Εχω πααααρα πολυ καιρο να γραψω μιας και τους τελευταιους μηνες υπηρετω την μαμα πατριδα ως δοκιμος στην Λημνο.
Δεν θελω να πω πολλα μιας και σημερα βγηκα απο το 401 νοσοκομειο μετα απο παραμονη 2 + εβδομαδων
Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα λαλησα μονο με αυτα που ειδα στην διαδρομη 401 για το σπιτι μου...τωρα βλεπετε ολα αυτα μου κακοφαινοντε και με πειραζουν πολυ περισσοτερο απο πριν.
Και τι εννοω 8 στους 10 χωρις κρανος α και κατι αλλοι με τυπου jet παπαριες.
Ρεεεε κριμα ειναι ρεεε κριμαααα!!!!!!
Εγω τυπικουρας ημουν...με το κρανος μου με το καλοκαιρινο μου το μπουφαν με τα ολα μου!
Να ομως που μια φορα ξημερωματα στο νησι λεμε με μια κοπελα να παμε για φαγητο στα 500 μετρα.Της δινω το κρανος μου ξεκιναμε.... να και ενα αυτοκινητο πεταγεται απο εναν χωματοδρομο να κατω η v-strom και εγω να παλευω πως θα κρατησω την κοπελα πανω μου μην χτυπησει.
Η κοπελα ευτυχως ουτε γρατζουνια...
εγω παλι
σαγονι ξερχαβαλομενο,κατω γναθος σπασμενη,ζυγωματικο σπασμενο,νευρο κομμενο,δοντια σπασμενα και η γλωσσα μου διαλειμενη.... αυτα!
χειρουργιο,λαμες,σιδερα και λασχτιχα στα δοντια,πλαστικες,μου κοψανε κ ενα κομματι απο την γλωσσα αυτα πανω κατω
Ειναι κριμα παιδια ...ειναι καλοκαιρι και για 2 μηνες θα τρωω μονο με καλαμακι...
παρτε 10 κρανη να εχετε και οχι jet!!!
Aντε και καλες μας διακοπες και η ζωη ειναι ωραια!!!