Καλησπερα παιδια,
σε λιγο καιρο θα αγορασω (επιτελους!!) τη πρωτη μου μοτοσυκλετα. Κατεληξα αυτη να ειναι το παλιο monster (απο αυτα που εχουν μεινει ακομα stock στην αντιπροσωπεια). Με την επιλογη της εκδοσης εχω oμως προβλημα.
Επειδη θα ειναι και η πρωτη δικια μου μηχανη σκεφτηκα για το 695 που εχει και λογικο γκαζι για να μαθει κανεις πιο ευκολα, αλλα με ξενερωνει το γεγονος οτι στις χαμηλες στροφες σκορτσαρει εντονα και ισως θα θελει πιο κοντο γραναζι, το οποιο ομως θα με αναγκαζει να αλλαζω συνεχεια ταχυτητες και να κραταω πιο ψηλες στροφες στην εθνικη. Ισως το 800 να μην σκορταρει?? Aπο την αλλη εχω δοκιμασει να πατησω το συμπλεκτη του 695 και του 1000. Του 695 δε μου αρεσε σε αισθηση (πολυ ελαφρυς, σα γιαπωνεζικο), ενω του 1000 ηταν οσο βαρης θα πρεπε. Επισης θα προτιμουσα να εχω τον κλασσικο ξηροκαμπανο του 1000, το οποιο 1000 αποτι ξερω εχει και φοβερη ροπη, αλλα μηπως ειναι πολυ δυνατο για μενα (δεν εχω εμπειρια με μεγαλες μηχανες).
Εγω το θελω κυριως για γρηγορες βολτες σε στροφιλικια, λιγο για τη πολη και χαλαρα στην εθνικη. Να μπορει ομως να κανει το μπαμ οταν πρεπει!
Δεδομενου οτι τη μηχανη θα τη κρατησω για πολυ καιρο (δεν υπαρχουν περιθωρεια για αλλαγη- 5 χρονια μαζευω τα χρηματα),
χρειαζομαι οπωσδηποτε ΒΟΗΘΕΙΑ πανω στο θεμα. Οποιος μπορει ας πει μια αποψη!
Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!!