ρε παιδια προβληματιζομαι μηνες τωρα αλλα επειδη θα παρω μεσα στον ιουλιο καινουργια μηχανη το ζητημα πρεπει να το λυσω, δεν παει αλλο... απο τοτε που ειχα το σουπερφορακι μου το οποιο απο εμφανιση καραγουσταρω προβληματιζομουνα και ελεγα το καλοκαιρι αμα κατσει κανα νησι καμια παραλια πως θα παω ως εκει???
τωρα που μου την κλεψανε και σκεφτομαι να παρω αλλη εκλινα παλι στην αρχη απο συνηθεια να παρω σουπερ φορ. στα ιδια λεφτα ομως βρηκα και μια xt και αυτη τετρακοσαρα.
το θεμα ειναι με xt θα μπορω να κανω ταξιδια?? με τα γυμνα τον αερα τον παλευω ανετα μεχρι τα 150. με xt λεει να κανεις μεγαλες αποστασεις??
γιατι ενταξει το καλοκαιρι θα μπορω να πηγαινω στα κατσαβραχα αλλα αμα ολο τον χειμωνα δεν μπορω να την βγαλω απ την πολη τι να την κανω???
γενικα οπως το βλεπω τα θετικα της σουπερ φορ, ειναι η εμφανιση, η αξιοπιστια, δυνατοτητα για ανετα ταξιδακια με 150, τετρακυλινδρο αρα μεγαλη ισχυς οσο ανεβαινουν οι στροφες
τωρα για xt δεν ξερω και γι αυτο ρωταω, με τετρακοσαρι θα την κανω τη δουλεια?
και γενικα η συμπεριφορα της χτ στην ασφαλτο πως ειναι?? δεν εχω οδηγησει ποτε.
ο λογος που περιοριζομαι σ αυτα το μοντελα ειναι οτι μπορω να διαθεσω μεχρι εναμισι χιλιαρικο.
αν εχετε υποψιν σας κατι αναλογο σ αυτα τα λεφτα, στειλτε λινκ!
το κλε 250 ξερω οτι πιανει καλες τελικες για τα κυβικα του, αλλα το χω αποκλεισει λογω.. εμφανισης