Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Ενα πρωινό με καφέ στην Βεράντα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Ενα πρωινό με καφέ στην Βεράντα...

H πιο ήσυχη ώρα της ημέρας... πρωί κοντά στις 7.00 , με τον ήλιο να σκάει πάνω απο τα βουνά της Εύβοιας και με την ζέστη του να σηκώνει την πρωινή δροσιά. Απόλυτη ησυχία.. τόση που να πονάνε τα αυτιά σου.

Διακόπτεται που και που μόνο απο το κρώξιμο ενός γερακιού που έχει δεί την λεία του απο ψηλά.

Εικόνες πανέμορφες που ηρεμούν το μυαλό πριν την είσοδο σε μια καθημερινή μέρα εργασίας και ρουτίνας. Πόσο "ρομπότ-μηχανές" έχουμε γίνει ρε γμτ; Απο την στιγμή που ξυπνάμε μέχρι που κοιμόμαστε να μην απολαμβάνουμε την ζωή μας.

Ακόμα και την στιγμή που δίπλα μας θα κάτσει ενα σπουργίτι και θα μας κοιτάει στα μάτια. Είναι πραγματικά κάτι που μας έχει λείψει..

Στην μαυρίλα ρε γμτ... μόνο καμιά βόλτα με μηχανή και αυτή ακόμα όμως, είμαστε τόσο "μπριζωμένοι" που την κάνουμε σε ρυθμούς ρουτίνας.

Μάλλον μου λείπουν διακοπές για να φτάσω να λέω τις σκέψεις της στιγμής εδώ. Άστο καλύτερα... μην δίνετε σημασία. Μόλις πάω και γυρίσω ...θα μου περάσει.

Προς το παρόν απόλαυση καφέ απο την βεράντα του σπιτιού. Οτι καλύτερο τελικά.

Gandalf

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image006s7.jpg 
Προβολές:	749 
Μέγεθος:	78,7 KB 
ID:	167013
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Είσαι απο τους τυχερούς που απολαμβάνεις τέτοια θέα φίλε μου πίστεψε με:smilea: Ακόμη και την απόδραση να μην βρείς χρόνο να καταφέρεις με τη μηχανή,κάτι τέτοιες ώρες το πρωί με τέτοια θέα σε αποζημιώνουν για πολλά Και πού είσαι το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ ΠΑΡΩΝ και ειδικά για τη χώρα μας αργεί να φύγει πάαααααρα πολύ!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Μακάρι να είχα και γω τέτοια θεα και όχι άλλες 10 πολυκατοικίες απένταντι.

T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Να περνάς καλά ρε φιλαράκι!!!

Είσαι τυχερός που έχεις τέτοια θέα...

Μάλλον ζηλεύω...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Μακαρι ολοι να βλεπανε τετοια ομορφια καθε πρωι μολις ξυπνουσαν για ναπανε στην δουλεια!!!
    Απολαυσε την καθε στιγμη και καθε φορα που μπορεις!!!
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Ευχαριστώ παιδιά... η αλήθεια είναι πως ήταν απόφαση ζωής το να φύγω εκτός λεκκανοπεδίου ουσιαστικά για κάτι τέτοιο.

Το θέμα μου είναι πως για να γράφω τα παραπάνω είναι πως μάλλον έχω κουραστεί απο την καθημερινότητα όπως όλοι μας... και μάλλον θέλουμε ομαδικώς πλέον διακοπές, γμτ μου!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ευχαριστώ παιδιά... η αλήθεια είναι πως ήταν απόφαση ζωής το να φύγω εκτός λεκκανοπεδίου ουσιαστικά για κάτι τέτοιο.

Το θέμα μου είναι πως για να γράφω τα παραπάνω είναι πως μάλλον έχω κουραστεί απο την καθημερινότητα όπως όλοι μας... και μάλλον θέλουμε ομαδικώς πλέον διακοπές, γμτ μου!

Gandalf

Με τετοια θεα ?????

"Κλαινε οι χήρες....κλαινε κι παντρεμενες "

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Με τετοια θεα ?????

"Κλαινε οι χήρες....κλαινε κι παντρεμενες "

Εντάξει μήν τον πέρνουμε και από τα μούτρα για μας στην τσιμεντούπολη αυτό το προνόμιο θυμίζει βασιλικό από την άλλη ρε παίδες μην νομίζετε όταν κάτι τόχεις συνέχεια και σε παλάτι νάσαι πάντα γουστάρεις μια αλλαγή:smilea: Μην μασάς φίλε Gandalf αν δεν σε παίρνει για πολυήμερη άδεια προγραμμάτισε μικρές αποδράσεις σαββατοκύριακου!!!Είναι και αυτές μια ανάσα
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

em... οφείλω μια εξήγηση σε όσους δεν γνωρίζουν.. το σπίτι ναι μεν είναι στα όρια εκτός Αττικής, αλλά η δουλειά είναι μέσα στην Αθήνα... δηλαδή πάνω απο την μισή μέρα είμαι στην κιμμαδομηχανή. Όταν επιστρέφω προς το βραδάκι δεν μπορείς να δείς τίποτα απο τα παραπάνω.

Μόνο το πρωί και αυτό αν πραγματικά έχω χρόνο να το κάνω. Για αυτό και έχω μπουχτίσει απο το κάθε μέρα.

Για να μην κλαίγομαι όμως κιόλας, είναι αλήθεια πως όταν και όποτε μπορώ να το κάνω είναι πανέμορφα.

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    em... οφείλω μια εξήγηση σε όσους δεν γνωρίζουν.. το σπίτι ναι μεν είναι στα όρια εκτός Αττικής, αλλά η δουλειά είναι μέσα στην Αθήνα... δηλαδή πάνω απο την μισή μέρα είμαι στην κιμμαδομηχανή. Όταν επιστρέφω προς το βραδάκι δεν μπορείς να δείς τίποτα απο τα παραπάνω.

Μόνο το πρωί και αυτό αν πραγματικά έχω χρόνο να το κάνω. Για αυτό και έχω μπουχτίσει απο το κάθε μέρα.

Για να μην κλαίγομαι όμως κιόλας, είναι αλήθεια πως όταν και όποτε μπορώ να το κάνω είναι πανέμορφα.

Gandalf
    Το προφιτερολ του Ανδριά σαρεσει ?
    ΝΑ σε επισκεφτουμε καμια φορα ντε.....

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [B]em... οφείλω μια εξήγηση σε όσους δεν γνωρίζουν.. το σπίτι ναι μεν είναι στα όρια εκτός Αττικής, αλλά η δουλειά είναι μέσα στην Αθήνα... δηλαδή πάνω απο την μισή μέρα είμαι στην κιμμαδομηχανή. Όταν επιστρέφω προς το βραδάκι δεν μπορείς να δείς τίποτα απο τα παραπάνω.
    μερικες φορες δεν χρειαζεται να βλεπεις,μονο οι μυρωδιες(ειδικα ανοιξη και φθινοπωρο) και η ατμοσφαιρα που υπαρχει στην εξοχη αρκει.εδω στο μπουρδελο κοιμαμαι και ξυπναω πιο κουρασμενος απο πριν,ενω εξω απο εδω με τον μισο υπνο και πεταω(χωρις φτερα ).και δεν ειναι η ρουτινα που φταιει γι'αυτο.δεν ξερω με τι ασχολεισαι αλλα μαλλον η καθημερινη διαδρομη που κανεις ειναι πολυ κουραστικη+την δουλεια στην αθηνα.

Μπα.. η διαδρομή απο ενα σημείο και μετά είναι πολύ "ανοιχτή"... το πρόβλημα είναι με την ρουτίνα και την δυσκολία της εργασίας. Κάτι βέβαια που ευθύνομαι μόνο εγώ για αυτό αλλά είπαμε... γκρινιάρης ρε γμτ.

Gandalf

PortisHead...no problem... όποτε νομίζεις απλά ειδοποίησε για να κανονίσω πρόγραμμα.

Gandafl

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: Ενα πρωινό με καφέ στην Βεράντα...

H πιο ήσυχη ώρα της ημέρας... πρωί κοντά στις 7.00 , με τον ήλιο να σκάει πάνω απο τα βουνά της Εύβοιας και με την ζέστη του να σηκώνει την πρωινή δροσιά. Απόλυτη ησυχία.. τόση που να πονάνε τα αυτιά σου.

Διακόπτεται που και που μόνο απο το κρώξιμο ενός γερακιού που έχει δεί την λεία του απο ψηλά.

Εικόνες πανέμορφες που ηρεμούν το μυαλό πριν την είσοδο σε μια καθημερινή μέρα εργασίας και ρουτίνας. Πόσο "ρομπότ-μηχανές" έχουμε γίνει ρε γμτ; Απο την στιγμή που ξυπνάμε μέχρι που κοιμόμαστε να μην απολαμβάνουμε την ζωή μας.

Ακόμα και την στιγμή που δίπλα μας θα κάτσει ενα σπουργίτι και θα μας κοιτάει στα μάτια. Είναι πραγματικά κάτι που μας έχει λείψει..

Στην μαυρίλα ρε γμτ... μόνο καμιά βόλτα με μηχανή και αυτή ακόμα όμως, είμαστε τόσο "μπριζωμένοι" που την κάνουμε σε ρυθμούς ρουτίνας.

Μάλλον μου λείπουν διακοπές για να φτάσω να λέω τις σκέψεις της στιγμής εδώ. Άστο καλύτερα... μην δίνετε σημασία. Μόλις πάω και γυρίσω ...θα μου περάσει.

Προς το παρόν απόλαυση καφέ απο την βεράντα του σπιτιού. Οτι καλύτερο τελικά.

Gandalf
    To κινητο ειναι λιγο παλιο;;;;μου θυμισε κατι Ericson με μουφα πλαστικο πορτακι...
    Αστιευομαι βεβαια...
    τυχερος που εχεις καθε μερα αυτη τη θεα...
    ατυχος οταν δεν εχεις το χρονο να την απολαυσεις...
    Ευβοια,που;;(δεν ειμαι της Πολεοδομιας)...
    ...cause the place seems still alive...

Μπα... το οικόπεδο είναι νόμιμο ... ...δεν έχει τέτοια προβλήματα.

Είναι απο την πίσω πλευρά στην Σταμάτα Αττικής.

Gandalf

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένα ακόμα ER-6n στην παρέα
    από digital_aspirin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:14
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 13:19
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 16:04
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 15:12