με μια διαφορετικη εξάτμιση και μια λαμπούλα xenon είναι σούπερ!
![]()
με μια διαφορετικη εξάτμιση και μια λαμπούλα xenon είναι σούπερ!
![]()
Δεν το πήρε κανένας ακόμη?Εγώ πήγα και το είδα και μου άρεσε. Λέω να το αλλάξω με το VAradero.
![]()
VARADERO MK2 TRICOLOR
BORN TO BE WILD
kalimera sas ,
eimai neos sth parea sas , opote kalws sas vrika.![]()
molis xtes perasa apo to Moto Yfanths kai xekinisa th diadiakia apokthshs enos Bandit 1250. mexri th trith tha einai diko mou , gia thn wra brisketai sth apothiki tou Yfanth kai me perimenei ypomonetika na to vgalw stous dromous. De xerw ti pisteyete gia to Bandit , egw aplos tha epishmanw pws yparxoun mhxanakia gia ola ta gousta, to sygekrimeno apeytinete se mia mikrh merida atomwn pou de theloun na tous pianoune to Kolo (vlepe BMW) kai ektos aytou na einai all rounder.
De perimenw na katalavenete giati opws proeipa einai thema goustou.
eyxaristw kai kala xiliometra se olous
Δεν διαφωνώ μαζί σου και εγώ αυτής της λογικής είμαι και για αυτό ψάχνομαι.Καλορίζικο και πάντα όρθιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από ripclaw
kalimera sas ,
eimai neos sth parea sas , opote kalws sas vrika.![]()
molis xtes perasa apo to Moto Yfanths kai xekinisa th diadiakia apokthshs enos Bandit 1250. mexri th trith tha einai diko mou , gia thn wra brisketai sth apothiki tou Yfanth kai me perimenei ypomonetika na to vgalw stous dromous. De xerw ti pisteyete gia to Bandit , egw aplos tha epishmanw pws yparxoun mhxanakia gia ola ta gousta, to sygekrimeno apeytinete se mia mikrh merida atomwn pou de theloun na tous pianoune to Kolo (vlepe BMW) kai ektos aytou na einai all rounder.
De perimenw na katalavenete giati opws proeipa einai thema goustou.
eyxaristw kai kala xiliometra se olous![]()
VARADERO MK2 TRICOLOR
BORN TO BE WILD
παιδια εχει βρει κανενας σας καποιο μαγαζι με aftermarket αξεσουαρ για το Bandit 1250S να μου απαντησει εδω ή να ανηξω καινουριο thread καλυτερα?
Για να σας προλαβω, δεν προκειται για μενα αλλα για ενα φιλο μου.
2 ride or not 2 ride? That's the question
ESSENTIAL RIDING
Τώρα που ξεθάφτηκε το θρεντ έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το ποστάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Δεδομενου οτι ο μισος πληθυσμος της Ελλαδας ειναι στην Αθηνα και το αλλο εν τεταρτο στα νησια...
ποσοι τρελοι θα εμπλεκαν με 1250 στο κεντρο![]()
Αμερικη και Γερμανια εχουν και δρομους να το απολαυσεις![]()
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες!", δεν ξέρω κι εγώ τι είναι!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Εγω πήρα διαφορα απο Αγγλια και Γερμανια.Αρχικά δημιουργήθηκε από steven_04
παιδια εχει βρει κανενας σας καποιο μαγαζι με aftermarket αξεσουαρ για το Bandit 1250S να μου απαντησει εδω ή να ανηξω καινουριο thread καλυτερα?
Για να σας προλαβω, δεν προκειται για μενα αλλα για ενα φιλο μου.
Εκει κυκλοφορει πολυ το συγκεκριμενο μηχανακι και εχει αρκετα after market.
![]()
Ημουν μικρος , δεν ηξερα....και δεν ειναι και 1250...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τώρα που ξεθάφτηκε το θρεντ έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το ποστάκι...
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες!", δεν ξέρω κι εγώ τι είναι!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- Omnia mea mecum porto -
Ναι, είναι παπάκι για την πόλη μέσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
...και δεν ειναι και 1250...
![]()
![]()
Μηπως εχεις κρατησει τα Links να μου τα παραθεσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εγω πήρα διαφορα απο Αγγλια και Γερμανια.
Εκει κυκλοφορει πολυ το συγκεκριμενο μηχανακι και εχει αρκετα after market.
![]()
Στο ebay παντως περιμενα να βρω περισσοτερα πραγματα...
ESSENTIAL RIDING
http://www.holeshot.com/
Εδω εχει αρκετα πραγματακια.
Καλοριζικο.
Ευχαριστω για το Link αλλα δεν προκειται για μενα αλλα για ενα φιλο.
Εγω λιγο δυσκολο να εχω χιλιαρι Bandit στα 21 μου.
ESSENTIAL RIDING
kalispera sas.
eimoun katoxos enos bandit 650 k8 abs , kai to anatalaksa me to 1250cc k8 abs <to perno tin parasekeui> , thelo tin gnomi sas, ti na prosekso , ean do diafora me to 650 , ropes ,epitaxinsesi, frena . klp.
kai na kanonisoume kanena meeting osoi exoun bandit .
euxaristo ek ton proteron
Ο "Ληστης" πιο πανω ειναι ο ανθρωπος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από konstantinos30
kalispera sas.
eimoun katoxos enos bandit 650 k8 abs , kai to anatalaksa me to 1250cc k8 abs <to perno tin parasekeui> , thelo tin gnomi sas, ti na prosekso , ean do diafora me to 650 , ropes ,epitaxinsesi, frena . klp.
euxaristo ek ton proteron
Αν δεν κανω λάθος ειχε κανει την μεταβαση απ' το 650 στο 1250.
Δεν εχεις να προσεξεις κατι.Οταν ανεβεις για πρωτη φορα και ξεκινησεις κανινικα θα νομιζεις οτι δεν αλλαξες ωσπου να ανοιξεις το γκαζι λιγο παραπανω και τοτε θα σου φυγουν τα τσισα...Αρχικά δημιουργήθηκε από konstantinos30
kalispera sas.
euxaristo ek ton proteron![]()
Λοιπον μαζεμενα, εχει πολυ ροπη, κινησε με 2-3 ταχυτητες λιγοτερες, εχει πιο καλη αισθηση απο τις αναρτησεις του, επιταχυνσεις καλυτερες αλλα λιγο φλατ αισθηση, καταναλωση τα ιδια και στα φρενα καμια διαφορα.
Παντως αμα σε ενδιαφερει να εχεις δυναμη με μικρες μετατροπες οπως εκανα εγω η μηχανη μπαινει σε τελειως αλλη κατηγορια απο πλευρας επιδοσεων.
Γενικα εγω ικανοποιηθηκα απο την αλλαγη.