Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μην κοπροσκυλιάζεις εσύ.. θέλουμε θέαμα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
κωλοπαιδα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
μην κοπροσκυλιάζεις εσύ.. θέλουμε θέαμα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
κωλοπαιδα![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
παρε cbf-ακι μεταχειρο και εισαι κομπλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
ή να βρω υποκατάστατο για την νίντζα... και για την ώρα επιλέγω το πρώτο μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ παρόμοιο μοντέλο που να με καλύπτει σε μεγάλες αποστάσεις και να το χαρώ κιόλας.![]()
![]()
ή cbr-ακιΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρε cbf-ακι μεταχειρο και εισαι κομπλε!
όπα ρε, περίμενε.. τρώμε κ δίνουμε τα φώτα μας σε λίγο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Αν και το μπαχαλάκι που παίχτηκε εδώ μέσα μου έφτιαξε λιγάκι την διάθεση, δεν κράτησε και πολύ ώρα η προσωρινή μου ευφορία... Έκει που έψαχνα για εξοπλισμό με βλέπω να ψάχνω πάλι απ'την αρχή μηχανή... Τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση... περίμενα τόσο καιρό να πάρω το νιντζάκι προφανώς για το τίποτα.. αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα δεν λένε? Λοιπόν δίκιο έχουνε... Στην περίπτωση την δική μου εκεί που το πηγαίνανε για ένα ήσυχο και πολιτισμένο διαζύγιο, καταλάβανε προφανώς πως δεν είναι ικανοί να συμβιβαστούνε , και αποφασίσανε πως η καλύτερη λύση είναι να σφαχτούνε... Αυτή η χαρωπή εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να με αφήσουνε ξεκρέμαστη τελείως όσων αφορά την μηχανή μου... και οι 2 πλευρές θέλουνε να είναι προετοιμασμένοι και για το δικαστικό μπάχαλο που θα προκαλέσουνε , αλλά και για το καλό των παιδιών τους που τόσο αγαπάνε όσων αφορά σπουδές κλπ. Αποτέλεσμα? θεωρούν πως για την ώρα το κόστος της νιντζα είναι υπερβολικό αλλά ως σωστοί γονείς μου δίνουνε και επιλογές!ή διαλέγω άλλο μοντέλο, ή περιμένω μερικούς μήνες... το θέμα είναι πως δεν σκοπεύω να περιμένω και αλλό.
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! πρώτα έλεγα να περιμένω να πατήσω τα 16 για να πάρω 50άρι, όταν τα πάτησα είχα ήδη κάνει αρκετές βόλτες μ'αυτά και δεν μου γέμιζαν το μάτι πλεον.. όποτε είπα να περιμένω μια διετία για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο ... και τι κατάλαβα στην τελική? Βρε δεν πα να χτυπιέμαι και να τους λέω πως δεν είναι απαραίτητο να την πάρω τοις μετρητοίς? Δεν σκοπεύουνε να μπλέξουνε με τράπεζες λένε... Αλήθεια πόσα χρονάκια τρώνε οι πατροκτόνοι και οι μητροκτόνοι? Δεν ξέρω καν γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ... και δεν με πολυνοιάζει κιόλας για να είμαι ειλικρινής... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να συνεχίσω να βαράω την κεφάλα μου στον τοίχο ή να βρω υποκατάστατο για την νίντζα... και για την ώρα επιλέγω το πρώτο μιας που δεν μπορώ να σκεφτώ παρόμοιο μοντέλο που να με καλύπτει σε μεγάλες αποστάσεις και να το χαρώ κιόλας.![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
έχω τους ενδοιασμούς μου...Το cbf στα 250cc είναι ικανό να ανταπεξέλ8ει σε διαδρομές του τύπου Αθήνα - Θεσσαλονική? Η επόμενη μηχανή που σκοπεύω να πάρω θα είναι εννοείτε πιο μεγάλη και πιθανότατα super sport. Θα είναι ομαλή η μετάβαση μου? Απ'ότι ακούω είναι σκυλί αλλά ακούω κάμποσα πραγματάκια περί "νέκρας" και στάνταρ η τελική του θα είναι χαμηλότερη απ΄τις μπέμπας...![]()
όταν λές το cbr-ακι εννοείς το 125άρι? αν αμφιβάλω για την cbf σκέψου πως νιώθω για το cbr-ακι...
Η διαφορά στις επιδόσεις του cbf 250 και του ninja 250 είναι πάνω κάτω 20-25 χλμ διαφορά.. το cbf ταξιδεύει με 110-120.. το άλλο με 120-130.. Σίγουρα το ninja έχει καλύτερη προστασία από τον αέρα αλλά και το άλλο με μία ζελατινούλα σε αυτές τις ταχύτητες είναι μια χαρά.. επίσης τo cbf 250 είναι πιο απλό κατασκευαστικά που συνεπάγεται χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Επίσης ως γυμνό έχει λιγότερες εώς μηδενικές φθορές στις πρώτες χαζοπτώσεις.. η σέλα του επίσης πρέπει να είναι πιο άνετη λογικά.. αυτά.. μεταχειρισμένο 2-3 ετών νομίζω θα βρεις με 2 χιλιαρικάκια.. το θέμα της νεκράς δεν είναι τπτ.. επίσης η τελική δεν θα πρέπει να σε απασχολεί.. είσαι ακόμα πολύ άπειρη για να θες να ταξιδεύεις με 150+.. αυτά.. Το cbrάκι μπορεί να είναι μικρότερο σε μέγεθος, αλλά αν δεν είσαι ψηλή αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα.. κοντέρ νομίζω τερματίζει στα 135 από όσο λένε οι περισσότεροι.. και σε βολτούλες που πήγαμε ybr 125 με cbr 125.. το cbr ίδιον διατηρούσε 100-110 χλμ σχετικά εύκολα.. το κόστος συντήρησης πολύ χαμηλό.. και βρίσκεις άνετα με 1500 ευρώ.. θα το δώσεις μετά πες 1200.. θα χάσεις 300.. μια χαρά μου φάινεται για μεταβατικό στάδιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
έχω τους ενδοιασμούς μου...Το cbf στα 250cc είναι ικανό να ανταπεξέλ8ει σε διαδρομές του τύπου Αθήνα - Θεσσαλονική? Η επόμενη μηχανή που σκοπεύω να πάρω θα είναι εννοείτε πιο μεγάλη και πιθανότατα super sport. Θα είναι ομαλή η μετάβαση μου? Απ'ότι ακούω είναι σκυλί αλλά ακούω κάμποσα πραγματάκια περί "νέκρας" και στάνταρ η τελική του θα είναι χαμηλότερη απ΄τις μπέμπας...![]()
όταν λές το cbr-ακι εννοείς το 125άρι? αν αμφιβάλω για την cbf σκέψου πως νιώθω για το cbr-ακι...![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
oh well... ίσως και να ήμουν λιγαααάκι υπερβολική πριν... απλώς έχω θέμα με το νιντζάκι και κανονικά τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου το πολύ θα το είχα... όποτε με γείωσε ψυχολογικά... Η αλήθεια είναι πως το cbr-άκι μ'αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά αλλά μάλλον το cbf μου ταιριάζει καλύτερα... ρε γμτ... καλύτερη εμφάνιση να είχε μόνο το καψερόΜήπως έχει κάνεις στα υπόψιν κάποια άλλη μηχανή (εκτός της ybr) στα ίδια κυβικά πάνω κάτω που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαααάλες αποστάσεις? ( Είναι που μ'αρέσει να έχω επιλογές γμτ
)
να ξεκαθαρίσουμε κάτι.. και με ybr 125 πας θεσσαλονίκη.. το ζήτημα με τα μικρά μηχανάκια δεν είναι ότι κουράζονται αυτά.. εσύ κουράζεσαι πρώτος.. δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο σε λογική τιμή.. υπάρχει πάντα και το aprilia rs 125 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.. αλλά αυτό είναι ένα πολύ "απόλυτο" μηχανάκι και θα σε κουράσει αρκετά σε ταξίδι.. άσε που θα καταπίνει λογικά βενζίνη (εντάξει τώρα θα μου πεις ποοοοόσο πια.. 125 είναι..)Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
oh well... ίσως και να ήμουν λιγαααάκι υπερβολική πριν... απλώς έχω θέμα με το νιντζάκι και κανονικά τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου το πολύ θα το είχα... όποτε με γείωσε ψυχολογικά... Η αλήθεια είναι πως το cbr-άκι μ'αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά αλλά μάλλον το cbf μου ταιριάζει καλύτερα... ρε γμτ... καλύτερη εμφάνιση να είχε μόνο το καψερόΜήπως έχει κάνεις στα υπόψιν κάποια άλλη μηχανή (εκτός της ybr) στα ίδια κυβικά πάνω κάτω που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαααάλες αποστάσεις? ( Είναι που μ'αρέσει να έχω επιλογές γμτ
)
Εϊναι κουκλιά και τα RS της Aprilia, αλλά ξέρεις κάτι? Όντας μαζόχα και γκαντέμα , τις σαβούρες μου θα τις φάω που θα τις φάω, ας τις απολάυσω χώρις να κλαίω πλαστικά κλπκαι όταν με το καλο το διπλωματάκι γίνει Α , θα πάρω μια μπεμπάρα έτσι να γουστάρω
( θα της συμπεριφερθώ και καλύτερα μιας που θα έχω πείρα
) Ασταδιάλα! Λογικεύτηκα ?
Ασκεί περίεργη επιρροή αυτό το φόρουμ πάνω μου τελικά!
![]()
![]()
μπορει να μην ειναι η κατασκευαστικη ομορφια η ιδια, με μικροσωμο αναβατη ομως σχηματιζει ωραια εικονα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
καλύτερη εμφάνιση να είχε μόνο το καψερόΜήπως έχει κάνεις στα υπόψιν κάποια άλλη μηχανή (εκτός της ybr) στα ίδια κυβικά πάνω κάτω που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαααάλες αποστάσεις?
παρε ενα ΑΧ1, ον-οφφακι και σκυλι...
ή ενα ττρ 250!
και μην αναρωτιεσαι αν ειναι ανετο για σαλλονικια-αθηνα, ο μοτοσυκλετιστης ο βερος το τελευταιο πραγμα που ψαχνει ειναι η ανεση και το πρωτο ο αγερας στο προσωπο του
tip.. αν και προτείνω μεταχειρισμένο cbf 250.. σε κάποια καταστήματα στην αθήνα πέτυχα new στα 3600..με λίγο παζάρι.. είναι αμέσως αμέσως 1000 ευρώ κάτω από το ninjaκι..
![]()
οι σαβούρες.. δεν έχουν να κάνουν με την γκαντεμιά.. κλασσική φυσική είναι..![]()
^ Η φυσική είναι ο λόγος που διάλεξα την θεωριτική κατεύθηνση έτσι κ αλλιώς![]()
^^ Βρε δεν ανυσηχώ για την ανέση! Μην τα παίξει η μηχανή ανησυχώ... Μην ζοριστεί άσχημα...
btw σ ευχαριστώ για το tip , θα το κοιτάξω![]()
Big μπουκιά φάε.. big word don't say..Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
^^ Βρε δεν ανυσηχώ για την ανέση! Μην τα παίξει η μηχανή ανησυχώ... Μην ζοριστεί άσχημα...
![]()
Αν εσύ πηγαίνεις σταθερά με ~110 μπορείς να γυρίζεις όλη μέρα.. ίσως σου ακούγονται λίγα.. αλλά δεν είναι αυτοκίνητο.. θα με θυμηθείς..
θα κάνεις και καμιά στάση.. μια χαρά θα σε πάει παντού..
http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng
εδώ δυο παιδιά γύρισαν τον κόσμο με ybr 125..
στη θεση σου θα προτιμουσα το YBR 250.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...