Που ακριβως ειναι αυτο;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ξερω γω;Κατα τις 10 ραντεβου Κουταλα σκεφτομαι η κατι τετοιο.
Που ακριβως ειναι αυτο;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ξερω γω;Κατα τις 10 ραντεβου Κουταλα σκεφτομαι η κατι τετοιο.
Shit happens
Αρχικά δημιουργήθηκε από MILT®
Που ακριβως ειναι αυτο;
ειναι το περιπτερο που βρισκεται 20 μετρα μετα τη συμβολη βουλιαγμενης και ποσειδωνος, το περιπτερο που βγαζει εγω μια κουταλα στο παραθυρο ρου αυτοκινητου για να σου δωσει τα ρεστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MILT®
Α, ναι ρε...
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
αναμεσα απο βαρης-βουλιαγμενης ?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ειναι το περιπτερο που βρισκεται 20 μετρα μετα τη συμβολη βουλιαγμενης και ποσειδωνος, το περιπτερο που βγαζει εγω μια κουταλα στο παραθυρο ρου αυτοκινητου για να σου δωσει τα ρεστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αναμεσα απο βαρης-βουλιαγμενης ?
ναι:wacko:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Μαλλον, και θα δουμε, και και...
Νταξει,τσουλαω σολο και τελειωνει εκει το πραγμα.
Οποτε ο καθενας ραντεβου οπου θελει με οποιον θελει.Εγω θα περναω απο κει μετα τις 10.Αριμπα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλλον, και θα δουμε, και και...
Νταξει,τσουλαω σολο και τελειωνει εκει το πραγμα.
Οποτε ο καθενας ραντεβου οπου θελει με οποιον θελει.Εγω θα περναω απο κει μετα τις 10.Αριμπα.
ΤΣΟΥΛΑ!!!!!!!! σόλο![]()
![]()
![]()
εμείς κατά 80% θα εμφανιστούμε. Επομένως στις 10-10.10 στην κουτάλα.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ρε δε μου γαμιέστε...![]()
![]()
Έχω λιώσει στις 8ωρίες γαμώ το Ναυτικό μου![]()
Θέλω βόλτα καλήηηη![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
η καλη σουνιαδα γινεται στις 18.30 ρε Γιωργο να δουμε και τιποτα! παρόλ'αυτα θα ημουν μεσα αν δεν επαιζε εμπλοκη
Δεν ξέρω αν πέρασες μετά τις 10 Γεώργιε αλλά μέχρι τις 22.20 που ήμασταν εκεί εσύ δεν πέρασες.Και σε τηλεφωνήσαμε κιόλας ανεπρόκοπε
![]()
![]()
Μια χαρά ήταν πάντως η βολτούλα ευχαριστούμε κυρ... φούρναρη για την παρεϊτσα την άλλη φορά σε μεγαλύτερη![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
και μία για το καλό![]()
Μια φωτο…σιγά ρε ξοδεύτηκες πάλι….!!!![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
sorry που αργησα να απαντησω...προβλημα με συνδεση.....![]()
![]()
![]()
κι εγω ευχαριστω για την παρεα και περιμενω για την μεγαλυτερη.....![]()
![]()
![]()