για να δουμε???
τι λέτε εσεις μεταξύ των δύο θηρίων που αναφέρω και στον τίτλο??
fz1 2009 ή Tuono 2009????
ακούω αποψεις και γώμες!!!!!!
για παμε!!!!![]()
για να δουμε???
τι λέτε εσεις μεταξύ των δύο θηρίων που αναφέρω και στον τίτλο??
fz1 2009 ή Tuono 2009????
ακούω αποψεις και γώμες!!!!!!
για παμε!!!!![]()
la justicia donde esta????????
Εαν θέλεις κάτι πιο FUN και πιο απόλυτο στην οδήγηση που να μπαίνει αξιοπρεπώς και στην πίστα τότε πάρε TUONO.
Εαν θέλεις κάτι πιο χαλαρό που να το πας και στην πόλη χωρίς να ζορίζεται και να ζορίζεσαι τότε πάρε το FZ1
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
VSTROM 650 K9.
Ταξιδεύει με 250 δικάβαλλο και στο καπάκι παίρνει μέρος στο ΠΠ Enduro Six Days χωρίς να αλλάξει λάστιχα (επίσης δικάβαλλο). Τι να κλάσουν τα άλλα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε sorry που παρεμβαίνω αλλά κάνεις λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
VSTROM 650 K9.
Ταξιδεύει με 250 δικάβαλλο και στο καπάκι παίρνει μέρος στο ΠΠ Enduro Six Days χωρίς να αλλάξει λάστιχα (επίσης δικάβαλλο). Τι να κλάσουν τα άλλα....![]()
![]()
αυτά τα κάνει ΚΑΙ το Κ8
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
Φιλαράκι με 4 βαλίτσες και δύο άτομα μέση ωριαία 285χουλουμου άνα ώρα στας Ευρώπας με στάση μόνο στα διόδια, μάλλον αυτό που λες εσύ κανένα παραεισαγωγής "κλειστό" θα είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
VSTROM 650 K9.
![]()
![]()
Όσο αναφορά τα άλλα δύο, Tuono. Αλλιώς CB1000R...ξανά![]()
Tuono![]()
Einai mlks..:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για μΠιστα ΒΤ003, για διάρκεια Μ3![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
το θεμα ειναι οτι το tuono μπορει να ειναι πιο fun bike αλλα απο αποψη εμφανισης δν μου αρεσει σχεδον καθολου!απο την αλλη επειδη εχω fz6 και εχω αποψη για τα γιαμαχα απο πλευρα αξιοπιστιας κλινω περισσοτερο στο fz1, που μου αρεσει κ παρα πολυ!κ εχει κ βρωμογκαζο!!τα εχω οδηγησει κ τα δυο , οχι βεβαια στα ορια!να σας πω την αληθεια δν βρηκα τρελες διαφορες!στην πιστα ισως εχουν, αλλα εγω θελω ενα μηχανακι περισσοτερο για ταξιδια!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyrovatissss
το θεμα ειναι οτι το tuono μπορει να ειναι πιο fun bike αλλα απο αποψη εμφανισης δν μου αρεσει σχεδον καθολου!απο την αλλη επειδη εχω fz6 και εχω αποψη για τα γιαμαχα απο πλευρα αξιοπιστιας κλινω περισσοτερο στο fz1, που μου αρεσει κ παρα πολυ!κ εχει κ βρωμογκαζο!!τα εχω οδηγησει κ τα δυο , οχι βεβαια στα ορια!να σας πω την αληθεια δν βρηκα τρελες διαφορες!στην πιστα ισως εχουν, αλλα εγω θελω ενα μηχανακι περισσοτερο για ταξιδια!![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Πλακίτσα κάνεις, έτσι?![]()
πλακα να κανω για πιο πραγμα?
πλακα να κανω για πιο πραγμα?
Για το test που ανέφερες παραπάνω.
Φιλε μετα απο αυτα τα λογια ,το Tuono για σενα ειναι μονοδρομος μη διανοηθεις να σκεφτεις τιποτα αλλο![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not