Αγαπητοί καλή σας ημέρα.
Η βοήθειά σας, οι προτάσεις σας και οι σκέψεις σας θα με διευκολύνουν στην απόφασή μου.
Σκέφτομαι μέχρι το Σεπτέμβρη να αγοράσω μία μηχανή. Κυρίως ενδιαφέρομαι για χρήση εντός της Αθήνας (η κατάσταση με το αυτοκίνητο δεν πάει άλλο πια) αλλά και για μερικά ταξιδάκια σε μακρινές πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Άρτα.
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου ήταν με ένα 125 παπάκι, και σκέφτομαι να κάνω το μεγάλο άλμα.
Ως πρώτη επιλογή λέω να επιλέξω κάτι μεταχειρισμένο καθώς από ότι έχω δει και τα χρήματα είναι αρκετά για καινούρια και ως νέος θα έλεγα να μην επενδύσω πολλά χρήματα. Από μία πρώτη αναζήτηση που έχω κάνει μάλλον κινούμε προς On-Off καθώς έχω καταλάβει ότι αυτές οι μηχανές ανταποκρίνονται καλά στους δύσκολους ελληνικούς δρόμους καθώς και στην πόλη.
Για τα κυβικά, νομίζω πως για έναν νέο σαν εμένα τα 500-700 είναι υπερ - αρκετά.
Τι μοντέλο θα προτείνατε; Τι είναι καλό να προσέξω σε μία μεταχειρισμένη μηχανή, καθώς είμαι και άσχετος με αυτές; Πόσα χρόνια να πάω πίσω ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας; Να επιλέξω ιδιώτη ή κάποιο κατάστημα;
Σας ευχαριστώ για τις όποιες πληροφορίες καθώς θα είναι σημαντικές και θα με βοηθήσει να βγω τουλάχιστον από την άγνοια.
RNAman