Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απ΄τα πολλά τσίπουρα έπεσες τάβλα και τραβάς φωτό, ή είναι εικαστική παρέμβαση ??![]()
Ρακές Ρακές :o :o![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απ΄τα πολλά τσίπουρα έπεσες τάβλα και τραβάς φωτό, ή είναι εικαστική παρέμβαση ??![]()
Ρακές Ρακές :o :o![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Σούγια παλιορέμαλε έτσι ; Θα στη φιλήσω ρε αύριο που θα γευτεί την κορμάρα μου στα νερά της πάλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα ήτανε όλοι φωτογράφοι σαν εμάς Γιάννη μου...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σούγια παλιορέμαλε έτσι ; Θα στη φιλήσω ρε αύριο που θα γευτεί την κορμάρα μου στα νερά της πάλι...![]()
![]()
![]()
Σε έπαιρνα τηλ ρε....
* Να μου φιλήσεις τη κοπελιά στο Alabama και πες της από το ΜάικΤζι. Ξέρει αυτή![]()
Γ@μώ τα τηλέφωνά μου γ@μώ, στέλνετε κανένα περιστέρι η ρίχτε κάνα σύννεφο καπνού μα πιο εύκολα θα με βρείτε απ'το μαλακιστήρι που περιμένω να μ'ενημερώσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σε έπαιρνα τηλ ρε....
* Να μου φιλήσεις τη κοπελιά στο Alabama και πες της από το ΜάικΤζι. Ξέρει αυτή![]()
κινητό-->![]()
![]()
![]()
Το Κατερινιό δουλεύει και φέτος ;![]()
![]()
![]()
Το πιο αγαπημένο μαγαζί του κόσμου !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
Γ@μώ τα τηλέφωνά μου γ@μώ, στέλνετε κανένα περιστέρι η ρίχτε κάνα σύννεφο καπνού μα πιο εύκολα θα με βρείτε απ'το μαλακιστήρι που περιμένω να μ'ενημερώσει...
κινητό-->![]()
![]()
![]()
Το Κατερινιό δουλεύει και φέτος ;![]()
![]()
![]()
![]()
Για το κινητό ή για τη Σούγια ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
για όλα, ξέρεις εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για το κινητό ή για τη Σούγια ;![]()
![]()
Εν'τω μεταξύ τη λένε Κωνσταντίνα και όχι Κατερίνα αλλά τι σημασία έχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
για όλα, ξέρεις εσύ![]()
:rotflmao:
καμία μετά από τόσο αλκοόλΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εν'τω μεταξύ τη λένε Κωνσταντίνα και όχι Κατερίνα αλλά τι σημασία έχει...:rotflmao:
και Βαγγέλη να τη λέγανε θα τα κατάφερνες![]()
![]()
![]()
Εν'τω μεταξύ τη λένε Κωνσταντίνα και όχι Κατερίνα αλλά τι σημασία έχει...:rotflmao:
Φέτος όμως τη λένε Κατερίνα![]()
Καλά που μου τό'πες να πάω διαβασμένος !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φέτος όμως τη λένε Κατερίνα![]()
![]()
![]()