Η ύποθεση είναι τόσο παλιά όσο και η μοτοσικλέτα!
Άμα κάτι χαρακτήρίζει εμάς τους μοτοσικλετιστές όταν κινούμαστε στους δρόμους, είναι αυτή η παλία - καλή και ευγενική συνήθεια να χαιρετιόμαστε με σινιάλο των φώτων (passing) στον δρόμο όταν διασταυρωνόμαστε με άλλες ή με άλλη μοτοσικλέτα.
![]()
Το όμορφο αυτό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα έχω τσεκάρει ότι έχει ατονίσει, και μάλιστα πολύ.
Δεν είναι μόνο το κόλλημα που έχω από τη δουλεία μου, που είμαστε υποχρεωμένοι να απονέμουμε τον οφειλώμενο χαιρετισμό προς τους ανωτέρους μας (αλλά και να ανταποδίδουμε υποχρεωτικά σε χαιρετισμούς των κατωτέρων) αλλά είναι η ουσία και η ομορφία αυτής της μοναδικής συνήθειας που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από πάρα πολύ παλιά από τους οδηγούς των αυτοκινήτων.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει ή άμα είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα, αλλά πιθανόν να μην το γνωρίζουνε ''ορισμένοι'' νεώρεροι οδηγοί και να το έχουν ''ξεχάσει'' κάποιοι παλιοί.
Καλό θα ήτανε να το εφαρμόζουμε όλοι εφεξής ανεξάρτητα από το τι είδους μοτοσικλέτα οδηγάμε.
Άμα κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ πολύ κάποιος παλιότερος ή έστω και νεώτερος οδηγός από μένα να με διορθώσει
![]()
![]()
![]()