τι ζηλευεις δηλαδη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εγα κατα καποιον τροπο τους ζηλευω.
Να σε βριζουν...να σε μπινελικώνουν...κιεσυ...χαλλλλλλαρααααα....να μην τρεχει καστανο.
Ποσο θα ηθελα να ημουν ετσι.
![]()
το οτι γραφανε στα τετοια τους την ιδια τους την ζωη για να το παιξουν και καλα μαγκες και ανετοι....γιατι περι αυτοι προκειται....και το εχω συναντησει πολλες φορες και εγω ....ανετοι -ξεκρανωτοι , μιλαμε κανουμε πλακα, και αντε και γαμηθειτε ολοι σας....
ΑΛΛΑ οταν ο αλλος πεσει πανω μας γιατι ειναι μαλακας, ασχετος, μεθυσμενος, τρεχει, κα ιδεν ξερω και εγω τι αλλο....τοτε...φταιει αυτος.....
αλλα προηγουμενος....εμεις οι ιδιοι τα γραφαμε ολα στα παπαρια μας γιατι ειμαστε large και γουσταρουμε κιολας !!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ εκει εξω στην ζουγκλα και δεν προκαλουμε......αυτο θελω να δω.....
και πειτε μου ρε παιδια.....υπαρχει ανθρωπος απο εδω μεσα που πηγαινει με 70 ή 90 στην Συγγρου......αν υπαρχει εστω και ενας .....γιατι και εγω με το φτωχο πλη τιμιο Modenas μου στην κατηφορα τα 100 τα πηγαινω ανετα........και οταν ειχα το CBR ή TDM πηγαινα και κανα 120+.....
μην λεμε λοιπον οτι θελουμε .....
το θεμα δεν ειναι