Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
είναι εκτός γραφείου, θέλετε να αφήσετε κάποιο μήνυμα?
Μπαίνεις 30 sec για να δεις αν είναι On-line το πιπίνι και την κοπανάς κλέφτικα ρε τσόγλανε ..???![]()
Εάν είστε η γραμματέας του, πείτε του ότι θα του κάνω αυτό που σας κάνει ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
είναι εκτός γραφείου, θέλετε να αφήσετε κάποιο μήνυμα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εάν είστε η γραμματέας του, πείτε του ότι θα του κάνω αυτό που σας κάνει ...!!!![]()
με πληρώνει για να κάθομαι ....μάλιστα σήμερα είναι ημέρα πληρωμής, έχετε τον λογαριασμό μου?
Όχι, αλλά ξέρω που συχνάζετε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
έχετε τον λογαριασμό μου?![]()
![]()
Παρακαλω.....?![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
σιγά μην τρέχετε και σκοντάψετε ...
πλάκα θα χει να ναι δω ο παλιόγερος ...
Μελισσουλα is online.....
τρυφερο μαγουλο ακουει?
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αυτα ειναι....
Ριχνει τη σποντα και φευγει....![]()
πανουρια εχω ραμματα για τη γουνα σου....
φωτο ντοκουμεντο που αμα τη ποσταρω θα σε γιουχαρει το forum για κανα χρονο...
![]()
![]()
Ρε λακαμα, εσυ εχεις ραμματα στο ποδι . οχι στη γουνα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
πανουρια εχω ραμματα για τη γουνα σου....
φωτο ντοκουμεντο που αμα τη ποσταρω θα σε γιουχαρει το forum για κανα χρονο...
![]()
![]()
![]()
μην με τσιγγλας.....στο τσακ ειμαι...θα την ανεβασω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ρε λακαμα, εσυ εχεις ραμματα στο ποδι . οχι στη γουνα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΑ!ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟΝ;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?