Γιώργαρε μόνο όμορφες στιγμές να έχεις μαζί της, πάντα καλοτάξιδοι και όρθιοι κι εσύ και το κουκλάκι !
![]()
![]()
![]()
Γιώργαρε μόνο όμορφες στιγμές να έχεις μαζί της, πάντα καλοτάξιδοι και όρθιοι κι εσύ και το κουκλάκι !
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο και ποτέ ξανά!!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Πωωωωωωω
Να σου πω, άμα αρχίσεις και βρίσκεις λουλουδάκια στο τιμόνι, όταν το φέρνεις στη σχολή, μην αρχίσεις να ψάχνεις για γκόμενες και κρυφές θαυμάστριες, εγώ θα τα αφήνω, για τη μηχανάρΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΑΚ ΦΤΟΥ καλοτάξιδο και μακριά απο κακοτοπιές Γιώργο!!
![]()
![]()
Ερώτησις:
Με την αποζημίωση όλα καλά; Γιατί όταν είχαμε συναντηθεί δεν είχε ολοκληρωθεί η φάση..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!Καλα χιλιομετρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε Γιώργο.Ακριβώς ίδια φάση με σένα κι εγώ, 2 χρόνια και 1 μήνα μετά το ατύχημά μου πήρα το GSR.Δεν είχα βάλει υπενθύμιση μεν στο κινητό,αλλά πάντα υπήρχε ένα καμπανάκι στο κεφάλι μου.Άντε καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Καλοριζικο!!!Πάντα όρθιος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλορίζικο καλοτάξιδο και ποτέ ξανά ατυχήματα![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Καλές "εξόδους" Γιώργο..
Να γεμίσετε πολλά πολλά logbooks![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!!!Και πότε ξάνα ατύχημα,πάντα όρθιος να τη χαίρεσαι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 χρονια ε?![]()
Πολυς καιρος ρε πστ μου! Εγω 4 μηνες εχω να καβαλησω και βαραω ενεσεις καθημερινα!![]()
![]()
Και παλι καλοριζικη Γιωργη!!!!
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι φίλε μου η Μελιβοια και μακριά ξανά από κακοτυχίες![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Καλοταξιδος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()