Χρόνια σου πολλά και καλά Ντιάκι γεμάτα υγεία ευτυχία και όμορφες στιγμές ! Να σε χαίρεται που σ'έχει 'κείνο το καλό παιδί, Στέλιο δώσ'της μια φιλάρα από εμάς ρε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια σου πολλά και καλά Ντιάκι γεμάτα υγεία ευτυχία και όμορφες στιγμές ! Να σε χαίρεται που σ'έχει 'κείνο το καλό παιδί, Στέλιο δώσ'της μια φιλάρα από εμάς ρε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά κοριτσάρα, υγεία και ευτυχία τουρμπαρισμένη σου εύχομαι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κοπελια χρονια πολλα οτι επιθυμεις γεματη υγεια ευτυχια και πολλες βολτες σου ευχομαι
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Χρόνια πολλά καλά και πάντα ευτυχισμένα κουκλίτσα μου....με πολλά όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα στην ζωή σου...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Χρονια καλα και πολλα Κωνσταντινα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα και ευτυχισμενα Κωσταντινα!!! Οτι πο8εις να... το πα8εις!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xronia polla,,,,,
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
χρονια πολλα και παντα ορθια
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Χρονια καλα χρονια πολλα στο κοριτσι μας........Να χεις παντα υγεια ευτυχια επιτυχια.......!!!!Παντα ορθια και με πολλλλλεες πολλλεεςςς βολτες....!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Χρόννια Πολλάαααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...