Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 120

Θέμα: Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ εκεί στο Νότο !!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επειδή εγώ είχα απαντήσει ότι ψηνόμουν και τελικά χάθηκα, απλά δε πόσταρα πιο νωρίς γιατί ήμουν εκτός σπιτιού. Προέκυψε έκτακτη δουλειά με συναυλίες και μαλακίες και έλειπα από τις 12 το πρωί από το σπίτι.

Μέσα στη βδομάδα, θα ποστάρω για συνάντηση. Αν θέτε το κανονίζουμε και για Τρίτη στο Μπρίκι.

Είμαστε λίγοι και γι'αυτό όσο και αν ακούγεται περίεργο είναι δύσκολο, αν ήμασταν πολλοί σίγουρα κάποιοι λίγοι θα ήταν πάντα.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Παιδιά ΔΕΝ ζητάω ευθύνες από κανέναν και ποιος είμαι άλλωστε για να κάνω κάτι τέτοιο ........... απλά όσοι ........... ας απαντάμε όπως είπα 6-7 ωρίτσες νωρίτερα για να ξέρουμε τι γίνεται οι υπόλοιποι !!!

Και για να δείτε ότι κακίες δεν ............... ποιός είναι για μπυρομεζεδάκι ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!
    Απαντάτε άμεσως .....
    Κάνω ντουσάκι 5 λεπτά και ξαναμπαίνω να δω αποτελέσματα ............

Μανιβελάτο μέλος
    το είχα ξεγράψει πλέον και ειδοποίησα το έταιρον.. ξανά μανά.. προτιμώ αύριο, αλλά αν σηκωθούν πολλά χεράκια θα δούμε.. ψηφίστε.. αλλιώς έχω και μία εναλλακτική στο μυαλό μου για τώρα.. που να βρεθούμε στο ίδιο μέρος.. (καμιά καφετέρια στο σίσσυ..)
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    υποθέτω άκυρο.. καλό βράδυ.. μιλάμε για αύριο
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Κι εγώ είδα πως δεν υπήρχε όρεξη και την έκανα μονός μου για Ροδάκινο μπανακι.

Για αύριο τώρα θέλετε να βρεθούμε άγιο Νικόλαο για καφέ 6-00 η ώρα??? να γνωριστούμε κι από κοντά!!

Μανιβελάτο μέλος
    αν ψήνεστε να πάμε αγιο μπορώ αλλά θα πρέπει να πάμε νωρίς.. δλδ να είμαστε εκεί 4.. γιατί πρέπει 7 το αργότερο να είμαι πίσω.. αλλιώς θα πέσει παντόφλα..

Μεταξύ μας.. λίγο έξω.. νεάπολη έχει και αμώ.. τους λουκουμάδες ΝΑΟΥΜ..

Παίδες εντελώς ενημερωτικά το ΣΚ θα βρίσκομαι Ιεράπετρα, ίσως φύγω από Χανιά απ'το απόγευμα της Παρασκευής μόλις σχολάσω. Αν τυχόν ψήνεστε να βρεθούμε κανέναν Άγιο Νικόλαο μια απ'αυτές τις μέρες...

Έχει κι ένα ταβερνάκι.... με κάτι χοιρινά τίγκα στα μέλια τα κρασιά και τα σουσάμια....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00247.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	167323

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Παίδες εντελώς ενημερωτικά το ΣΚ θα βρίσκομαι Ιεράπετρα, ίσως φύγω από Χανιά απ'το απόγευμα της Παρασκευής μόλις σχολάσω. Αν τυχόν ψήνεστε να βρεθούμε κανέναν Άγιο Νικόλαο μια απ'αυτές τις μέρες...

Έχει κι ένα ταβερνάκι.... με κάτι χοιρινά τίγκα στα μέλια τα κρασιά και τα σουσάμια....
    ΨΗΘΗΚΑ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    αν ψήνεστε να πάμε αγιο μπορώ αλλά θα πρέπει να πάμε νωρίς.. δλδ να είμαστε εκεί 4.. γιατί πρέπει 7 το αργότερο να είμαι πίσω.. αλλιώς θα πέσει παντόφλα..

Μεταξύ μας.. λίγο έξω.. νεάπολη έχει και αμώ.. τους λουκουμάδες ΝΑΟΥΜ..
    4 η ώρα και γενικά μεσημέρι ........ έχω πρόβλημα με τη ζέστη .........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΨΗΘΗΚΑ !!!
    Έριξα δολωματάρα όμως..!

Το μαγαζί βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στην παραλία που κοιτάει προς Σητεία για όσους ξέρουν από Άγιο, είναι ανοιχτά απ'το μεσημέρι κι όποτε πάω από εκείνα τα μέρη δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω μια επίσκεψη, όλα του τα πιάτα είναι κόλαση

Πίνουμε κι ένα καφεδάκι δίπλα στη λίμνη, άρχοντες ! Αν γουστάρετε βολτίτσα προς τα εκεί θα κανονίσουμε τηλεφωνικώς γιατί από Παρασκευή το πιθανότερο δεν θα έχω ίντερνετ (εκτός κι αν βρω σε κανένα καφέ).
    Συγκεκριμένα θα βρίσκομαι Παχειά Άμμο το διήμερο (έχω μνημόσυνο την Κυριακή το πρωί), αν λοιπόν αποφασίσετε για Παρασκευή, φεύγω κι εγώ την Παρασκευή από Χανιά, αν θέλετε Σάββατο έρχομαι και σας βρίσκω απ'την Παχειά Άμμο. Αν πάλι θέλετε Κυριακή, έρχομαι από Παχειά Άμμο και πορίζουμε μαζί αφήνοντάς σας στο Ηράκλειο και συνεχίζοντας προς Χανιά, αν και αυτό θα με πίεζε να φύγουμε νωρίτερα μιας και αποφεύγω την εθνική οδό τη νύχτα.

Εννοείται παίζει και η Νεάπολη στο μενού μιας και προαναφέρθηκε, μια ανάσα είναι απ'τον Άγιο εξάλλου!

Απρογραμμάτι Το avatar του/της Lykos_Crete
    Δηλώνω παρόν!
    Στρατιώτης πεζικού Λύκος, αναβάτης Hornet '04, παρουσιάζομαι στη μεσημεριανή αναφορά του forum κύριοι συμφορουμίτες για να σας αναφέρω οτι θα βρίσκομαι Ηράκλειο μέχρι το σάββατο (μετά πάω Κύπρο ) οπότε περιμένω προτάσεις!

Μανιβελάτο μέλος
    ΨΗΘΗΚΑ !!!
    +125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
    Δηλώνω παρόν!
    Στρατιώτης πεζικού Λύκος, αναβάτης Hornet '04, παρουσιάζομαι στη μεσημεριανή αναφορά του forum κύριοι συμφορουμίτες για να σας αναφέρω οτι θα βρίσκομαι Ηράκλειο μέχρι το σάββατο (μετά πάω Κύπρο ) οπότε περιμένω προτάσεις!

Αυριο Τίτα για μπυρίτσα ;;; κατά τις 6.30 ;;;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αυριο Τίτα για μπυρίτσα ;;; κατά τις 6.30 ;;;

Εγώ 100% μέσα αλλά πιο αργά, αφού παίζω κιόλας αύριο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εγώ 100% μέσα αλλά πιο αργά, αφού παίζω κιόλας αύριο.

Πες ώρα ..............

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ παρτ ναϊν !!!
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2008, 07:17
  2. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2008, 16:52
  3. Προς Κρητικό κλιμάκιο
    από Gares' στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2008, 12:50
  4. Προς Κρητικό κλιμάκιο...