Καλησπερα σας κυριοι,
χωρις να θελω να σας κουρασω θελω να κανω μια ερωτηση: bwm gs adveneture '00 με 90000 χλμ αξιζει για 5000 ευρω; Υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο; Ευχαριστω
Καλησπερα σας κυριοι,
χωρις να θελω να σας κουρασω θελω να κανω μια ερωτηση: bwm gs adveneture '00 με 90000 χλμ αξιζει για 5000 ευρω; Υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο; Ευχαριστω
Τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά. Λογικά θα τα χαρακτήριζα.
Η τιμή πάντως θεωρώ οτι είναι πολύ καλή.
Προβλήματα πάντως δεν έχει σίγουρα. Μη ξεχνάς οτι ουσιαστικά είναι μια βελτιωμένη 1100, που κυκλοφορούσε ήδη από το '94, οπότε ό,τι παιδικές ασθένειες είχε τις ξεπέρασε αρκετά χρόνια πριν..![]()
φιλε μου δεν ειχε βγει 1150adventure το 2000,βγηκε το 2002-2005Αρχικά δημιουργήθηκε από shokobill
Καλησπερα σας κυριοι,
οποτε ψαξτο λιγο γιατι το απλο βγαινει απο το 1999
σου εστειλα pm γιατι καταλαβα οτι εισαι γνωστης. Δικαιωθηκα![]()
![]()
![]()
![]()
αν δεν ειναι adventure αξιζει η τιμη; Πες μου και για τα χιλιομετρα.
Σ ευχαριστω πολυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εξαρταται την κατασταση,αν εχει αλλαξει δισκο-πλατω,τα εξτρα που εχει
Ο Μηχάλης έχει δίκιο. Δεν υπήρχε τότε adve.
Αν αξίζει?
-Κατάσταση
-Δίσκο-πλατό
-abs και λοιπά αξεσουάρ.
Υστ. πάντα αξίζει μια Bmw, να το ξέρεις.
μια τελευταια ερωτηση: το gs 1200 βγαζει προβληματα; μηπως το 1150 ειναι πιο αξιοπισro; thanks για το χρονο σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το πμ μου το έλαβες ?
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
επειδη εχω αλλαξει 4 1200αρια και περιπου 10 1150αριαΑρχικά δημιουργήθηκε από shokobill
μια τελευταια ερωτηση: το gs 1200 βγαζει προβληματα; μηπως το 1150 ειναι πιο αξιοπισro; thanks για το χρονο σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διαπιστωσα οτι τα 1150αρια ειναι πιο αξιοπιστα και πιο ποιοτικα
και περισσοτερο αυτα χωρις τα σερβοφρενα
βεβαια παντα κατι κερδιζεις και κατι αλλο χανεις
στα 1200 κερδιζεις ευελιξια,δυναμη,βαρος,ευχρηστια
χανεις σε αξιοπιστια,σταθεροτητα και απολαυση στην οδηγηση(προσωπικη αποψη)
Παιδιά όταν λέμε δίσκο πλατώ και αλλαγή του τι εννοούμε?Σχεδόν έχω αποφασίσει και εγώ για ένα 1150gs του 2002 και πολύ συχνά διαβάζω για αυτήν την αλλαγή.Απλά πάντα αναφέρεται ξώφαλτσα.Αν κάποιος που γνωρίζει έχει όρεξη να γράψει κανα δυο πράματα ας με διαφωτίσει..
Μάλλον εννοούν ότι εαν έχει γίνει η επισκευή-αλλαγη του δισκου και του πλατώ
έχεις πλεονέκτημα γιατι μιά BMW αυτής της χιλιομετρικής ηλικίας
αυτή την επισκευή θα ζητήσει και μιλάς γιά περίπου 400-450 ευρώ επισκευή,
πιστεύω να σε διαφώτισα.
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
ΜΕΧΡΙ 1150 ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ............................1150 ADV KAI ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ