Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 87

Θέμα: agora mixanis Κ6 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Απ`ότι καταλαβαίνω λέτε ότι η αντιπροσωπεία suzuki προσπαθεί να κάνει την πάπια για να γλυτώσει αντικαταστάσεις πλαισίου? Ρε παιδιά, αυτό όμως δεν είναι όμως λογικό, επειδή όλα τα έξοδα επιβαρύνουν την suzuki Ιαπωνίας και όχι την αντιπροσωπία! Άρα γιατί να μην θέλει ενας εντιπρόσωπος να αλλάξει κάποιο πλαίσιο από την στιγμή που αυτός δεν πληρώνει μια και μάλιστα εξυπηρετώντας και τον πελάτη ο τελευταίος του μένει κιόλας και βγάζει και φήμη καλής εξυπηρέτησης!
    Πρίν την ανάκληση τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζανε καν το πρόβλημα. Προφανώς όταν υπάρχει ήδη σπασμένο πλαίσιο πρέπει να αντικατασταθεί όλη η μηχανή με καινούργια και αυτό δεν το θέλουν για δικούς τους λόγους.Επειδή δε μετά το σπάσιμο συμβαίνουν και πιθανοί τραυματισμοί η και χειρότερα καταλαβαίνουμε για τι κόστος αποζημιώσεων μιλάμε.Χρησιμοποιούν διάφορες δικαιολογίες για ταχύτητα, μη κανονική οδήγηση (σούζες) κλπ για να στέλνουν την υπόθεση στα δικαστήρια(καλένδες).

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    Πρίν την ανάκληση τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζανε καν το πρόβλημα. Προφανώς όταν υπάρχει ήδη σπασμένο πλαίσιο πρέπει να αντικατασταθεί όλη η μηχανή με καινούργια και αυτό δεν το θέλουν για δικούς τους λόγους.Επειδή δε μετά το σπάσιμο συμβαίνουν και πιθανοί τραυματισμοί η και χειρότερα καταλαβαίνουμε για τι κόστος αποζημιώσεων μιλάμε.Χρησιμοποιούν διάφορες δικαιολογίες για ταχύτητα, μη κανονική οδήγηση (σούζες) κλπ για να στέλνουν την υπόθεση στα δικαστήρια(καλένδες).
    ΑΚΡΙΒΩΣ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ..ειανι κομματακι δυσκολο για σενα που το εχεις..αν σου κοπηκε εν κινηση να μην εχει σημαδια πτωσης..αντε να πεις οτι δεν επεσες..κ εγινε οτι εγινε απλα επειδη πατησες φρενο και κοπηκε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Πλέον λόγω ανάκλησης δε μπορούν να "αποφύγουν" την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση του.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ακριβο ειναι
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    Καλά και γιατί δεν κάνεις μύνηση (λέω εγώ τώρα) στην suzuki Ιαπωνίας η οποία ευθύνεται ουσιαστικά αυτή και μόνο αυτή για το ελαττωματικό πλαίσιο και αντί αυτού προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τα λαμόγια της αντιπροσωπίας? Σόρυ αν σου φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις μου
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Καλά και γιατί δεν κάνεις μύνηση (λέω εγώ τώρα) στην suzuki Ιαπωνίας η οποία ευθύνεται ουσιαστικά αυτή και μόνο αυτή για το ελαττωματικό πλαίσιο και αντί αυτού προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τα λαμόγια της αντιπροσωπίας? Σόρυ αν σου φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις μου
    Σκοπός της ενημέρωσης πριν 2 χρόνια ήταν απ'αρχής η προστασία άλλων οδηγών,η αποζημίωσή μου έρχεται σε 2η μοίρα(αλλά θα έρθει) δεν βιάζομαι καθόλου. Από τότε άλλωστε έχω αποκτήσει άλλες μοτο και προσπαθώ να ξεχάσω την άσχημη εμπειρία.
    Η μήνυση δεν είναι εύκολη υπόθεση στην Ελλάδα φαντάσου στην Ιαπωνία...άλλωστε η αισχρή συμπεριφορά ήταν της αντιπροσωπείας όχι της μαμάς στο βαθμό που δεν ήξερε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΑΚΡΙΒΩΣ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ..ειανι κομματακι δυσκολο για σενα που το εχεις..αν σου κοπηκε εν κινηση να μην εχει σημαδια πτωσης..αντε να πεις οτι δεν επεσες..κ εγινε οτι εγινε απλα επειδη πατησες φρενο και κοπηκε..
    και όμως εύκολο είναι για κάποιον μη προκατειλλημένο όταν δει τις φωτο της μηχανής μετά τη πτώση λόγω της θραύσης πλαισίου στο τόπο του γεγονότος και μετά.Κάθε πτώση είναι διαφορετική και οι συνθήκες ερμηνεύονται.

starship crew member

ποτε ξανα suzuki

μια χαρα παει η συζητηση για τα σπασμενα πλαισια των κ5-6!!! ειμαι και εγω παθων.Δεν το πηγα ακομη για ελεγχο αλλα ηδη αισθανομαι "χαμενος" με αυτη την υποθεση...και για να ριξω κιαλλο λαδι στη φωτια να σας πω οτι διαβασα σε ξενο forum οτι σπαζουν τα υποπλαισια των κ7! και συγκεκριμενα καποιος απο βρετανια οταν το πηγε πισω, εχοντας ακομη εγγυηση δεν τον καλυψαν γιατι εβγαλε την "μαμα"βαση πινακιδας και ειχε βαλει "tail tidy"... το βλεπω σαν να το κανουν ανακληση κιαυτο μετα απο 4,5 χρονια... Α! αν ενδιαφερετε κανεις εγω το πουλαω, εχει 25000km,8000ευρω

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Re: ποτε ξανα suzuki

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    μια χαρα παει η συζητηση για τα σπασμενα πλαισια των κ5-6!!! ειμαι και εγω παθων.Δεν το πηγα ακομη για ελεγχο αλλα ηδη αισθανομαι "χαμενος" με αυτη την υποθεση...και για να ριξω κιαλλο λαδι στη φωτια να σας πω οτι διαβασα σε ξενο forum οτι σπαζουν τα υποπλαισια των κ7! και συγκεκριμενα καποιος απο βρετανια οταν το πηγε πισω, εχοντας ακομη εγγυηση δεν τον καλυψαν γιατι εβγαλε την "μαμα"βαση πινακιδας και ειχε βαλει "tail tidy"... το βλεπω σαν να το κανουν ανακληση κιαυτο μετα απο 4,5 χρονια... Α! αν ενδιαφερετε κανεις εγω το πουλαω, εχει 25000km,8000ευρω
    To υπολπλαισιο στο Κ7 αποτελειται απο δυο κομματια ε το τελευταιο κοβει που ειναι για την κλειδαρια και για τη βαση της πινακιδας και κοβει γιατι ειναι πολυ λεπτο που οφειλεται τους κραδασμους οταν λειπει η βαση της πινακιδας αλλα και να κοπει δεν τρεχει κατι για να καταλαβεις εγω στους αγωνες με τα αλλα πλαστικα το βγαζω γιατι δεν χρειαζεται
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

starship crew member
    φιλε τα πιστευω αυτα που λες για το υποπλαισιο του κ7 οπως εκτιμω και οτι τα suzuki εχουν υποπλαισιο απο 2 κοματια για να το βγαζεις το ενα οταν τρεχεις σε αγωνες οπως εσυ.Αυτο το ειδα πρωτη φορα στο gsxr600 ΄98 του αδερφου μου.Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογεια για να σπαει,των αλλων γιατι δεν σπανε???ουτε απαλυνει τον πονο μου ,ουτε του αδερφου μου(εχει και αυτος κ5).Με εξοργισε επισης η δημοσιευση της ανακλησης(στην αμερικη και οχι μονο)στην οποια η suzuki "δικαιολογειτε" λεγοντας οτι σπαει μετα απο "κακη"χρηση η οποια ειναι παρανομη ετσι κι αλλιως.Δηλαδη το οτι βγαζουν στην αγορα ενα μηχανακι με 170+αλογα δεν ειναι παρανομο???γιατι παιζουν με τις λεξεις???μηπως με την λογικη τους θα επρεπε να κατηγορησουμε την τροχαια που δεν "μαζεψε" αυτους που κανουν σουζες με κ5 και τους εσπασε το πλαισιο???μηπως παλαιοτερα εφταιγαν οι εταιριες που παρηγαγαν τριπλετες για τα hayabusa και σπαγανε τα υποπλαισια τους??? Σοβαροτης ΜΗΔΕΝ σε ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    φιλε τα πιστευω αυτα που λες για το υποπλαισιο του κ7 οπως εκτιμω και οτι τα suzuki εχουν υποπλαισιο απο 2 κοματια για να το βγαζεις το ενα οταν τρεχεις σε αγωνες οπως εσυ.Αυτο το ειδα πρωτη φορα στο gsxr600 ΄98 του αδερφου μου.Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογεια για να σπαει,των αλλων γιατι δεν σπανε???ουτε απαλυνει τον πονο μου ,ουτε του αδερφου μου(εχει και αυτος κ5).Με εξοργισε επισης η δημοσιευση της ανακλησης(στην αμερικη και οχι μονο)στην οποια η suzuki "δικαιολογειτε" λεγοντας οτι σπαει μετα απο "κακη"χρηση η οποια ειναι παρανομη ετσι κι αλλιως.Δηλαδη το οτι βγαζουν στην αγορα ενα μηχανακι με 170+αλογα δεν ειναι παρανομο???γιατι παιζουν με τις λεξεις???μηπως με την λογικη τους θα επρεπε να κατηγορησουμε την τροχαια που δεν "μαζεψε" αυτους που κανουν σουζες με κ5 και τους εσπασε το πλαισιο???μηπως παλαιοτερα εφταιγαν οι εταιριες που παρηγαγαν τριπλετες για τα hayabusa και σπαγανε τα υποπλαισια τους??? Σοβαροτης ΜΗΔΕΝ σε ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

To τι συμβαινει ακριβος στα Κ5 δεν ξερω και δε με αφορα μιας και εχω Κ7 αλλα οσο για το Κ7 το δευτερο κομματι του υποπλαισιου που σπαει ο κατασκευαστης το εχει φτιαξει σε σχημα Π και αν εσυ δεν βαλεις τη βαση της πινακιδας να το ενισχυσει με τους κραδασμους αυτο με το καιρο θα κοψει βεβαια, τι πρεπει να πουμε τωρα οτι φταινε οι ανθρωποι τις SUZUKI που δεν σκεφτηκαν οτι εσυ εγω και ο καθενας μας θα το εχει χωρις βαση μιας κι αυτο φτιαχτηκε και μελετηθηκε με βαση

Αλλα λυση και σ αυτο το προβλημα εχει βρεθει εδω

http://gixxer.forumh.net/forum-f3/topic-t725.htm
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    To τι συμβαινει ακριβος στα Κ5 δεν ξερω και δε με αφορα μιας και εχω Κ7 αλλα οσο για το Κ7 το δευτερο κομματι του υποπλαισιου που σπαει ο κατασκευαστης το εχει φτιαξει σε σχημα Π και αν εσυ δεν βαλεις τη βαση της πινακιδας να το ενισχυσει με τους κραδασμους αυτο με το καιρο θα κοψει βεβαια, τι πρεπει να πουμε τωρα οτι φταινε οι ανθρωποι τις SUZUKI που δεν σκεφτηκαν οτι εσυ εγω και ο καθενας μας θα το εχει χωρις βαση μιας κι αυτο φτιαχτηκε και μελετηθηκε με βαση

TI PES TORA RE JIM...POLY MELETH EPESE KAI SE AYTO E?
    OSTE AN BGALEIS TH BASH PINAKIDAS KOBEI...

ti lere file..ti epistimi einai ayti gia pes gia pes.. :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    TI PES TORA RE JIM...POLY MELETH EPESE KAI SE AYTO E?
    OSTE AN BGALEIS TH BASH PINAKIDAS KOBEI...

ti lere file..ti epistimi einai ayti gia pes gia pes.. :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
    Θα σου πω ρε φιλε αφου μου πεις εσυ πρωτα γιατι τα DUCATI ΚΟΒΟΥΝ οι κινητηρες απο τη βαση της στεκας :rotflmao: και γινεται αχρηστο το μοτερ και δεν εχει βγει ποτε ανακληση για αυτο γιατι τα ΚΤΜ 640 εχουν σπασει σε ολα μα σε όλα οι κεφαλες και δεν εχει γινει ποτε ανακληση :rotflmao: θα σου εγραφα κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι κατσε λοιπων κι ασχολησου με αλλα πραγματα γιατι αυτό το σπορ δεν το κατεχεις και πολύ καλα εισαι μικρος ακομα

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Θα σου πω ρε φιλε αφου μου πεις εσυ πρωτα γιατι τα DUCATI ΚΟΒΟΥΝ οι κινητηρες απο τη βαση της στεκας :rotflmao: και γινεται αχρηστο το μοτερ και δεν εχει βγει ποτε ανακληση για αυτο γιατι τα ΚΤΜ 640 εχουν σπασει σε ολα μα σε όλα οι κεφαλες και δεν εχει γινει ποτε ανακληση :rotflmao: θα σου εγραφα κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι κατσε λοιπων κι ασχολησου με αλλα πραγματα γιατι αυτό το σπορ δεν το κατεχεις και πολύ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Θα σου πω ρε φιλε αφου μου πεις εσυ πρωτα γιατι τα DUCATI ΚΟΒΟΥΝ οι κινητηρες απο τη βαση της στεκας :rotflmao: και γινεται αχρηστο το μοτερ και δεν εχει βγει ποτε ανακληση για αυτο γιατι τα ΚΤΜ 640 εχουν σπασει σε ολα μα σε όλα οι κεφαλες και δεν εχει γινει ποτε ανακληση :rotflmao: θα σου εγραφα κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι κατσε λοιπων κι ασχολησου με αλλα πραγματα γιατι αυτό το σπορ δεν το κατεχεις και πολύ καλα εισαι μικρος ακομα

KAI EGO SE BARIEME GIATI MALLON SOY TA SKANE APO TH SUZUKI KAI KANEIS TO BLAKAKO SE OTI AFORA TH MALAKIA POY KABALAS..KAI NOMIZEIS OTI OLA EINAI MELETHMENA NA KOBONTE..OPOS ESY NOMIZEIS..PREPEI NA EIANI KAI KOLPO NA ELAFRONEI TO MHXANAKI MONO TOY...

na soy po..ayta ta mikros k de xereis de pa na ta peis se kana paidaki ekei na xareis poy toy tin eipes re xabaledako?
    milame gia komena plaisia..kai kaneis to pan na apodeixeis oti fteei oti allo ektos tis suzuki...

ntaxei ta perneis apo ti poytsoeteria..kai mprabo..alla ayta ta de xeroyme emeis kai esy xereis..
    ase..

pane pare kamia oxigonokolisi..na xeis sti plati sa batraxanthropos gia pan endexomeno.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos sto xoro-agora mixanis
    από akisem στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2007, 20:47
  2. help gia agora mixanis
    από flameman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2005, 22:38
  3. Poia Ta Sovarotera Kai Pio Aksiopista Katastimata Gia Agora Mixanis Stin Athina?
    από anixneyths στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ