Με γεια την κουκλααα!!! Παντα ορ8ιοι και καλες βολταρεεες!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με γεια την κουκλααα!!! Παντα ορ8ιοι και καλες βολταρεεες!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ρε τελικά την χούφτωσες?
(την γκαζιέρα)
![]()
Χούφτωστην! Χούφτωστην!
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
καλορίζικη και πάντα όρθιος
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
επιτελους ρε Γιωργακι!!!καλοταξιδο το εργαλειο!αντε (μου δινεις και μενα κουραγιο)κερνας λεμε
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
έχεις φύγει για arrow...![]()
![]()
![]()
ποτέ ξανά αυτή η ταλαιπώρια!
(άντε και στα δικά μου..)
Να είσαι καλά να την χαίρεσαι!![]()
![]()
αμην ρε μλκ !!!!!!
αντε να σε δουμε και απο κοντα ρε γιωργη !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!![]()
safety doesn't happen by accident
:rotflmao: :rotflmao: Ευχαριστω πολυ ρε Πανο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
G19...Moto.gr Moto.gr ζηταω αδεια για απογειωση...
Μ.gr...αδεια δεκτη...ξεκινα και με τo afterburner να γουσταρουμε λιγακι και εμεις...
G19...οκ...clear...
ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ....
Thnx Ακη!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Καλούς δρόμους και προσοχή φίλε....όμορφο το μηχανάκι σου.
![]()
Να σαι καλα μακη!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιώργαρε μόνο όμορφες στιγμές να έχεις μαζί της, πάντα καλοτάξιδοι και όρθιοι κι εσύ και το κουκλάκι !
Ανταποδιδω!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Ορθιος!
Να σαι καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Καλορίζικο και ποτέ ξανά!!
Χαχαχαχαχα. Το γαματο ειναι οτι 2-3 φορες μου το εχουν φωναξει αυτο, γυναικες μεσα απο αμαξιαΑρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Κούκλα η ρουφιάνα!!!![]()
:rotflmao: . Να σαι καλα Ομηρε! Αντε ρε συ να σε δουμε και εσενα με μηχανη! Οποτε μπορεις κανονιζουμε να βρεθουμε πανω να την δεις απο κοντα.. Με την αποζημειωση ολα καλα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Πωωωωωωω
Να σου πω, άμα αρχίσεις και βρίσκεις λουλουδάκια στο τιμόνι, όταν το φέρνεις στη σχολή, μην αρχίσεις να ψάχνεις για γκόμενες και κρυφές θαυμάστριες, εγώ θα τα αφήνω, για τη μηχανάρΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΑΚ ΦΤΟΥ καλοτάξιδο και μακριά απο κακοτοπιές Γιώργο!!
Ερώτησις:
Με την αποζημίωση όλα καλά; Γιατί όταν είχαμε συναντηθεί δεν είχε ολοκληρωθεί η φάση..
Να σαι καλα μαν! Και εσυ ορθια χιλιομετρα να εχεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!Καλα χιλιομετρα
![]()
![]()
Ευχαριστω Ηρακλη! Και εσυ να το χαιρεσαι το GSR σου. Οπως θα εχεις ηδη καταλαβει εινι φανταστικη μηχανη! Μακαρι να μην χρειαζοταν να το αποχωρηστω με αυτον τον τροπο...Την υπενθυμηση την ειχα βαλει τοτε απλα για να μου θυμησει απο που ξεκινησα και που εφτασα...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μπράβο ρε Γιώργο.Ακριβώς ίδια φάση με σένα κι εγώ, 2 χρόνια και 1 μήνα μετά το ατύχημά μου πήρα το GSR.Δεν είχα βάλει υπενθύμιση μεν στο κινητό,αλλά πάντα υπήρχε ένα καμπανάκι στο κεφάλι μου.Άντε καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο
Ευχαριστω Βαγγελη! Και συ να γειανεις με το καλο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλοριζικο!!!Πάντα όρθιος.:
3Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Καλές "εξόδους" Γιώργο..
Να γεμίσετε πολλά πολλά logbooks
Να σαι καλα ρε μαν! Τωρα πρεπει να της βαλω και ενα RWR για να καταλαβαινω ποτε τα αυτοκινητα με κανουν Spike. :rotflmao:
Να σαι καλα Στελιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
καλορίζικο καλοτάξιδο και ποτέ ξανά ατυχήματα
Ευχαριστω μαν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!!!!Και πότε ξάνα ατύχημα,πάντα όρθιος να τη χαίρεσαι!!
Ευχαριστω Δημητρη! Περνανε τα γαμημενα.... Απλα πεσε με τα μουτρα στη δουλεια για να μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ. Τουλαχιστον, εγω αυτο εκανα!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!
2 χρονια ε?
Πολυς καιρος ρε πστ μου! Εγω 4 μηνες εχω να καβαλησω και βαραω ενεσεις καθημερινα!
Και παλι καλοριζικη Γιωργη!!!!
Ευχαριστω και ανταποδιδω μαν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Καλορίζικη και καλοτάξιδη να είναι φίλε μου η Μελιβοια και μακριά ξανά από κακοτυχίες
Ευχαριστω Φιλιππε!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Καλοταξιδος!![]()
Να σαι καλα φιλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
![]()
Ευχαριστω Σταυρο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλοταξιδη και καλοστριφτη η ομορφια Γιωργαρε!
Χαχαχαχαχαχα. Βυρωνα ενα θα σου πω... Στο τσακ την γλιτωσε το Tuono σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
μεγειές ρε φίλε. Πάντα όρθιοι με την πωστηνλεν
Την χουφτωσα την χουφτωσα Σπυρο!!Μου εκανε λιγο την δυσκολη γιατι πηγαινε δεξια και αριστερα, προσπαθησε να με πεταξει απο επανω της αλλα ενταξει... της εδειξα ποιος ειναι ο αντρας στη σχεση μας :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Ρε τελικά την χούφτωσες?
(την γκαζιέρα)
Χούφτωστην! Χούφτωστην!
Ευχαριστω road!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καλορίζικη και πάντα όρθιος
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
επιτελους ρε Γιωργακι!!!καλοταξιδο το εργαλειο!αντε (μου δινεις και μενα κουραγιο) κερνας λεμε(Εσεις οι 2 πατε πακετο) Ευχαριστω πολυ παιδια! Για καφεδακι μετα την 17η Ιουλιου, αφου τοτε τελειωνω με την εξεταστικη...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι! Δεν ξερω κατα ποσον αξιζει να δωσω 1200 ευρα για την εμφανιση και μονο γιατι απο ηχο.... γ@μ@ει και δερνει απο την μανα τουυυυυυυυυΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έχεις φύγει για arrow...
ποτέ ξανά αυτή η ταλαιπώρια!
(άντε και στα δικά μου..)
Ευχαριστω tai!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Να είσαι καλά να την χαίρεσαι!
Αυτο φωναζα και γω μεσα απο το κρανος στην πρωτη μου βολτα μαζι της!!ΑΜΗΝ ΡΕ Μ@Λ@Κ@!!!Καλοκαιρακι θα ξεμεινουμε Μπραχαμες οποτε σιγουρα θα τα πουμε απο κοντα! Τωρα σε βολτα θα ναι, σε αντι δελεαρ θα ναι? Θα δειξει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αμην ρε μλκ !!!!!!
αντε να σε δουμε και απο κοντα ρε γιωργη !!!!!
Να σαι καλα ρε μαν! Να χαιρεσαι το GSR σου οσο δεν παει... Μου χει μεινει απο τοτε που το ειχα, οτι ποτε δεν ειδα πανω απο 2 μαζι...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους ξανα,παντα ορθιοι να ειστε, και οσοι δεν εχετε την δυνατοτητα να καβαλησετε υπομονη!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!![]()
Ευχαριστω και ανταποδιδω την ευχη!![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
mprabo giwrgo
kalota3idh
den koitame pisw, sfiggoume th gro8ia kai koitame mprosta
kala xiliometra
![]()
![]()