Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Fazer vs Fazer

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Fazer vs Fazer

Οδηγησα το fazer το μικρουλι με τα 78 αλογα. Ειναι πολυ ωραιο μηχανακι. Κατ' αρχην ειναι παρα μα παρα πολυ καλοβολο μεσα στην πολη, δεν εχει ξεσπασματα και στις χαμηλες δε συμπεριφερεται σαν το δικο μου, δεν ξερω πως να το πω ακριβως, ειναι πολυ ηπιο. Αναρωτιεμαι αν κανει ανετο ταξιδι και κατι πιο σημαντικο μπορει να πειραχτει με ασφαλεια και ν' ανεβει λιγο; Το ξερετε το μηχανακι; Τη γνωμη εχετε γι' αυτο; Παντως στη μικρη βολτα μεσα στην πολη μου φανηκε πιο χρηστικο απ' το δικο μου, εχει καποια δυναμη, αλλα με δυσκολια μ' επεισε. Τι λετε;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Fazer vs Fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Οδηγησα το fazer το μικρουλι με τα 78 αλογα. Ειναι πολυ ωραιο μηχανακι. Κατ' αρχην ειναι παρα μα παρα πολυ καλοβολο μεσα στην πολη, δεν εχει ξεσπασματα και στις χαμηλες δε συμπεριφερεται σαν το δικο μου, δεν ξερω πως να το πω ακριβως, ειναι πολυ ηπιο. Αναρωτιεμαι αν κανει ανετο ταξιδι και κατι πιο σημαντικο μπορει να πειραχτει με ασφαλεια και ν' ανεβει λιγο; Το ξερετε το μηχανακι; Τη γνωμη εχετε γι' αυτο; Παντως στη μικρη βολτα μεσα στην πολη μου φανηκε πιο χρηστικο απ' το δικο μου, εχει καποια δυναμη, αλλα με δυσκολια μ' επεισε. Τι λετε;
    Αν κατάλαβα καλά έχεις το fazer με τα 98 άλογα και σε εντυπωσίασε ο κινητήρας του απλού με τα 78 άλογα?
    Chris

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    :rotflmao: :rotflmao: Δε μ' εντυπωσιασε καθολου. Αλλα το δικο μου ειναι παλιο με 40000 κι απο Οκτωβρη θα κανω κοντα στα 2000 το μηνα και σκεφτομουνα εναλλακτικα κατι καινουργιο και μου ειπε ο εμπορος κατι που οπως μου ειπανε τα παιδια σε αλλο τοπικ πρεπει να ειναι ακυρο, οτι και καλα εχει σημαντικα μειωμενη καταναλωση
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    :rotflmao: :rotflmao: Δε μ' εντυπωσιασε καθολου. Αλλα το δικο μου ειναι παλιο με 40000 κι απο Οκτωβρη θα κανω κοντα στα 2000 το μηνα και σκεφτομουνα εναλλακτικα κατι καινουργιο και μου ειπε ο εμπορος κατι που οπως μου ειπανε τα παιδια σε αλλο τοπικ πρεπει να ειναι ακυρο, οτι και καλα εχει σημαντικα μειωμενη καταναλωση
    Φίλε τον ίδιο κινητήρα έχουν, με το απλό να μην μπορεί να τον δουλέψει πολύ ψηλά, άρα λογικά στις ίδιες στροφές θα έχουν την ίδια κατανάλωση...δεν ξ'ερω εικασίες κάνω. Ρώτα καλύτερα κάποιον που το έχει και έχει μετρήσει ακριβώς την κατανάλωση

Chris

Εχω το fazer με τα 78 ένα μήνα.. Πολύ ευχαριστημένος αν και μόλις πριν μια εβδομάδα τέλειωσα με το στρώσιμο και ακόμα το ανοίγω μαλακά.. Απ'ότι έμαθα τα 20 άλογα διαφορά προέρχονται α) τα 8 από το σύστημα αυτόματης ανάφλεξης, κάτι που δεν πρόκειται να πειράξω και β) τα 12 επείδή είναι κλειστό το γκάζι, δλδ μετατροπή που γίνεται πολύ εύκολα(=90 αλογάκια).. Για μένα είναι χρυσή αγορά αν σκεφτεις τη διαφορά χρημάτων με το highgrade.

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Gia onoma tou 8eou, den boro na ta diavazo afta.
    To Fazer me ta 98 einai akrivos to idio me ta 78 se 8ema dinamis katanalosis k ola ta mixanika genika. H eteria to vgazei "kleidomeno" gia na borei se ales xores tou eksoterikou na to agorasoun exodas ena sigekrimeno diploma. aftos einai o monos logos.Ara einai akrivos to idio. To 78 exo k to exo "kseklidosei" k to ekana 98.Kamia diafora sto mixaniko tomea.

Racefit Growler...τελος!!
    καλο θα ειναι να κανετε μια δυναμομετρηση πριν το "ξεκλειδωσετε" κ μια μετα για να δειτε αν οντως τα πηρατε αυτα τα 20 αλογα που λετε γιατι χλωμο το κοβω να ειναι ετσι οπως τα λετε....
    εδω μια εξατμιση+commander βαζεις κ παιρνεις με το ζορι 7-8 αλογα κ με ενα "ξεκλειδωμα" θα παρετε 20 αμεσως?συνελθετε βρεεεε

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Den xriazete dyno gia na deis. Apla pas se enan dromo pou to exeis telikiasei 2-3 fores opos ego me to kleidomeno epiane 225 k tora exo piasei 242 alla teleione o dromos, aneta pistevo eftane 245-247. kamia sxesi i dinami prin k meta. krima einai na pliroseis dyno xoris logo.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    καλο θα ειναι να κανετε μια δυναμομετρηση πριν το "ξεκλειδωσετε" κ μια μετα για να δειτε αν οντως τα πηρατε αυτα τα 20 αλογα που λετε γιατι χλωμο το κοβω να ειναι ετσι οπως τα λετε....
    εδω μια εξατμιση+commander βαζεις κ παιρνεις με το ζορι 7-8 αλογα κ με ενα "ξεκλειδωμα" θα παρετε 20 αμεσως?συνελθετε βρεεεε
    Ηρεμοι είμαστε φίλε και ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι είναι τα παίρνεις πολύ απλά με ένα απλό ξεκλείδωμα της γκαζιέρας
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

οκ οτι πειτε
    keep walking

Παλαιό μέλος
    Kyko, όπως τα λένε τα παιδιά είναι.

Το "κλείδωμα" που έχουν τα 78άρια δεν είναι παρά ένα λαμάκι που εμποδίζει το γκάζι να ανοίξει τέρμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Kyko, όπως τα λένε τα παιδιά είναι.

Το "κλείδωμα" που έχουν τα 78άρια δεν είναι παρά ένα λαμάκι που εμποδίζει το γκάζι να ανοίξει τέρμα.
    ξαναλεω....με την αισθηση μονο δεν καταλαβαινουμε....
    δυναμομετρηστε ενα 78αρι πριν το "ξεκλειδωμα" κ μετα κ αν οντως ειναι ετσι οπως τα λετε εγω θα πω 1ος μπραβο

Παρόμοια θέματα

1. CBF600N vs Fazer FZ6
    από bsari στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 12:38
  2. Transalp 650 Vs Fazer 600 Vs Bmw 650 Gs
    από ΤΑSΟS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 16:04
  3. Transalp Vs Fazer 600
    από ΤΑSΟS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 09:13
  4. Yamaha Fz6 Fazer Vs Honda Civic Type R
    από kostasfazer στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2004, 00:01
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα