Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 143

Θέμα: διακοπές Κρήτη - Χανιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ευχαριστώ πολύ μαν!
    πάντως εδώ http://www.castello-chania.com/ μου το αφήνει 40 ευρό το δωμάτιο αλλά όχι με θέα το λιμάνι (που δεν με πολυνοιάζει). επίσης μια γνωστή μου βρήκε στο http://nostos-hotel.com/ με 50 ευρό αλλά περιμένω να μάθω αν είναι με θέα ή όχι.
    Α και επειδή θα το συνδυάσουμε και με camping (οργανωμένο) .... το camping στην Παλιόχωρα τι λέει?
    Τα ξενοδοχεία που βρήκες στο παλιό λιμάνι ακούγονται πολύ καλά σαν επιλογή, μακάρι να πέφτω έξω αλλά μου φαίνεται δύσκολο να δίνουν δωμάτιο με θέα στο παλιό λιμάνι σ'αυτή την τιμή Ιούλιο μήνα. Παρ'όλα αυτά δεν θα χαλαστείς, με δυο βήματα πίνεις την καφεδάρα σου στον παράδεισο!

Για το κάμπινγκ δεν μπορώ να σε κατατοπίσω, δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιο πράγμα. Είμαι απ'αυτούς που βολεύονται στο βοτσαλάκι και τους καίει ο ήλιος τα μαγουλάκια απ'τις 5:30 το πρωί!

Λιάκο, έχε υπόψη σου το εξής : τα δυο δωμάτια που βρήκατε είναι πάνω στο δρόμο. Πεζόδρομος βέβαια, αλλά πέρασμα για όλο το λαό της νύχτας, ασταμάτητα όλη νύχτα ... το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε αρκετή βαβούρα .... Οκ, αν δεν έχετε σκοπό να κάτσετε μέσα καθόλου, δλδ να γυρνάτε στο ξενοδοχείο ξημερώματα, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Αλλιώς, μη περιμένετε να κοιμηθείτε ήσυχα πριν τις ... 04:00 ...

Όταν έγραψα πιο πάνω ότι δε θα με χαλούσε δωμάτιο στη παλιά πόλη, εννοούσα πιο μέσα, στα πίσω στενά ώστε να μην έχετε τη φασαρία απο το πέρασμα του κόσμου και ας μην έχω θέα στο λιμάνι. Έτσι και αλλιώς γραφικά παραμένουν όλα τα στενά... Και το καφέ σας κατεβαίνετε και τον πίνετε με θέα το λιμάνι σε 2-3 λεπτά με τα πόδια

(πχ αυτό )

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Λιάκο, έχε υπόψη σου το εξής : τα δυο δωμάτια που βρήκατε είναι πάνω στο δρόμο. Πεζόδρομος βέβαια, αλλά πέρασμα για όλο το λαό της νύχτας, ασταμάτητα όλη νύχτα ... το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε αρκετή βαβούρα .... Οκ, αν δεν έχετε σκοπό να κάτσετε μέσα καθόλου, δλδ να γυρνάτε στο ξενοδοχείο ξημερώματα, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Αλλιώς, μη περιμένετε να κοιμηθείτε ήσυχα πριν τις ... 04:00 ...

Όταν έγραψα πιο πάνω ότι δε θα με χαλούσε δωμάτιο στη παλιά πόλη, εννοούσα πιο μέσα, στα πίσω στενά ώστε να μην έχετε τη φασαρία απο το πέρασμα του κόσμου και ας μην έχω θέα στο λιμάνι. Έτσι και αλλιώς γραφικά παραμένουν όλα τα στενά... Και το καφέ σας κατεβαίνετε και τον πίνετε με θέα το λιμάνι σε 2-3 λεπτά με τα πόδια

(πχ αυτό )

έχω ρωτήσει εδώ και μέρες σ'αυτό! δεν έχει τίποτα....

φασαρία ε? είναι χειρότερα από το να πηδιούντε τα περιστέρια έξω από το παράθυρό σου και να γαβγίζουν 15 κωλόσκυλα από τις γύρω ταράτσες/μπαλκόνια? γιατί αν όχι τότε.... κομπλέ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Το κάμπινγκ είναι μικρό και περίπου 4-5κμ νομίζω ανατολικά της Παλαιόχωρας. Καλό είναι, σκιά έχει!

Μην ξεχαστείς, από παλαιόχωρα πάρτο δυτικά και πήγαινε στπ ακρωτήρι του Κριού! Σούπερ παραλία!

Γενικα η παλαιόχωρα έχει πάντα αέρα! Αλλά είναι τόσες πολ΄λές οι παραλίες και με διαφορετικούς προσανατολισμούς που πάντα θα βρεις μια που δεν θα έχει αέρα!!!

Επίσης, πολύ καλό φαγητό.

Αν έχεις on off τότε έχει ένα χωματόδρομο (μέχρι το 2007 ήταν χωματόδρομος, τώρα δεν ξέρω), από το ακρωτήρι του ΚΡΙΟΥ και σε βγάζει ελαφονήσι και κεδρόδασος. Αν γίνεται χαμός στο Ελαφονήσι πήγαινε κεδρόδασος! Έχει κόσμο αλλά είναι σούπερ μέρος. Προσοχή στο ελεύθερο κάμπινγκ κάνουν πολλά ντου η αστυνομία. Πέφτει σύρμα και ξαφνικά όλοι βγαίνουν από τις σκηνές και πάνε με πετσέτα στην παραλία και κάνουν τους ανήξερους, όλα καλά!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Και σου μιλάω για ξενοδοχεία της τάξης των 40 έως και 150 ευρώ τη βραδιά!
    για τους έλληνες

Εισπνοή.... εκπνοή....
    το λεπόν έκλεισα στον Καλαθά http://www.sunrisestudioschania.com/services.php με 35 έουρος και δωμάτιο με θέα βουνό και παραλία.

ρε συ zvailakis οι τουαλές στο camping είναι καθαρές? γιατί η κοπέλα μου δεν έχει ξανακάνει και μην την μπάσω στα άσχημα με το καλημέρα :wacko: .... γιατί μετά παντόφλα! :rotflmao:

παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

τσάκο μια ρατσί με γλυκάνησο (γιατί είμαι λίγο gay και δεν πίνω πολύ) :a51: :a51:

Παλαιό μέλος
    ρακί με γλυκάνισο? στην Κρήτη δεν κάνουμε τέτοια!

Αν δεν έχει ξανακάνει κάμπινγκ, άστο μην την πας, ή πήγαινέ την αλλά πες της ότι αν δεν της αρέσει θα την πας σε δωμάτιο!

Τώρα κοίτα, εμένα καθαρές μου φάνηκαν....και είχε ζεστό νερό όλη μέρα. η κοπελιά που πήγαμε δεν είχε κανένα θέμα...αλλά κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ κάμποσα χρόνια! Οπότε δεν είναι συγκρίσιμη!

take the risk....and prepare for the summer pantofla!

το λεπόν έκλεισα στον Καλαθά http://www.sunrisestudioschania.com/services.php με 35 έουρος και δωμάτιο με θέα βουνό και παραλία.
    Έλα οι ρομαντζάδες...!

Πολύ όμορφη περιοχή κι απέχεις μόλις 10 λεπτά απ'το κέντρο, αν και βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά απ'τον Σταλό που λέγαμε να είσαι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσεις !

Θα βρίσκομαι κι εγώ εδώ κι εννοείται ότι θα σας βοηθήσω δίνοντάς σας οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, προφορικά τα καταφέρνω καλύτερα κι αν έχουμε και τη ρακή αγκαλιά... Ντιμ πες ρε

ρε συ zvailakis οι τουαλές στο camping είναι καθαρές? γιατί η κοπέλα μου δεν έχει ξανακάνει και μην την μπάσω στα άσχημα με το καλημέρα :wacko: .... γιατί μετά παντόφλα! :rotflmao:

παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

τσάκο μια ρατσί με γλυκάνησο (γιατί είμαι λίγο gay και δεν πίνω πολύ) :a51: :a51:

ξέρεις ότι εκεί έκανε μπάνιο παλιά ο Μητσοτάκης ε?

καλά να περάσετε

Παλαιό μέλος
    και στο ακρωτήρι του Κριού, αν δεις πάνω έχει μια βίλα, εκεί είναι ένα απο τα σπίτια του Μητσοτακέϊκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    και στο ακρωτήρι του Κριού, αν δεις πάνω έχει μια βίλα, εκεί είναι ένα απο τα σπίτια του Μητσοτακέϊκου
    Αυτες ειναι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες !! Να ξερει ο κοσμος τι να αποφυγει!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Αυτες ειναι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες !! Να ξερει ο κοσμος τι να αποφυγει!!
    Ξέρεις βέβαια ότι έχεις κολυμπήσει στον Καλαθά έτσι ; :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ξέρεις βέβαια ότι έχεις κολυμπήσει στον Καλαθά έτσι ; :rotflmao:

Ναι αλλα τοτε τον ειχα προστατη -αβαταρ!!!!!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ναι αλλα τοτε τον ειχα προστατη -αβαταρ!!!!!!!
    Ούτε που θα μου πέρναγε ποτέ απ'το μυαλό ότι ένα άβαταρ θα μας έσωζε απ'το τσουνάμι τις τσούχτρες και τα γιγάντια καλαμάρια !

:rotflmao: :rotflmao:

Εισπνοή.... εκπνοή....
    έλα ρε παίδες... έχω φίλο που ταξίδευε για Κρήτη και ήταν και ο Μητσοτάκης στο καράβι... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ!!! οπότε δεν φοβάμαι!

(να πάρω καμία 10αριά κομποσκοίνια να φοράω λέτε?) :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διακοπές ΚΡΗΤΗ-Πληροφορίες
    από naxiotis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 15:17
  2. Διακοπες στην Κρητη (ζητουνται πληροφοριες)
    από ktm640lc4 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2006, 21:43
  3. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 09:47
  4. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  5. ΚΡΗΤΗ -ΧΑΝΙΑ ΜΕ 35€
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 07:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας