Ε παιδιά, από τη μια να μαζευόμαστε, μη τρέχουμε από εδώ και από εκεί!!
ΟΚ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ΒΙΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ...
ΤROOPER, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
ΟΚ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...
ΒΙΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ...
ΤROOPER, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ?
ΝΑ φορέσω τα enduraδικα δηλαδής?![]()
![]()
![]()
![]()
το ποιο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
ΟΚ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...
ΒΙΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ...
ΤROOPER, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΤΟ ΒΙΚΙΝΑΚΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το ποιο ?![]()
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ?
μπικινακι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
ΤΟ ΒΙΚΙΝΑΚΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ!
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ?
Πες με τώρα ότι έχεις κάνει και λεύκανση....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπικινακι ?
ο σταυρος ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πες με τώρα ότι έχεις κάνει και λεύκανση....
![]()
![]()
![]()
![]()
ομως γιατι το βγλατε τα ματια σε ξενο φρεντ.
ασ ανοιξουμε κανα αλλο με φαλο-φεμινιστικο περιβαλλον!!!!!!!!!!!!!!
Η κοπελια αν δεν κανω λαθος κατι ρωτησε για ενα jaket...................δωστε της καμια απαντηση.
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
όλα τα πήρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you gonna die...
... die with your boots on
ναι αλλα εγω εχω τιςΑρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
όλα τα πήρες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην κοπροσκυλιάζεις εσύ.. θέλουμε θέαμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι αλλα εγω εχω τις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μην κοπροσκυλιάζεις εσύ.. θέλουμε θέαμα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
If you gonna die...
... die with your boots on
Αν και το μπαχαλάκι που παίχτηκε εδώ μέσα μου έφτιαξε λιγάκι την διάθεση, δεν κράτησε και πολύ ώρα η προσωρινή μου ευφορία... Έκει που έψαχνα για εξοπλισμό με βλέπω να ψάχνω πάλι απ'την αρχή μηχανή... Τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση... περίμενα τόσο καιρό να πάρω το νιντζάκι προφανώς για το τίποτα.. αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα δεν λένε? Λοιπόν δίκιο έχουνε... Στην περίπτωση την δική μου εκεί που το πηγαίνανε για ένα ήσυχο και πολιτισμένο διαζύγιο, καταλάβανε προφανώς πως δεν είναι ικανοί να συμβιβαστούνε , και αποφασίσανε πως η καλύτερη λύση είναι να σφαχτούνε... Αυτή η χαρωπή εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να με αφήσουνε ξεκρέμαστη τελείως όσων αφορά την μηχανή μου... και οι 2 πλευρές θέλουνε να είναι προετοιμασμένοι και για το δικαστικό μπάχαλο που θα προκαλέσουνε , αλλά και για το καλό των παιδιών τους που τόσο αγαπάνε όσων αφορά σπουδές κλπ. Αποτέλεσμα? θεωρούν πως για την ώρα το κόστος της νιντζα είναι υπερβολικό αλλά ως σωστοί γονείς μου δίνουνε και επιλογές!ή διαλέγω άλλο μοντέλο, ή περιμένω μερικούς μήνες... το θέμα είναι πως δεν σκοπεύω να περιμένω και αλλό.
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! πρώτα έλεγα να περιμένω να πατήσω τα 16 για να πάρω 50άρι, όταν τα πάτησα είχα ήδη κάνει αρκετές βόλτες μ'αυτά και δεν μου γέμιζαν το μάτι πλεον.. όποτε είπα να περιμένω μια διετία για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο ... και τι κατάλαβα στην τελική? Βρε δεν πα να χτυπιέμαι και να τους λέω πως δεν είναι απαραίτητο να την πάρω τοις μετρητοίς? Δεν σκοπεύουνε να μπλέξουνε με τράπεζες λένε... Αλήθεια πόσα χρονάκια τρώνε οι πατροκτόνοι και οι μητροκτόνοι? Δεν ξέρω καν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ... και δεν με πολυνοιάζει κιόλας για να είμαι ειλικρινής... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να συνεχίσω να βαράω την κεφάλα μου στον τοίχο ή να βρω υποκατάστατο για την νίντζα... και για την ώρα επιλέγω το πρώτο μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ παρόμοιο μοντέλο που να με καλύπτει σε μεγάλες αποστάσεις και να το χαρώ κιόλας.![]()
![]()