Φιλαρακι το απολαυσα...καθε μερα ειχα την αγωνια να δω την εξελιξη και τωρα που τελιωσε καπου στενοχωρηθηκα...ελπιζω συντομα να δουμε την επομενη δουλεια σου...:a19:
γεια χαρα![]()
![]()
Φιλαρακι το απολαυσα...καθε μερα ειχα την αγωνια να δω την εξελιξη και τωρα που τελιωσε καπου στενοχωρηθηκα...ελπιζω συντομα να δουμε την επομενη δουλεια σου...:a19:
γεια χαρα![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
μετα τη χαρα που μου εδωσε η μηχανη,ηρθαν τα μηνυματα σας και την εκαναν διπλη.για αλλη μια φορα σας ευχαριστω που σπαταλατε χρονο να ασχολειστε.αυριο θα μπουν φωτογραφιες με τη μηχανη τελειωμενη,με ολα τα πλαστικα και την ποδια κινητηρα.επισης θα γινει μια σουμα του χρονου που χρειαστηκε,των υλικων,των προμηθευτων υλικων και ανταλακτικων καθως και του χρηματος.
αυτη την σουμα την ζητουσε ο λαος!
με την σειρα μου να σου πω ενα τεραστιο μπραβο που ασχοληθηκες τοσο πολυ με τοσο πολυ μερακι και αγαπη και με βοηθησες δειχνοντας μου το δρομο!
συνεχισε την καλη δουλεια ρε εσυ δινοντας και σε εμας εικονες χαρας!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έριξες στη μηχανή η οποία έγινε πραγματικά καινούρια και για το γεγονός ότι πόσταρες όλη αυτή τη δουλειά στο φόρουμ.Ελπίζω να δούμε στο μέλλον να κάνεις κι άλλες ανακατασκευές.![]()
Πανεμορφο ανεκτιμης πλεον αξιας κατα την γνωμη μου να το ευχαριστηθεις οπως του πρεπει![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
![]()
Τι να λέμε. Κουκλί. (ακόμα και η σέλα που φαινόταν ... "κάπως" μόνη της, ταιριάζει όμορφα τελικά)
Μπράβο για το μεράκι και τον κόπο που έκανες.
Φαντάζομαι αποζημιώθηκες και με το παραπάνω.![]()
![]()
πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!1000 ΜΠΡΑΒΟ!!!![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
τέλειο!
τελικα οταν κανείς βρεί χρονο ελευθερο και ξεφύγει απο τις καθημερινες υποχρεώσεις μπορει να κανει όμορφα πράγματα!