oxi akomaΑρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
wx wx wx.... :hypnotize
auto kanei poly samata!!!!!! bale hxo bale hxo!ΤΩΡΑ το εχω ανθοδοχειο .....στο σαλονι ..... θα το βαλω λιγο πριν μαζεψουν υπογραφες απο την πολυκατοικια για εξωση
![]()
oxi akomaΑρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
wx wx wx.... :hypnotize
auto kanei poly samata!!!!!! bale hxo bale hxo!ΤΩΡΑ το εχω ανθοδοχειο .....στο σαλονι ..... θα το βαλω λιγο πριν μαζεψουν υπογραφες απο την πολυκατοικια για εξωση
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
που να υπογραψω?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
oxi akomaΤΩΡΑ το εχω ανθοδοχειο .....στο σαλονι ..... θα το βαλω λιγο πριν μαζεψουν υπογραφες απο την πολυκατοικια για εξωση
![]()
1)jpsplus
2)alexioannides
3).....................
Η παλιά τι απέγινε; +1 υπογραφή από μένα για να τον διώξουν από την πολυκατοικία...
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!![]()
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
ESY MAZEPSE TA 3000 POU LEGAME KAI ASE TIS EKSATMHSEIS..........
Πως ρε συ... Πρέπει να πουλήσω την σβουρίτσα μου... Θα δείξει...
Καινούργιο SV από έξω πόσο πάει;
ΥΓ: Η δουλειά με τον συναγερμό μάλλον σήμερα θα γίνει... Το νου σου και το νουνού σου...
BRAVO SCANDAL... KAI STHN EPOMENH ABARIA TOY SV SOU.... KERNAW NTIZA GAZIOU!!!!:rotflmao:
Μπα που να φας την γλώσσα σου και να σου μαραθεί ο κώλος!
Τρισμέγιστε σπάμερ και υπερωκεάνιο κουλάδι!