Σελίδα 61 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111161 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

EKEI ΓΥΡΩ ΣΤΑ 260.........ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ

Όταν έχει Βαρδάρη.........κουνάει ρέ γαμώτο...!!!

Τί φταίει....άραγε..??

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Τί φταίει....άραγε..??

Ο Κοκκαλης......!!!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ρε sferopetadhn επειδη σε έχω κόψει για καλο ΠΑΟΚτσακι δεν μας λές και δυο κουβέντες για τον καταπτυστο στην ομάδα?

Δεν πιστεύω να μιλάς για τον Βασιλάκη γιατί θα θυμώσω...

Κοίτα, να σΕ πω... Δεν πολυγουστάρω τη μάπα του λόγω παρελθόντος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι στα πλαίσια του απολύτως μπουρδελοποιημένου ποδοσφαίρου (σημαντικό μερίδιο στο οποίο έχει ο εν λόγω κύριος) η παρουσία του είναι κάτι που πιθανώς θα βοηθήσει -εξωαγωνιστικά- την ομάδα μου, τομέας στον οποίο ήταν (?) ανύπαρκτη από καταβολής ποδοσφαίρου...

Μην αρχίσετε τις ηθικολογίες του στυλ "θέλω η ομάδα μου να κερδίζει με την αξία της" κλπ γιατί ποτέ δεν είδα κάποιον, κυρίως από τους 3 της Αθήνας, να αλλάζει ομάδα για αυτό το λόγο! Απλά μετά από σφαγές κάνετε λίγο την πάπια, το ρίχνετε στο καλαμπούρι και μετά από 1-2 βδομάδες που όλα ξεχνιούνται αρχίζετε πάλι τις ιστορίες για μεγάλες ομάδες, κούπες, -10, -20 και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, αν και ηθικά είμαι φάουλ, πρακτικά δεν μπορώ να απαιτήσω από την ομάδα μου να παίζει (και πολύ περισσότερο να κερδίζει) ηθικά σε ένα απολύτως διεφθαρμένο περιβάλλον.

Μπορεί να έχω κι άδικο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα "πετύχει" το πείραμα.

edit: Κατά τα άλλα δεν θέλω να εστιάζετε μόνο σε αυτόν. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μου πέρυσι βγήκε δεύτερη με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟ, κάνοντας απόλυτα πετυχημένες μεταγραφές. Νομίζω ότι σπάνια ομάδα πετυχαίνει τόσο πολύ στις επιλογές, καθώς συνήθως όλο και κάποιοι παίκτες βγαίνουν παλτά... Οι υπεύθυνοι της ομάδας μού έχουν δείξει ότι μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα, συνεπώς θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστούμε σπρώξιμο από τα κοράκια (ούτε καν υπόννοια). Θα δούμε παίδες. Ως τότε όλα είναι λόγια του αέρα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    photoshop

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	letopaoanako_m.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	7,4 KB 
ID:	167594
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Τί φταίει....άραγε..??

Ελα τώρα που δεν ξέρεις τι φταίει.Και το παλιό το έκανε αυτό στα 180.Μετά έστρωνε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Δεν πιστεύω να μιλάς για τον Βασιλάκη γιατί θα θυμώσω...

Κοίτα, να σΕ πω... Δεν πολυγουστάρω τη μάπα του λόγω παρελθόντος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι στα πλαίσια του απολύτως μπουρδελοποιημένου ποδοσφαίρου (σημαντικό μερίδιο στο οποίο έχει ο εν λόγω κύριος) η παρουσία του είναι κάτι που πιθανώς θα βοηθήσει -εξωαγωνιστικά- την ομάδα μου, τομέας στον οποίο ήταν (?) ανύπαρκτη από καταβολής ποδοσφαίρου...

Μην αρχίσετε τις ηθικολογίες του στυλ "θέλω η ομάδα μου να κερδίζει με την αξία της" κλπ γιατί ποτέ δεν είδα κάποιον, κυρίως από τους 3 της Αθήνας, να αλλάζει ομάδα για αυτό το λόγο! Απλά μετά από σφαγές κάνετε λίγο την πάπια, το ρίχνετε στο καλαμπούρι και μετά από 1-2 βδομάδες που όλα ξεχνιούνται αρχίζετε πάλι τις ιστορίες για μεγάλες ομάδες, κούπες, -10, -20 και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, αν και ηθικά είμαι φάουλ, πρακτικά δεν μπορώ να απαιτήσω από την ομάδα μου να παίζει (και πολύ περισσότερο να κερδίζει) ηθικά σε ένα απολύτως διεφθαρμένο περιβάλλον.

Μπορεί να έχω κι άδικο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα "πετύχει" το πείραμα.

edit: Κατά τα άλλα δεν θέλω να εστιάζετε μόνο σε αυτόν. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μου πέρυσι βγήκε δεύτερη με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟ, κάνοντας απόλυτα πετυχημένες μεταγραφές. Νομίζω ότι σπάνια ομάδα πετυχαίνει τόσο πολύ στις επιλογές, καθώς συνήθως όλο και κάποιοι παίκτες βγαίνουν παλτά... Οι υπεύθυνοι της ομάδας μού έχουν δείξει ότι μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα, συνεπώς θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστούμε σπρώξιμο από τα κοράκια (ούτε καν υπόννοια). Θα δούμε παίδες. Ως τότε όλα είναι λόγια του αέρα...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ.............

Έπιασε δουλειά άπό τά play-offs ό άνθρωπος.......μή κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις...!!!

Όλως τυχαίως μία μέρα πρίν άρχίσουν άποφασίστηκε ,άντίθετα μέ τήν Όλλανδία γιά

παράδειγμα πού έχει καί αύτή play-offs ,ό..........

δεύτερος τών play-offs νά πάει ένα γύρο μπάι.......στό Νέο Ούέφα....!!!

Γιατί ή πρώτη ήταν καπαρωμένη.......καί έσείς τό ξέρατε καλά...!!!

ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ........!!! ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ..........

Κάνε μας καί ένα σχόλιο γιά τή σφυρίχτρα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ........άδικημένε συμπολίτη....!!!

Ξέρεις φυσικά τί μού είπαν οί φίλοι μου Παοκτσήδες.......έπρεπε νά άποβάλει καί τόν

Ένσαλίβα............άδικηθήκατε...!!!

Τόν πέτυχε βέβαια τό άλλο κοράκι στή Λάρισσα μέ άνύπαρκτη κίτρινη....!!!

Άφού δέ μπήκε ή πεναλτάρα.......΄

Αύτοί οί Άεκτσήδες πολύ άπρόσεχτοι ρέ παιδί μου....τόσα πέναλτυ καί τόσες

άποβολές μαζεμένες...??

ΤΟΥ ΚΟΤΤΕΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..........ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ........!!!

ΦΙΛΑΡΑΚΟ.............

Έπιασε δουλειά άπό τά play-offs ό άνθρωπος.......μή κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις...!!!

Όλως τυχαίως μία μέρα πρίν άρχίσουν άποφασίστηκε ,άντίθετα μέ τήν Όλλανδία γιά

παράδειγμα πού έχει καί αύτή play-offs ,ό..........

δεύτερος τών play-offs νά πάει ένα γύρο μπάι.......στό Νέο Ούέφα....!!!

Γιατί ή πρώτη ήταν καπαρωμένη.......καί έσείς τό ξέρατε καλά...!!!

ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ........!!! ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ..........

Κάνε μας καί ένα σχόλιο γιά τή σφυρίχτρα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ........άδικημένε συμπολίτη....!!!

Ξέρεις φυσικά τί μού είπαν οί φίλοι μου Παοκτσήδες.......έπρεπε νά άποβάλει καί τόν

Ένσαλίβα............άδικηθήκατε...!!!

Τόν πέτυχε βέβαια τό άλλο κοράκι στή Λάρισσα μέ άνύπαρκτη κίτρινη....!!!

Άφού δέ μπήκε ή πεναλτάρα.......΄

Αύτοί οί Άεκτσήδες πολύ άπρόσεχτοι ρέ παιδί μου....τόσα πέναλτυ καί τόσες

άποβολές μαζεμένες...??

ΤΟΥ ΚΟΤΤΕΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..........ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ........!!!

Το κόλλημά σου καταντάει εκνευριστικό!

Για τον Γκαγκάτση λέω πάλι για την ΑΕΚ μας λες και το πόσο αδικημένη είναι (και πάλι)! Άλλη μια φορά όλοι συνωμότησαν για να μην προχωρήσει μπροστά η μονίμως αδικημένη ομάδα σου. Τί κλαψομουνίαση είναι αυτή; Ούτε ο Πλούταρχος τόσο κλάμα ρε άνθρωπε!

Ναι ρε αδικήθηκα στα play off!!! Αδικήθηκα που ο Κάκος δεν απέβαλε τον Σιμάο, αδικήθηκα γιατί δεν απέβαλε τον Ενσαλίβα, αδικήθηκα γιατί στο κύπελλο με πέταξαν με το στανιό εκτός τελικού (ενώ εσένα σε πήγαν καρότσι), αδικήθηκα γιατί όλη τη χρονιά έπαιξα τα μισά παιχνίδια με παίκτη/παίκτες λιγότερο και καλά για σκληρό παιχνίδι, αλλά είχα τους περισσότερους τραυματισμούς από κλοτσιές αντιπάλων (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία δύο φορές κλπ).

Σου φτάνουν;

Όχι βέβαια! Το μόνο που θα βλέπεις όλη τη χρονιά είναι ο Γκαγκάτσης. Λάθος off side; Γκαγκάτσης! Ανάποδο φάουλ; Γκαγκάτσης! Φαλτσοσφύριγμα; Γκαγκάτσης!

Το βρήκες το παραμύθι σου για φέτος...

edit: Το αν έβγαλε τον Ενσαλίβα με λάθος κάρτα στο ματς με τη Λάρισα το γράφω στα @@ μου. Για τον βάζελο το έκανε όχι για μένα! Εσύ το πήρες το ματσάκι με τη μούφα; Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Ναι ρε αδικήθηκα στα play off!!! Αδικήθηκα που ο Κάκος δεν απέβαλε τον Σιμάο, αδικήθηκα γιατί δεν απέβαλε τον Ενσαλίβα, αδικήθηκα γιατί στο κύπελλο με πέταξαν με το στανιό εκτός τελικού (ενώ εσένα σε πήγαν καρότσι), αδικήθηκα γιατί όλη τη χρονιά έπαιξα τα μισά παιχνίδια με παίκτη/παίκτες λιγότερο και καλά για σκληρό παιχνίδι, αλλά είχα τους περισσότερους τραυματισμούς από κλοτσιές αντιπάλων (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία δύο φορές κλπ).
    κλαψομουνιαση Ο ΤΕΡΕΝΣ???? ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? πηρες ενα καραβι παιχτες ακριβους το προηγουμενο καλοκαιρια και τελικα δεν εκανες ΤΙΠΟΤΑ ....

τα εριξες παλι στη διαιτησια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κλαψομουνιαση Ο ΤΕΡΕΝΣ???? ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? πηρες ενα καραβι παιχτες ακριβους το προηγουμενο καλοκαιρια και τελικα δεν εκανες ΤΙΠΟΤΑ ....

τα εριξες παλι στη διαιτησια....
    ΤΙ ΠΗΡΑ;;;

Ρε ιδι μήπως μπερδεύεσαι; ΠΑΟΚ είμαι όχι βάζελος...

Εγώ δεν μίλησα για διαιτησία. Απάντησα στον terens που αναφέρθηκε σε σχόλιό μου για τον Γκαγκάτση. Τώρα βέβαια πώς έκανε σύνδεση της απάντησής μου με την ΑΕΚ μόνο αυτός το ξέρει.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    αναλογα με τα...οπαδικα γυαλια που φοραει ο καθενας τα βλεπουμε ολοι.τα καλα και τα...συμφεροντα!ο ...Γκαγκατσης μεταμορφωνεται απο σατανας σε...αναγκαιο κακο οταν παει στην ομαδα μας(και βρισκεται με το 11% ξαφνικα! )
    ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα πηρε πανωκατω αυτο που του αξιζε.οι τραυματισμοι των παικτων του οπως και οι καρτες ηταν αποτελεσμα του τροπου που επαιζαν(το αν πηραν μια παραπανω η λιγοτερη θα συζηταμε μεχρι το βραδυ...)καλη,δεμενη ομαδα που ομως δεν μπορουσε να επιβληθει σε ντερμπι .ΑΝ η διοικηση εβαζε χερι στους παικτες που πουλουσαν οπαδικο τσαμπουκα και εκαιγαν την ομαδα ισως να ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα.ποδοσφαιρικα μια ομαδα που κινδυνευσε να χασει απο τα ...δευτερα του Ολυμπιακου σε γηπεδο που η ιστορικη(!)ριζουπολη ωχριουσε μπροστα του(τουλαχιστον εκει η τρομοκρατια περιοριστηκε πριν την εναρξη του ματς-λες και ειναι βεβαια καλο αυτο αλλα εκει φτασαμε...)δεν μπορεις να πεις και πολλα...
    εξαλλου και καθαρα πρακτικα να το δεις το να ψαχνεις εξωαγωνιστικες δικαιολογιες(ακομα κ αν υπαρχουν!)μονο κακο κανεις στην ομαδα(δες ολυμπιακο παλια,ΠΑΟ προσφατα,ΠΑΟΚ παντα... )
    μην ξεχναμε οτι ενα παιχνιδι ειναι που ο καθενας ευννοειται αναλογα με τις...ψηφους του!!!!!κ ο ΠΑΟΚ δεν εχει παρει λιγα (η εποχη Κουδα ειναι πλεον αρχαια ιστορια...)
    Μπατατουδης/Ακροπολ,Βενιζελος,διαφημισεις φανελας,πορειες για να μην πληρωσει ο ΠΑΟΚ τα χρωστουμενα στο κρατος(πληρωνε μ@λ@κα Ρεμο εσυ τι να κανουμε το...Ηρακλακι δεν εχει στρατο απο πισω του!)Πυλαια κλπ
    αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ τις ομαδες ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ...
    πρωταθλητης Ευρωπης

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΤΙ ΠΗΡΑ;;;

Ρε ιδι μήπως μπερδεύεσαι; ΠΑΟΚ είμαι όχι βάζελος...

Εγώ δεν μίλησα για διαιτησία. Απάντησα στον terens που αναφέρθηκε σε σχόλιό μου για τον Γκαγκάτση. Τώρα βέβαια πώς έκανε σύνδεση της απάντησής μου με την ΑΕΚ μόνο αυτός το ξέρει.
    σορυ λαθος

τεσπα για τον παοκ τα εχω πει και περσυ.... οταν θα περασει το κλιμα ενθουσιασμου ο Ζαγορακης θα γινει "Ντεμης" εσυ Τερενσ και τα λοιπα.... ενα κυκλο κανουν ολα στο πρωταθλημα της σουφραλιγκ

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Οταν λες εξωαγωνιστικά? Μου το κανεις λίγο πιο λιανά ? Γιατι δεν πιστευω να λες για την διατησία ?

Αυτο δηλαδη σαν ΠΑΟΚτση πως σε κάνει διαφορετικό απο τους 3 της Αθήνας ? Ο ΠΑΟΚ να κερδάει και οι Σέρρες και οι άλλοι να πανε να γ@μηθ#@!#?

Λες να κανεις δηλαδή "εκπτώσεις" στην ηθική σου ?

Γιατι ? Για τον ζαγοράκη ή επειδη εχουμε να δουμε κουπα απο 85.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    σορυ λαθος

τεσπα για τον παοκ τα εχω πει και περσυ.... οταν θα περασει το κλιμα ενθουσιασμου ο Ζαγορακης θα γινει "Ντεμης" εσυ Τερενσ και τα λοιπα.... ενα κυκλο κανουν ολα στο πρωταθλημα της σουφραλιγκ
    Νομίζω ότι βασική τους διαφορά είναι ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα του κόσμου. Ίσως ο Ζαγοράκης να πήρε τα μηνύματα από το παράδειγμα του Ντέμη. Τί εννοώ. Ο Ντέμης κοντραρίστηκε με την original, που εκπροσωπεί ένα σχετικά μικρό αλλά το πλέον δραστήριο τμήμα του κόσμου της ΑΕΚ, κάτι αντίστοιχο με τη Θ4 σε εμάς.

Συμφωνώ με τον τελικό σκοπό του Ντέμη. Ο κόσμος έχει θέση μόνο στην κερκίδα και μόνο με φωνές και τραγούδια. Όλα τα άλλα πρέπει να σταματήσουν (παρεμβάσεις στη διοίκηση, ντου στις προπονήσεις, ντου στα γήπεδα κλπ). Νομίζω ότι το λάθος του Ντέμη ήταν ότι τους την έπεσε σχετικά απότομα, ενώ ίσως θα έπρεπε να περιμένει λίγο για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του (ίσως με κάποιο πρωτάθλημα, κύπελλο) ούτως ώστε όταν τους κοντράρει να τον ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτός ξεκίνησε αρκετά νωρίς με αποτέλεσμα (σε συνδυασμό με συνεχιζόμενη ατιτλία -τους λόγους δεν τους αναλύω γιατί είναι γνωστοί και γιατί δεν έχει νόημα καθώς το αποτέλεσμα μετράει) όταν άρχισαν τα αγγούρια όλοι να το παίζουν πάπιες και η original να βγαίνει "δικαιωμένη".

Ίσως ο Ζαγόρ βλέποντας όλα αυτά να την ψιλιάστηκε και να μην τους πολυπιέζει. Λάθος το ξέρω, αλλά αν δεν διαλυθούν οι σύνδεσμοι ή αν δεν αλλάξει ο τρόπος που λειτουργούν, σε ομάδες με τόσο κόσμο μόνο ο κόσμος θα κάνει κουμάντο.

Και μη μου πείτε για τον ΟΣΦΠ. Ας μην πάρουν καναδυό πρωταθλήματα και θα δείτε κυνηγητό που θα πέφτει στου Ρέντη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    [B]Οταν λες εξωαγωνιστικά? Μου το κανεις λίγο πιο λιανά ? Γιατι δεν πιστευω να λες για την διατησία ?

[B]

Αυτο δηλαδη σαν ΠΑΟΚτση πως σε κάνει διαφορετικό απο τους 3 της Αθήνας ? Ο ΠΑΟΚ να κερδάει και οι Σέρρες και οι άλλοι να πανε να γ@μηθ#@!#?

Λες να κανεις δηλαδή "εκπτώσεις" στην ηθική σου ?

Γιατι ? Για τον ζαγοράκη ή επειδη εχουμε να δουμε κουπα απο 85.
    Μα δεν είναι θέμα εκπτώσεων. Είναι θέμα επιλογής. Ή κάθεσαι στα αυγά σου και -εν γνώσει σου- σε γαμάνε ή προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι τους μπας και σου κάτσει κάτι.

Όταν για τους βασικούς σου αντιπάλους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι εσύ θες να το παίξεις ηθικό στοιχεία, είναι αναπόφευκτή η φάπα. Τουλάχιστον να το ξέρουμε να μην παιδευόμαστε. Αν όμως συμβεί αυτό φίλε, εγώ γήπεδο δεν ξαναπάω (μένω Αθήνα άρα πηγαίνω μόνο αν τύχει να είμαι επάνω κι έχει ματς). Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω (και να ελπίζω για κάτι) γνωρίζοντας ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει η παράγκα του καθενός να με γαμήσει και να έχω και την άλλη μέρα τον καθένα να μου μιλάει για μεγάλες ομάδες και κούπες και διάφορα...

Προς Θεού δεν λέω ότι είναι σωστό. Προσωπικά όμως θέλω να ξέρω πώς παίζω για να ξέρω και τί στάση θα κρατήσω. Θα έμπαινες εσύ ποτέ σε αγώνα μποξ όταν ο άλλος κρατάει μπαστούνι του μπέηζμπολ;

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ρε συ, επειδη πήρες την λεμονοκουπα του θειου νομιζεις οτι απεκτησες μπαστούνι του μπεηζμπολ?

και φέτος μια απο τα ίδια θα είναι ΚΑΙ θα σου μείνει η "ρετσινιά" του Βασιλάκι. Για την νεα Τουμπα να μην πω τπτ καλύτερα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II