Σελίδα 24 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526272829 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

Σε είδα καρακαριόλα κύρια με το κορεάτικο κουτί σου στην Αθηνών, ρεύμα προς Ελευσίνα, λίγο πριν το Παλατάκι.
    Σε είδα να πηγαίνεις αριστερή λωρίδα με 10 και να μην χαμπαριάζεις τίποτα.
    Σε είδα ενώ ήμουν δεξιά σου να αλλάζεις λωρίδα χωρίς προειδοποίηση και έχοντας τον δεξί σου καθρέφτη κλειστό και λίγο έλειψε να με κάνεις σάντουιτς με το διπλανό βανάκι.
    Ευτυχώς είχα ήδη αντιλήφθη πως για σένα οι καθρέφτες είναι ΜΟΝΟ για το πρωινό σου χτένισμα.
    Όταν στο φανάρι σταμάτησα διπλά σου και σε ρώτησα ευγενικά (κρίμα και για το πιτσιρίκι σου που είχες συνοδηγό) αν ξέρεις γιατί υπάρχει ο καθρέφτης, εσύ με ύφος όλο απορία με ρώτησες αν ξέρω να οδηγάω!!!!!!

Τι να σου κάνω που σεβάστηκα το παιδί και σκέφτηκα να μην μάθει σε τόσο τρυφερή ηλικία τι είναι η μαμά του………
    Άντε να μου χαθείς κλώσα…….

Γαμω τον μ@λ@κ@ που σου έδωσε δίπλωμα αλλά και τον καραμ@λ@κ@ που σου πήρε το αυτοκίνητο.
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε ειδα!
    Να φωναζεις!
    Να πουλας μουρη!
    Να ζαλισεις τα @@δια των συνομιλητων σου!
    Σιγα μη καθομουν να μου ζαλισεις και τα δικα μου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε ειδα ...............
    ξαπλα το Σαββατο στον Φλοισβο.............
    Με το ποδι σου χτυπημενο……………
    μεσα στην μεση του δρομου ……………
    Το ασθενοφορο δεν αργησε…………………………..
    Και για να μην μακρηγορο μου εκανες παρα πολύ κακη εντυπωση……………………
    Σου μηλισα 5 φορες ……………
    Σε καθησυχασα και τις 5…………
    Ελπιζω τελικα να μην ηταν σοβαρο το χτυπημα στο ποδι σου ……………
    Αλλα ρε γαιδουρι ουτε να ρωτησεις για το κοριτσακι που καθοτανε από πισω σου??
    Με την μουρη στον δρομο κι εσυ με το shoei??
    Που ρε, ηταν 5 μετρα διπλα σου
    και ουτε που μιλαγε……….
    Μεχρι να σε αφισω και να γυρισω να την δω ιδρωσα ρε,,,,,,,,,,, κι εσυ ουτε που ρωτησες……………την χαρα που πηρα μολις μιλησε μονο εγω την ξερω.
    Να ειστε καλα …….και να μην παρεις άλλο Κ7
    ΟΛΟΙ μα ολοι οσοι ξερω πρωτα θα κοιταζαν τον συνοδηγο
    (και καποιοι αρρωστοι αμεσως μετα το μηχανακι…………)
    Ελπιζω να εισαι καλα και να αλλαξεις σπορ

Υγ παγωσα από την ωρα που περασα κοντα τις και ενώ την χτυπαγαν το φωτα μου αυτηκοιταζε το κενο με ολο το αιμα τις στον δρομο………..ουτε τα ματια τις δεν ανοιγοκλεισε………………..(ευτυχως που το αιμα ηταν από το χερι της)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οταν τα λεω εγω Maron καποιοι ειρωνευοτε και λενε τις παπατζες τους αριστερα και δεξια του στυλ δικο μου ειναι και οτι θελω το κανω και αφηστε με να κανω οτι θελω και τι?με περνας για καγκουρα?και ποιος ειναι καγουρας και μπλα μπλα ΜΑΛΑΚΙΕΣ

οκ ελπιζω να ειναι καλα και οι 2

και για να μην ξεφευγω

σε ειδα μακρυμαλλη να χανεις στο ταβλι και να ξεσπας σε μπλε γιαμΑπα μετα :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

σε ειδα (η μαλλον σε διαβασα στο μοτο)
    εισαι ξερολα
    και τα γενικευεις ολα
    ξερεις εσυ
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα μαλάκα με το transalp πρωί πρωί... να κάνεις σφήνες και να μαρσάρεις (με την μαμίσια εξάτμιση) όταν κάποιο κουτί έκλεινε το δρόμο σου και δεν μπορούσες να περάσεις.
    σε ξαναείδα από τον καθρέφτη ενώ πήγα να αλλάξω λωρίδα και σταμάτησα... και ενώ περίμενα να περάσεις εσύ έβρισες (ούτε ελιγμό δεν χρειάστηκε να κάνεις)... και άρχισες να λες μαλακίες με αποκορύφωμα το "πήρατε όλοι μια μηχανή και την έχετε δει οδηγάρες"... ναι σε είδαμε κι εσένα τι σωστός οδηγός είσαι.. που χωνόσουν και δεν είχες υπομονή ούτε να περιμένεις 1 λεπτό επειδή ένα κουτί έκλεινε το δρόμο σου.

με νευρίασες και κατέβηκα και σου χτύπησα το κράνος... αλλά δυστυχώς δεν κατέβηκες. μου πήρες μόνο πινακίδα..... γιατί? για να έρθεις να με βρεις με τους φίλους σου? άμα θες να κάνεις το μάγκα κάνε τον μόνος σου. θα σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες πάντως.

:a37: :a37: :a37:

ΥΓ: ξέρω πως δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά από μέρους μου... αλλά να σε βρίζουν επειδή πας να αλλάξεις λωρίδα και τελικά δεν αλλάζεις γιατί βλέπεις κάποιον και σταματάς.... και ο άλλος συνεχίζει να είναι εριστικός όταν του λες πως δεν τον έβρισες και τον είδες.... ε όχι. άνθρωπος είμαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε ειδα αλλα ημουν με το αμαξι και δε με ειδες!

Στον Αγ. Αντωνη, ησουν με την Αφρικα!
    Σε γνωρισα απο την κοιλιτσα σου....αγαπητε mod!

το σταντ να δω ποτε θα ερθεις να παρεις!

Σας είδα μέλη του moto.gr πάνω στο ΥΤΤ 2.. Αφρικα στην Ανδρέα Παπανδρέου στη Παλατιανη.Ο συνεπιβάτης μάλιστα ηταν και ακράνωτος μάλλον ενοχλούταν η αγέρωχη κοτσίδα σου ακράνωτε φορούσες και μπλουζάκι moto.gr νούμερο,την επόμενη φορά μη κάνετε κηρύγματα υπέρ του κράνους σε τίποτα πιτσιρικάδες γιατί θα φάτε κράξιμο
    Χεζμεντάουα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...σε χαμηλη πτηση οταν παραβιασες με το κινεζικο παπακι σου μπαρμπα το κοκκινο.η κοπελια με το αμαξι τι εφταιγε να παρει τετοια τρομαρα?

ευτυχως μονο υλικες ζημιες μια και το καθικι που ειχες για κρανος εφυγε απο το κεφαλι σου αφοτου εσκασες κατω.ξαναπαραβιασε τωρα...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Σε ειδα..

Σε ειδα στο ποδηλατο να τρεχεις ολο τρελα
    μα υστερα καταλαβα πως ελειπε η σελα

:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σε είδα σήμερα παπούλη με το σαραβαλάκι σου με τη ντουλάπα στη σκάρα καί με το αλλο παληκάρι να κάθετε στη πόρτα του συνοδηγού (ολόκληρος έξω μόνο τα πόδια μέσα) να την κρατάει και να περνάς το κακκινάκι στη παραδείσου χαλαρά :a31: :a31:

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Σας ειδα....ενα παρεακι με 4-5 μηχανες ...κρανοι μπουφαν κλπ κλπ....περασατε απο Τρικαλα....καλον δρομο!!!
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα τρελό αγόρι με το γυμνό πρωί πρωί.... με το κρανάκι στον αγκώνα... φουτεράκι... βερμουδίτσα.. και σαγιονάρα.

τι τις φοράτε τις σαγιονάρες πάνω στη μηχανή? οκ δεν σκέφτεστε πως αν τύχει κάτι δεν μπορείτε να κρατήσετε τη μηχανή με τίποτα....
    σκεφτείτε όμως την περίπτωση να είναι ντιλιβεράς μπροστά σας και να του έρθει να φτύσει... και η ροχάλα να σκάσει στο πόδι σας... (μια φορά φόρεσα κι εγώ σαγιονάρα ο κακομοίρης... )

Σε είδα γλυκό μουσικό μοντεροαγόρι να σε γαμάνε στη Β' ΔΟΥ Περιστερίου ... μπήκα για συμπαράσταση ...

ακόμα πονάει και ο δικός μου ο κώλος ....

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Παραδεχτείτε το..
    Δε πάτε στη ΔΟΥ για τις υποχρεώσεις σας.. :rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic