πολλα και ορθια χλμ σε ολους εδω μεσα,,,παμε λοιπον ,, φιλαρακι πολυ καλο δινει gsr 600,,yamaxa crypton x135 spesial,,και 1000ευρα και περνει ενα στρομ κ9 της κουτας,,τι λενε οι οιδημονες αξιζει να το κανει
πολλα και ορθια χλμ σε ολους εδω μεσα,,,παμε λοιπον ,, φιλαρακι πολυ καλο δινει gsr 600,,yamaxa crypton x135 spesial,,και 1000ευρα και περνει ενα στρομ κ9 της κουτας,,τι λενε οι οιδημονες αξιζει να το κανει
τι εγινε ρε φιλαρακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
:hypnotize????
παραληψη το gsr ειναι 5 μηνων εισως και πιο λιγο,αν θημαμαι καλα,με 2000χλμ,,το cryptonaki ειναι του 2008 με 4500χλμ,,σε κατασταση βιτρινας και τα 2 καθοτι το παλικαρι δεν ειναι του γκαζιου,, και τα προσεχει
Από οικονομικής πλευράς δεν αξίζει, περί ορέξεως όμως κολοκυθόπιτα.. θυμήσου ότι και το V-Strom πριν λίγους μόλις μήνες ήταν αρκετά φθηνότερο και η τιμή του ανέβηκε απότομα λόγο ισοτιμίας, ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος σ'αυτό, αν θυμάμαι καλά πέρισυ κόστιζε 7300 το ABSάτο και φέτος έφτασε τα 7995 παραμένοντας το ίδιο ακριβώς μηχανάκι. Αυτό και μόνο να σκεφτεί κανείς, αξίζει;
Δεν λέω ότι δεν αξίζει το V-Strom σαν μηχανάκι έτσι;![]()
κοιτα οι αποψεις ειναι δεκτες,,αλλα εγω νομιζω χωρις να ειμαι απολυτος οτι καλα του τα κραταει ο εμποραςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Από οικονομικής πλευράς δεν αξίζει, περί ορέξεως όμως κολοκυθόπιτα.. θυμήσου ότι και το V-Strom πριν λίγους μόλις μήνες ήταν αρκετά φθηνότερο και η τιμή του ανέβηκε απότομα λόγο ισοτιμίας, ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος σ'αυτό, αν θυμάμαι καλά πέρισυ κόστιζε 7300 το ABSάτο και φέτος έφτασε τα 7995 παραμένοντας το ίδιο ακριβώς μηχανάκι. Αυτό και μόνο να σκεφτεί κανείς, αξίζει;
Δεν λέω ότι δεν αξίζει το V-Strom σαν μηχανάκι έτσι;![]()
εννοω οτι ειπε κ ο φιλος απο κατω οτι χανει πολλα να δωσει ενα μηχανακι 5 μηνων κ το παπι +1000ε ασχετο το στρωμα ειναι τιμιο μηχανακι...αν το γουσταρει βουρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ntik
τι εγινε ρε φιλαρακι?![]()
το ξερω,,εχεις δικιο αλλα αν θα το εδινε σε ενα χρονο απο τωρα δεν νομιζω να του το κρατουσε 5000,,του το ειπε μπροστα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
εννοω οτι ειπε κ ο φιλος απο κατω οτι χανει πολλα να δωσει ενα μηχανακι 5 μηνων κ το παπι +1000ε ασχετο το στρωμα ειναι τιμιο μηχανακι...αν το γουσταρει βουρ...![]()
Ο έμπορας μπορεί να του τα παίρνει καλά τα μηχανάκια κοιτώντας και το πως κινείται η αγορά τον τελευταίο καιρό βεβαίως βεβαίως και το αν αξίζει αυτή η ανταλλαγή είναι κάτι που μόνο ο φίλος σου μπορεί ν'αποφασίσει για τον εαυτό του, ίσως το V-Strom τον ξενερώσει απ'την πρώτη στιγμή, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε εμείς αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ntik
κοιτα οι αποψεις ειναι δεκτες,,αλλα εγω νομιζω χωρις να ειμαι απολυτος οτι καλα του τα κραταει ο εμπορας
Ότι χάνει λεφτά είναι το μόνο σίγουρο, αν το Strom μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του περισσότερο απ'τα άλλα δυο μηχανάκια μαζί (κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει) τότε γι'αυτόν δεν μπορεί παρά ν'αξίζει, εξ'ού και οι κολοκυθόπιτες..![]()
![]()
ναι μα του το ειπε ο εμπορας μπροστα ειμουν,, οτι τωρα μπορει να του το κανει αργοτερα δυσκολοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο έμπορας μπορεί να του τα παίρνει καλά τα μηχανάκια κοιτώντας και το πως κινείται η αγορά τον τελευταίο καιρό βεβαίως βεβαίως και το αν αξίζει αυτή η ανταλλαγή είναι κάτι που μόνο ο φίλος σου μπορεί ν'αποφασίσει για τον εαυτό του, ίσως το V-Strom τον ξενερώσει απ'την πρώτη στιγμή, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε εμείς αυτό!
Ότι χάνει λεφτά είναι το μόνο σίγουρο, αν το Strom μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του περισσότερο απ'τα άλλα δυο μηχανάκια μαζί (κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει) τότε γι'αυτόν δεν μπορεί παρά ν'αξίζει, εξ'ού και οι κολοκυθόπιτες..![]()
![]()
εγω δεν θα αναφερθω στο αν αξιζει ή οχι γιατι απλουστατα δεν ξερω τις τιμες που παιζουν ολα τα μοντελα που ανεφερες (μεταχειρισμενα και καινουργια).
θα μεινω ομως στο γεγονος οτι δινει ενα πολυ καλο τετρακυλινδρο με λιγα χλμ και ενα επισης πολυ καλο παπι με επισης πολυ λιγα χλμ για να παρει ενα καινουργιο v-strom. τι?? v-strom!!![]()
ποια η λογικη του να το κανει αυτο?
ειχε τις βολτες του εκτος Αθηνων με ενα ομορφο στριφτερο μηχανακι 600cc,
ειχε και την μετακινηση του στην πολη με τον παπο...
και παει και παιρνει ενα 650cc on-off.
για τι? για πολυχρηστικοτητα?
για να το φορτωσει χλμ απο τον πρωτο χρονο?
για να γινει ενας απο τους χιλιαδες που το εχουν?
για να απολαυσει την τεραστια τελικη του?
ειλικρινα ολα αυτα δες τα σαν φιλοσοφικα ερωτηματα και μην απαντησεις απλα βαλε τον φιλαρακο σου λιγο να προβληματιστει.
βεβαια παντα παιζει και το γεγονος να μην τον βολεψε το τετρακυλινδρο και να στραφηκε στο δικυλινδρο (που το ευχομαι) αλλα δεν δινουν και το παπι.
ή δεν παιρνουν v-strom![]()
παιρνουν ενα αλλο μηχανακι.
τεσπα.
καλους δρομους πες του φιλου να εχει και να προσεχει.
![]()
δεκτη η αποψη φιλε μου,,το αερακι λεει τον πειραζει,,εγω του ειπα να δοκιμασει και μια ζελατινα,,δεν εχει να χασει τπτ,,οσο αναφορα το κοματι παπι,,η γηναικα του του εχει παραχωρησει το δικο της,,δλδ το στροματεξ δεν θα κινιται μεσα στην ποληΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω δεν θα αναφερθω στο αν αξιζει ή οχι γιατι απλουστατα δεν ξερω τις τιμες που παιζουν ολα τα μοντελα που ανεφερες (μεταχειρισμενα και καινουργια).
θα μεινω ομως στο γεγονος οτι δινει ενα πολυ καλο τετρακυλινδρο με λιγα χλμ και ενα επισης πολυ καλο παπι με επισης πολυ λιγα χλμ για να παρει ενα καινουργιο v-strom. τι?? v-strom!!![]()
ποια η λογικη του να το κανει αυτο?
ειχε τις βολτες του εκτος Αθηνων με ενα ομορφο στριφτερο μηχανακι 600cc,
ειχε και την μετακινηση του στην πολη με τον παπο...
και παει και παιρνει ενα 650cc on-off.
για τι? για πολυχρηστικοτητα?
για να το φορτωσει χλμ απο τον πρωτο χρονο?
για να γινει ενας απο τους χιλιαδες που το εχουν?
για να απολαυσει την τεραστια τελικη του?
ειλικρινα ολα αυτα δες τα σαν φιλοσοφικα ερωτηματα και μην απαντησεις απλα βαλε τον φιλαρακο σου λιγο να προβληματιστει.
βεβαια παντα παιζει και το γεγονος να μην τον βολεψε το τετρακυλινδρο και να στραφηκε στο δικυλινδρο (που το ευχομαι) αλλα δεν δινουν και το παπι.
παιρνουν ενα αλλο μηχανακι.
τεσπα.
καλους δρομους πες του φιλου να εχει και να προσεχει.
![]()
Αν σου πω ότι πέρασε κι απ'το δικό μου το μυαλό πριν λίγες μέρες να τα στείλω και τα δυο για ένα V-Strom;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παιρνουν ενα αλλο μηχανακι.:rotflmao:
Μπορείς να κάνεις τα πράγματα που κάνεις με δύο μηχανάκια Σταύρο έχοντας μόνο ένα, άνετα και οικονομικά. Έχοντας ένα 4κύλινδρο κι ένα παπί της τάξης του Crypton δεν είναι πιο οικονομικό από ένα V-Strom αν τα βάλεις κάτω, εκτός βέβαια κι αν το παπί το έχεις μόνο για να το πετάς δεξιά κι αριστερά και να μη σε απασχολεί και ιδιαίτερα. Εγώ όμως δεν είμαι έτσι κάτι που σημαίνει ότι το χαίρομαι λιγότερο και το πληρώνω περισσότερο...
Έπειτα μην ξεχνάς και τις ασφάλειες που σε κάθε ανανέωση συμβολαίου πληρώνουμε πάντα περισσότερα..τέλη κυκλοφορίας.. σε λίγο το δεύτερο μηχανάκι θα φορολογείται και σαν είδος πολυτελείας έτσι που πάμε..
Στην περίπτωση του φίλου είναι βέβαια και το 1000ρικο που το σκας έτσι με την ανταλλαγή, είναι κι η τιμή του που ανέβηκε κατακόρυφα και που σε κάνει να αναρρωτιέσαι γιατί να τα πετάξεις έτσι αυτά τα λεφτά.. άλλες ανάγκες έχει ο καθένας μας βέβαια οπότε δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτα σωστοί στο τι θα του προτείνουμε οπότε... κολοκυθοπιτόνια σπέσιαλ με μαγιονέζα γαρνιτούρα![]()
![]()
Εμένανε το λέει η στον κάτοχο του θρεντ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ντόϊνγκκκκκκκ....:hypnotize
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις, έτσι?![]()
![]()
![]()