Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά που μου τό'πες να πάω διαβασμένος !![]()
![]()
Σε είπα να της δώσεις και φιλάκι και να της πείς ότι μόνο ο Άγιος Ραφαήλ σώζει....![]()
Καλά που μου τό'πες να πάω διαβασμένος !![]()
![]()
Σε είπα να της δώσεις και φιλάκι και να της πείς ότι μόνο ο Άγιος Ραφαήλ σώζει....![]()
Ρε ταμένη είναι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
Μετά το απαραίτητο Μ@ΜΙΕΣΤΕ να κάνω μια ερώτηξης?
Πολύ νέκρα παίζει στις φωτό. Έίναι λόγω εποχής ή δεν έχει γενικά κόσμο?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Δεν ντρεπεσαι λιγοΑρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μετά το απαραίτητο Μ@ΜΙΕΣΤΕ να κάνω μια ερώτηξης?
ανορθογραφε.Γαμιεστε επρεπε να γραψεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Γενικά επιλέγω να δημοσιεύω photos χωρίς κόσμο για να μην φαίνονται πρόσωπα και τα σχετικά, ιδιωτικότητα. Τις "άλλες" τις κρατάω για μένα![]()
Γενικά Σούγια έπαιζε αρκετός κόσμος![]()
Υπαρχει ακομα εκεινος ο τυπακος στη Σουγια που εφτιαχνε σανδαλια ?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γενικά επιλέγω να δημοσιεύω photos χωρίς κόσμο για να μην φαίνονται πρόσωπα και τα σχετικά, ιδιωτικότητα. Τις "άλλες" τις κρατάω για μένα![]()
Γενικά Σούγια έπαιζε αρκετός κόσμος![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δεν ντρεπεσαι λιγο
ανορθογραφε.Γαμιεστε επρεπε να γραψεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Χρήστο ................ από την εποχή του Woodstock έχεις να πας, μου φαίνεται !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Υπαρχει ακομα εκεινος ο τυπακος στη Σουγια που εφτιαχνε σανδαλια ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εχω πολλα χρονια να παω Σουγια οντως.Αλλα ποτε δεν ξερεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε Χρήστο ................ από την εποχή του Woodstock έχεις να πας, μου φαίνεται !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει και τα καλα της ομως η ηλικια μας Κωστα.Ειχα γνωρισει στα Ματαλα τον ενα απο τους δυο που ειχαν ιδρυσει το κοινοβιο εκει.Απιστευτος τυπος.Εκλεινε το ενα ρουθουνι,φυσαγε απο το αλλο κι επαιζε το satisfaction.:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Αντε να πάμε να λιάσουμε τις κορμάρες μας ..............Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εχω πολλα χρονια να παω Σουγια οντως.Αλλα ποτε δεν ξερεις.
Εχει και τα καλα της ομως η ηλικια μας Κωστα.Ειχα γνωρισει στα Ματαλα τον ενα απο τους δυο που ειχαν ιδρυσει το κοινοβιο εκει.Απιστευτος τυπος.Εκλεινε το ενα ρουθουνι,φυσαγε απο το αλλο κι επαιζε το satisfaction.:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δεν ντρεπεσαι λιγο
ανορθογραφε.Γαμιεστε επρεπε να γραψεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και τώρα που το διορθώσαμε μας το ευχόμαστε ολόψυχα για αύριο το βράδυ:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και τώρα που το διορθώσαμε μας το ευχόμαστε ολόψυχα για αύριο το βράδυ:rotflmao:
Ρε ταμένη είναι ;![]()
Το ταμένο ρε? Δεν έχεις ούτε ιερό, ούτε όσιο μΕ φαίνεται....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εννοειται ρε Μακη.Μπορει να ζηλευω που λιωνω μετξυ Κηφισιας και Κατεχακη αλλα ευχομαι τα καλυτερα σε ολους τους τυχερους.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Εγω φταιω που δεν αγορασα το σπιτακι τοτε που μπορουσα στην Παληοχωρα.![]()
Τα λάθη που δεν διορθώνονται με τίποτα και τα μετανιώνουμε μια ζωή.....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εννοειται ρε Μακη.Μπορει να ζηλευω που λιωνω μετξυ Κηφισιας και Κατεχακη αλλα ευχομαι τα καλυτερα σε ολους τους τυχερους.![]()
![]()
![]()
Εγω φταιω που δεν αγορασα το σπιτακι τοτε που μπορουσα στην Παληοχωρα.![]()
Ετσι ακριβως.Εχω μετανιωσει πολλες φορες στη ζωη μου και τις περισσοτερες ηταν για πραγματα που δεν εκανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Τα λάθη που δεν διορθώνονται με τίποτα και τα μετανιώνουμε μια ζωή.....![]()