Δείκτης ταχύτητας Η για το 650 (ο δείκτης V ταιριάζει στα χιλιάρια).
    Made in Japan.
    Αξιόπιστα και δοκιμασμένα από πολλούς....
    ισχύει το made in
    Japan?
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ναί αδελφέ μου, ευτυχώς ισχύει το "made in Japan".
    Πάντως ακόμη δεν έχω καταφέρει να παραγγείλω την Superbrace, λόγω έλλειψης "ρευστού"...
    Ωστόσο κατάφερα να βάλω σετάκι αλυσίδα/γρανάζια με κόστος μόλις 100 ευρώ.
    Υπολόγιζα να βάλω τη γέφυρα τον Ιούλιο, αλλά μόλις πληροφορήθηκα -μετά λύπης- ότι θα μου έρθει νέο χαράτσι από την εφορία για το αυτοκίνητό μου, ύψους 150 ευρώ...
    Άρα, έχω μέλλον ακόμη...
    the motorcycleboy reigns

Οκ. φορέθηκαν σήμερα τα battlewing τελικά. Για να δούμε!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tasos 2
    Οκ. φορέθηκαν σήμερα τα battlewing τελικά. Για να δούμε!!!
    Εγώ πάντως είμαι υπερευχαριστημένος...

Παλαιό μέλος
    στα βαραντερο και τα βεστρομ πανε κουτι τα 501-502///αυτο δεν ξερω γιατι γινεται αλλα σε ολες τις μηχανες το εχω παρατηρησει αυτο...οτι και να βαλεις στο στρωμα σαν τα μπατλγουινγκ δεν υπαρχει κατι τοσο καλο σε κραημα κλπ κλπ..δεν ξερω τι να πω

κ εγω τα φορεσα για 2η φορα υστερα απο 30 000χλμ
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    στα βαραντερο και τα βεστρομ πανε κουτι τα 501-502///αυτο δεν ξερω γιατι γινεται αλλα σε ολες τις μηχανες το εχω παρατηρησει αυτο...οτι και να βαλεις στο στρωμα σαν τα μπατλγουινγκ δεν υπαρχει κατι τοσο καλο σε κραημα κλπ κλπ..δεν ξερω τι να πω

κ εγω τα φορεσα για 2η φορα υστερα απο 30 000χλμ
    συμφωνώ ότι μαμάν, αλλά αν δεν δοκιμάσεις και άλλα πως τα ανακυρήσεις τα καλύτερα?
    roadattack, EXP, sync κτλ έχουν και αυτά την χαρη τους.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Mάλλον είναι λογικό αυτό που λες. Μιας και εδώ δεν υπάρχει δρόμος με την στοιχειώδη κατάσταση ώστε να υπάρχει πρόσφυση λογικά δεν φαγώνονται ποτέ.ΟιμΈ!! Και γω που ψάχνομαι να τα ξεφορτωθώ τα ρημάδια τα EXP που μάυρη ήτο η ώρα που τα έβαζα....ζντουπ!
    Γεια σας!Ερωτημα, δυο χρονια ελαστικα μαμα,με 10000χλμ!μιπως ειναι καιρος να τα αλλαξω και αν ναι,τι μου προτεινεται?
    Γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος με το θεμα!!!!
    Η μιπως να τα αφησω για λιγο καιρο ακομη??

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από angelucky
    Γεια σας!Ερωτημα, δυο χρονια ελαστικα μαμα,με 10000χλμ!μιπως ειναι καιρος να τα αλλαξω και αν ναι,τι μου προτεινεται?
    Γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος με το θεμα!!!!
    Η μιπως να τα αφησω για λιγο καιρο ακομη??
    να τα αλλάξεις σε κάνα μήνα ή δύο που θα πέσει η θερμοκρασία.
    μάλλον BW που τα έχουν δοκιμάσει πολλοί. κι εγώ αυτά θα βάλω μετά από την απογοήτευση των Metzeler TOURANCE EXP.

Πέταξα τα BW πριν κλείσουν χρόνο γιατί δεν υπήρχε κατηφόρα που να μην μπλοκάρει ο πίσω (και ενίοτε ο μπροστά) τρόχος. Ρ
    ώτησα το μάστορα (δε τον ήξερα και από χτες) και μου πρότεινε Pirelli Scorpion Trail (h).
    Φαίνονται πιο δρόμου από τα BW, το 90/10 δεν είναι ουτε για το στοιχειώδη χωματόδρομο....
    Φαίνονται επίσης και πολύ καλύτερα ακόμα και από την πρώτη μέρα των BW που πότε που είχαν φανεί χειρότερα και από τα μαμά.
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι για να δούμε..

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    εχοντας αλλαξει προσφατα (ουτε μια εβδομαδα) λαστιχα και βαζοντας το 4ο ζευγαρι σε αυτα τα 4 χρονια και 65700km,εχω να πω:

1. το πρωτο μου, το μαμα, το tw 101/151 ηταν λαστιχο αντοχης, δε καταλαβαινει τιποτα σε σκληρη χρηση. οταν το οδοστρωμα ειναι καλο ειναι αξιοπρεπες αλλα σε ελληνικους δρομους δε λεει καθολου. ειναι πολυ καλο για να entry λαστιχο μιας και μαθαινεις τα ορια της μηχανης σου σιγα-σιγα.

2. το anakee 1 (το 2ο καρα σειρα λαστιχο) ηταν ΦΟΒΕΡΟ οταν εβρεχε, πολυ καλο στο στεγνο ΑΛΛΑ οταν σε μια στεγνη στροφη ποτιζε καποιος κανα χωραφι και ειχε τη λουριδα του νερου ... τοτε πηγαινες να δεις το χωρικο. ενα αλλο ΜΕΙΟΝ του ηταν οτι αν εισουν φορτωμενος (ξερετε γυναικα, 3 βαλιτσες και το μισο σπιτι ... ) ειχε τη ταση να διπλωνουν τα πλαϊνα τοιχωματα στη στροφη και αυτο σου μετεφερνε ενα τρανταγμα στο πισω αξονα με αποτελεσμα να αφησεις στιγμιαια το γκαζι και να "χασεις" το εμπρος μερος. επειδη εχω ηδη καποια χωραφια κληρονομια και δεν ηθελα να αγορασω νεα ... τα αλλαξα σχετικα νωρις, μετα απο 10000km

3. μετα μπηκαν τα bw 501/502. αυτα τα λαστιχα τα καταευχαριστηθηκα. περασαν ολες τις δοκιμασιες με πολυ καλο βαθμο. τι γρηγορα solo ταξιδια, τι ταξιδια με full φορτιο, τι ζεστες, τι βροχες, τι χιονια και τι χωματοδρομους ή καλυτερα κατσικοδρομους περασα με αυτα δε λεγεται. δεν ηταν το τελειο σε ολα αλλα ηταν ΠΟΛΥ καλο σε ολα τα τερεν. ποτε δε με προδωσε οπως π.χ. τα δυο πρωτα. το λαστιχο αυτο το λατρεψα αλλα επειδη στη ζωη ειναι καλο να δοκιμαζεις και κατι νεο ...

4. ...τωρα φοραω τα metzeler tourans exp. εχοντας περασει μια εβδομαδα και σχεδον 200km, τα οποια τα 20 ειναι σε χωματοδρομο, οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι οτι στο βρεγμενο (μιας και με επιασε βροχη τις 2 πρωτες μερες που τα εβαλα) αν και ακομα με τη "κολλα" που ειχαν, μου δινουν την πολυ καλη εντυπωση που ειχα με το anakke 1 στη βροχη. οσο αφορα στο στεγνο κραταει πολυ καλυτερα σε σχεση με τα πρωτα χιλιομετρα με το bw (και αιωνες καλυτερο σε σχεση με τα anakee 1 και tw). στριβει μονο με τη σκεψη και σου δινει την εντυπωση οτι θα μπεις στη στροφη και θα εχεις πλαγιασει στο οριο για σενα και αυτα να σου λενε "μονο τοσο; " . στο χωμα τωρα δινει την αισθηση οτι παταει καλυτερα το εμπρος σε σχεση με το bw. περισσοτερα ομως σε κανα μηνα ωστε να γραψουμε κανα χιλιομετρακι παραπανω.

εδω θελω να τονισω οτι μενω σε επαρχιακη μικρη πολη και οι αποστασεις ειναι τοσο μικρες που δε προλαβαινεις να ανεβεις στη μοτο και τσουπ ... καταβαινεις. το λεω αυτο γιατι οπως ειδατε παραπανω δεν εγραψα καθολου για συμπεριφορα των 4αρων ελαστικων στη πολη.
    α... και δεν εχω abs, ειναι του 2005 το στρωματακι, αρα και εδω δε μπορω να σας πω αν μπαινει ή δε μπαινει.

τελειωνοντας ελπιζω και τα exp, οπως και τα bw, να ταξιδεψουν με ασφαλεια, τη γυναικα μου και εμενα σε νεα μερη, να γνωρισω νεα ατομα και γενικα να γυριζω το βραδυ στο σπιτι εχοντας την ικανοποιηση της οδηγησης της αγαπημενης μου "πρασιναδας".
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket