Pedia molis evgala diploma kai leo na paro tin kawassaki 250R ninja pou kostizei 4800E i na perimeno 2 xronakia kai na paro kati megalitero se idio stil?
Pedia molis evgala diploma kai leo na paro tin kawassaki 250R ninja pou kostizei 4800E i na perimeno 2 xronakia kai na paro kati megalitero se idio stil?
Να πάρεις τώρα κάτι για να μάθεις τους δρόμους και την ίδια την μηχανή.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Απο εμπειρια υποθετω οχι και πολυ ε;
Δεν περνεις αυτο να μαθεις και σε δυο-τρια χρονακια το αλλαζεις;
Αλλα για κατσε...
Ποσο εισαι;Το διπλωμα σου μεχρι ποσα κυβικα ειναι;
![]()
den sas fenete ligo akrivo gia 250cc 4800E?
Καλύτερα να πάρεις ένα φτηνότερο μεταχειρισμένο.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Παρε ενα μεταχειρησμενο , και οχι αναγκαστικα το ninjaki. Cbf 250 βρισκεις και με 2000 - 2500 , και ειναι πολυ καλο "σχολειο" για αρχαριους. Το καλυτερο θα ιταν μεχρι να εχεις απεριοριστων κυβικων να παρεις ενα 250 και να συνηθησεις.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ θα ήταν να μην ξεκινήσεις ποτε τον μοτοσυκλετισμό στην Ελλάδα μας διοτη υπαρχουν πολυ μεγαλες πιθανοτητες να λαβωθείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από fkayios
Το καλυτερο θα ιταν μεχρι να εχεις απεριοριστων κυβικων να παρεις ενα 250 και να συνηθησεις.
Αυτό για να σε προσγειώσω, και επειδή το "συμβαινει μονο στους άλλους" δεν παιζει εδω δυστηχώς...
Τώρα αν είσαι κι εσυ αρρωστάκι και δε την παλεύεις κοίτα μήπως μπορείς να ασχοληθείς με το χώμα και εκτονωθέις εκέι με σαφώς λιγότερους κινδύνους. Άλλωστε εειναι γνωστο πως το χωμα ειναι μεγαλο σχολείο!
Αν πάρα ταύτα επιμένεις ή σου χρειάζεται η μοτο στο δρόμο όπως και δήποτε, εξοπλίσου όσο πιο ποιοτικά μπορείς χωρίς εκπτώσεις και εξαιρέσεις στις αρματωμένες βόλτες! Απλά θα αρματώνεσαι και μεχρι τη γωνία που λέει ο λόγος!
Τέλος για πρώτη μοτο διάλεξε κατι σε μεταχειρο, ουτε ξενερα θα φάς στη πρώτη γρατζουνιά, ούτε τόσα λεφτά θα χάσεις!
Καλά μυαλά, Πάντα κράνος μποτες και δερματα και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ φιλαράκι!![]()
thelo se stil pou einai to ninja kai ena alla pou vrika einai yamaha 125cc gyro sta 3700E
φιλε παρε νινζα αλλα μεταχειρισμενο .
οταν το πηρα εγω εκανε 4300 ( πριν 4 μηνες ) και τωρα 4800 .![]()
εγω με καθολου εμπειρια μια χαρα το οδηγαω . δεν εχει και το τρελο γαζι που θα σε τρομαξει αλλα ειναι ικανοποιητικο σε επιδοσεις .
ταξιδι δεν το συζηταω . Πολυ ανετα και με σταθερη ταχητυτα 150-160 εισαι μια χαρα .
περιπου στα 3200 βρισκεις μεταχειρισμενο .
οσο για το να περιμενεις 2 χρονια σε ρωταω . την παλευεις 2 χρονια χωρις μοτο ενω μπορεις να την παρεις ?
και το βασικοτερο . Αν παρεις νινζα παρε πρασινο ! :rotflmao:
![]()
Ninja 250R
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παιρνεις ενα CB-1 ενα BROS ενα BANDIT γυμνα STREET που και στην παραμικρη στραβη ( ακομα και στο παρκαρισμα ή σε κανα πεσιμο απο το σταντ ) δε θα σου χαλασουν την διαθεση ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ δεν θα τοχεις μεσα 2-3 βδομαδες να παρακαλας πολυεστεραδες και βαφεις να στο κανουν σαν καινουριο.....
Accipere quam facere praestat injuriam
αφου εχει το μικρο διπλωμαΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παιρνεις ενα CB-1 ενα BROS ενα BANDIT γυμνα STREET που και στην παραμικρη στραβη ( ακομα και στο παρκαρισμα ή σε κανα πεσιμο απο το σταντ ) δε θα σου χαλασουν την διαθεση ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ δεν θα τοχεις μεσα 2-3 βδομαδες να παρακαλας πολυεστεραδες και βαφεις να στο κανουν σαν καινουριο.....![]()
Ninja 250R
το μπρος το καλυπτει...
ποσα αλογα ειναι ? και ποσα κιλα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
το μπρος το καλυπτει...
Ninja 250R
Φίλε μου και εγώ το ninjaκι ήθελα αλλά και τα οικονομικά, και η εμπειρία, μου βάλανε απαγορευτικό...
Κατέληξα στο cbfάκι
Πλέον έχω αρχίσει και μαζεύω για μεγαλύτερο και όταν στα 21 γίνει απεριόριστο τότε θα έχω και λεφτά, και εμπειρία να το χαρώ με την άνεσή μου...
![]()
If you gonna die...
... die with your boots on
empiria exo apo to liberty 200cc tou patera mou to opoio xrisimopio tora alla ego panta ithela ena supersport stil