Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Arai ή Shoei?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Και οι 2 μαρκες τις οποιες ανεφερες αρχικα ειναι προφανως οι κορυφαιες και σιγουρα οτι και αν διαλεξεις θα εχεις ενα πολυ καλο κρανος...Απο εκει και περα σιγουρα πρεπει να δεις ποιο σου καθεται καλυτερα στο κεφαλι αλλα και μερικες διαφορες στις λεπτομεριες. στο RX-7 πχ που εχω βγαινουν τα μαξιλαρακια ολα πλενονται και ξαναφοριουνται ή απλα αλλαζονται με καινουρια...Ποιοτικες διαφορες στο εσωτερικο υλικο επενδυσης επισης ειναι κατι που πρεπει να τσεκαρεις, το βαρος δεν εχει τοση σημασια οσο το ζυγισμα του κρανους...Σημασια εχει επισης και το τι μηχανη οδηγας...αν προκειται για κανα γληγορο που το τρεχεις κιολας, θες κατι πραγματικα αξιολογο...μην τσιγγουνευτεις...Αν και απο το διαδικτυο μπορεις να κανεις πολυ συμφερουσα αγορα αρκει να εισαι προσεκτικος και σιγουρος για το νουμερο...
    Συνηθως στα καλα κρανοι η διαφορα στην τιμη δεν εχει να κανει με την ασφαλεια που ετσι και αλλιως ειναι κορυφαια αλλα με την ανεση, την ποιοτητα και τα υλικα του εσωτερικου του κρανους , το συστημα εξαερισμου, την βαφη και τα σχεδια...
    Παντως η arai, που επιλεγουν οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι και εκεινη τους τα χορηγει..., τους δινει τα ιδια κρανοι με αυτα που πουλαει και στα μαγαζια...νομιζω και η shoei κανει το ιδιο, για τις υπολοιπες εταιριες (AGV, NOLAN, SHARK) δεν το γνωριζω ουτε και το νομιζω...
    καλες αγορες και ελπιζω να το φορας παντα οτι και αν διαλεξεις
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Δε τίθεται θέμα σύγκρισης σε αυτές τις τιμές και αυτές τις μάρκες!
    Όχι βέβαια πως έχω κόλλημα με τις επωνυμίες, άνετα θα έπαιρνα Shark, Lazer, Uvex κλπ

Εννοείται πως θα αγοράσεις απο το εξωτερικό έτσι?
    πχ. gearchangeonline

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Αυτό δεν είνα απαραίτητα σωστό. Το Ιαπωνικά κ Αμερικάνικα μοντέλα έχουν πιο αυστηρό πρότυπο Snell και γιαυτό είναι 200-300γρ πιο βαριά από τα Ευρωπαικά.

Μάλλον είναι κ πιο ασφαλή...
    Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
    Ίσα ίσα το πρότυπο Snell θεωρείται από πολλούς λίγο offside ακριβώς επειδή απαιτεί ιδιαίτερα άκαμπτα κράνη τα οποία δεν απορροφούν την κινητική ενέργεια όσο άλλα πιο "μαλακά"

Απο το διαδίκτυο θα αγοράσω ναι..
    Από το λίγο που τα δοκίμασα σε ένα μαγαζί προσανατολίζομαι για το XR-1000 η X-SPIRIT.
    ΗShoei μου κάθησε λίγο καλύτερα απο την Arai.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk

φιλε fishichela,

και τα 2 κρανη ειναι κορυφαια οσον αφορα τη ποιοτητα και τις προδιαγραφες ασφαλειας.
    τα εχω δικομασει και τα 2. θεωρω ομως οτι τα shoei ειναι λιγοτερο θορυβωδη!! και ενδεικνυνται για πιο τουριστικη χρηση, αλλα και σε αγωνιστικη χρηση ειναι πολυ καλα!! προσωπικα θα επαιρνα shoei, λογω του θορυβου του χαμηλοτερου κοστους και της μεγαλυτερης ποικιλιας σε χαμηλο κοστος.!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!! ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    με 330 ? περνεις arai rx7 και εισαι μια χαρα, τωρα αν δεν σου αρεσουν τα σχεδια, τα shoei εχουν καλυτερα αλλα τα θεωρω ενα σκαλι κατω απο τα arai

απλα αφιερωσε μια μερα, πιασε ολη την καλληροης και οπου βλεπεις κρανος μπες και δοκιμασε το, ολα ομως, πιασε απο της πιο χαμιλες εως τα αραι, και τοτε θα δεις πιο καθεται καλυτερα στο κεφαλισου (τιπ: προτιμησε τα κορυφαια μοντελα καθε εταιρειας)

+600 αυτο εκανα κ γω αλλα επειδη μου φανηκαν αρκετα ακριβα τη τσεπη μου επελεξα ena ogk ff4το οποιο αποδειχθηκε αρκετα καλο. μη κολας στις μαρκες οπως σου πανε. απλα κοιταξε να μην εχει αυτια αμα σε ενοχλει ο θορυβος (γινετε ενοχλιτικος πανω απο τα 180κμ/H)
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Re: Arai ή Shoei?

Αρχικά δημιουργήθηκε από fisichella1980
    Άν έχει κάποιος να διαθέσει γύρω στα 400 ? τι θα προτείνατε?
    Γενικότερα να κινηθώ σε αυτές τις δύο μάρκες ή μπορώ με αυτά τα χρήματα να πάρω κάτι καλύτερο σε άλλη μάρκα?
    Δίνεις λίγα παραπάνω και παίρνεις Shuberth φίλε:smilea: Η σειρά S1 και τα νεότερα pro είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αεροδυναμική,αισθητική και ακουστική!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Arai ή Shoei?????????
    από ktm640lc4 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2009, 12:53
  2. Arai H Shoei??
    από teloubas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 13:18
  3. Arai Vs Shoei
    από nickald στο forum Αντιπαραθέσεις