Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Μαυρο χρωμα του 2005?

Νέο μέλος
    προφανως εννοει ο φιλος οτι ο ψεκασμος εχει αμεση αποκριση και του κανει αποτομα τιναγματα.Το γκαζι θελει...μικρομετρικες κινησεις του καρπου για να οδηγηθει στρωτα το μηχανακι κατι που θα πετυχεις μολις γραψεις καποια χμ,θεμα συνηθειας ειναι.Σκορτσαρισμα ειναι οταν με μια σχεση μεγαλυτερη συνηθως απο την κανονικη ανοιγεις το γκαζι απο χαμηλες στροφες και το μηχανακι κομπιαζει μεχρι να φτασει κοντα στις ροπες του, φαινομενο που δεν εμφανιζει η συγκεκριμενη μοτο σε καμια περιπτωση κα8ως απο τις 1500 στροφες ακομη τραβαει θετικα!!!
    Καλοριζικη και καλα χμ,ειμαι σιγουρος οτι 8α την ευχαριστηθεις οπως και εγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Ksoup,έχεις δίκιο.Προφανώς με τη λέξη "σκορτσάρισμα" δεν ενοεί σκορτσάρισμα.Αφού το μηχανάκι δεν σκορτσάρει.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Παιδια μαλλον σας εχω μπερδεψει και δικαιολογημενα αφου μαλλον ηταν ατυχης ο ορος που χρησιμοποιησα(σκορτσαρησμα) και σας ζητω συγνωμη.Εχει δικιο ο Ksoup.
    Αυτο που εννουσα ειναι οτι με την παραμικρη ,μη ομαλοτητα του δρομου ενω εχω σταθερη ταχυτητα,αυτη αυξομειωνετε σε βαθμο εκνευριστικο,μπρος πισω μπρος πισω,με το παραμικρο εμποδιακι.Με λιγα λογια δε μπρορω να κρατησω σταθερη ταχυτητα περνωντας ας πουμε πανω απο το πιο ομαλο, πχ σαμαρακι που θα βρω.Ισως θελει λιγο χαλαρωμα το throtle του γκαζιου?
    Και η αλλα περιπτωση ειναι οτι δε μπορω να κρατησω μια σταθερη παλι ταχυτητα.Ας πουμε 40 χμ ,αλλα σταθερα.Και εδω ενω εχω σταθερο το throtle(ή ετσι νομιζω εγω)η ταχυτητα αυξιμειωνετε παλι.
    Ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβατε.
    Ισως παλι δινω πολυ σημασια.Οποτε ας την ευχαριστηθουμε.
    Γιαννης
    http://www.geocities.com/jsalcon33/

Νέο μέλος
    εχεις τσεκαρει αν η γκαζιερα σου εχει τα προβλεπομενα χιλιοστα μποσικο; μπορει να χρειαζεται καποια ρυθμιση εκει. παντως θεωρω οτι ειναι θεμα συνηθειας και εγω αλλωστε αρχικα ειχα παραξενευτει με το συγκεκριμενο φαινομενο που οντως υφισταται.

Παλαιό μέλος
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τελευταια βολτα του 2005!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 11:25
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2005, 13:46
  3. Ψηφοφορία καλύτερο SS του 2005
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 20:52
  4. πρώτη του 2005
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2005, 12:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •