Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 113

Θέμα: Σερραϊκή Τροχαία (ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ)

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Δεν πας καλά

:a24: :a24: :a24: :a31: :a31:

Η ζώνη του μωρού δεν είναι έκτακτη ανάγκη? Δηλαδή που και πότε πρέπει να σταματήσεις και να την δέσεις εαν διαπιστώσεις ότι είναι λυτή? Στην πρώτη πόλη? Γιατί πάρκινγκ ανάγκης δεν υπάρχουν σε τέτοιες οδούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-rider
    re_paidia_ayto_to_"anavw_alarm_k_stamataw_opou_thelw"
    den_einai_swsto_k_einai_k_epikindino.
    An_iparxei_alos_filos_apegelmatias_odigos(vareou_ohimatos)_
    me_katalavenei.
    akoma_k_sthn_legomenh_lorida_ektaktou_anagkis.
    ektakth_anagki_gia_pollous_einai_k_to_tsigaro,to_katourima_k.a.
    kalo_tha_einai_na_vriskoume_paaarking_akoma_k_gia_thn_
    zoni_tou_morou....
    Me_kathe_sevasmo.........
    Απόσπασμα του άρθρου 34 του κοκ για την παράνομη στάση/στάθμευση που αφορά τον λόγο για τον οποίο δέχτηκε κλήση:
    ιβ) (Απαγορεύεται) στους αυτοκινητόδρομους και τις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, εκτός των χώρων στάθμευσης, που καθορίζονται με σήμανση.

Αν σκεφτείς ότι οι ίδιοι του ζήτησαν να τους ακολουθήσει 15km για να τον γράψουν (η υπέρτατη καφρίλα), καταλαβαίνεις ότι διαθέσιμος χώρος κάπου εκεί κοντά δεν υπήρχε.
    Επίσης μ' αυτό που λες υποστηρίζεις την ιδέα να αμολυθούν στην Εγνατία οδό και να γράφουν αβέρτα αφού για 900km δεν υπάρχει ούτε μισός χώρος στάθμευσης!

Να σε πω και το καλύτερο. Το περιπολικό τους ήταν επίσης αραγμένο στην άκρη του δρόμου, λίγα μέτρα πιο πίσω από εκεί που σταμάτησε...
    Fun Is Not A Straight Line

file_simfono_mazi_sou_se_polla.
    apla_thelo_na_episimano_ton_kindino_pou_iparxei_
    kai_polloi_den_ton_katalavenoun....

Tora_oso_gia_merika_noumera_mpatsous....
    aftous_na_tous_grafete_sta_@@_sas.
    nomizoun_oti_megalonei_to_pouli_tous_etsi.

Kai_signomi_gia_taa_GREEKLISH...
    Κατά τον δαίμονα εαυτού

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    πιστευω η καλυτερη λυση ειναι η βιντεοσκοπηση οσων συμβαινουν καθε φορα που σταματα καποιος σε ελεγχο τροχαιας παρανομο η μη καπου τους κρατας γιατι εχω ακουσει κ εγω τη φραση ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ
    καλυτερα ομορφος και πλουσιος
    παρα φτωχος και ασχημος

Αρχικά δημιουργήθηκε από indianos950
    πιστευω η καλυτερη λυση ειναι η βιντεοσκοπηση οσων συμβαινουν καθε φορα που σταματα καποιος σε ελεγχο τροχαιας παρανομο η μη καπου τους κρατας γιατι εχω ακουσει κ εγω τη φραση ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ
    Κάθε χωριό έχει τον τρελλό του και η αστυνομία τους κομπλεξικούς.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δύο κουβέντες στα γρήγορα...

1. Ο άνθρωπος αν και ήθελε να πράξει κάτι καλό για το παιδί του, είναι παράνομος όσον αφορά την στάση σύμφωνα με το γράμμα του ΚΟΚ.

Παρόλα αυτά , θεωρώ πως η δουλειά του αστυνομικού είναι να τηρεί την τάξη με μέτρο και εφόσον ζυγίζει κάποια πράγματα ´οσον αφορά την επικινδυνότητα σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω πως ήταν το συγκεκριμένο σημείο και για αυτό δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο... Αλήθεια.. το παιδί πόσο ετών ήταν;... ήταν σε παιδικό κάθισμα και λύθηκε;.. ή μήπως ήταν πιο μεγάλο και θα μπορούσε να βάλει την ζώνη μόνο του;

Συγνώμη αν είναι λίγο καχύποπτος αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που άλλο έχει συμβεί και κάτι άλλο μεταφέρεται απο τον διηγητή. Οχι πάντα εσκεμμένα αλλά κυρίως επειδή τον ενόχλησε που τον έπιασαν.

2. Υπάρχουν αστυνομικοί και μπάτσοι. Το ξέρουμε όλοι αυτό άλλωστε. Κάποιοι είναι χαρά σου να συνεργάζεσαι μαζί τους και κάποιους ευχαρίστως σου έρχεται να τους τραβήξεις μια αναφορά στον διοικητή τους και όσο τραβήξει να τραβιούνται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως.

3.
    μια ευθεια ειναι,ελεος δηλαδη,θα βαλω το πανακριβο κρανος με τα αλατια,στο σχεδον μουσκεμα κεφαλι μ;;μήπως να περιμενω να στεγνωσω κ να βαλω και το μπουφαν;δεν νομιζω να το κανεις αυτο με 35++ βαθμους
    Ναι .... και κράνος θα βάλω με μπαλακλάβα απο μέσα για να μην το λερώσω και σαγιονάρα ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ, γιατί στα 50 μέτρα που θα κάνω , θα σκάσει με όλα πάνω μου ο όποιος ηλίθιος/α και θα έχω άλλα προβλήματα μετά.

Δεν το κάνω για να μην φάω πρόστιμο.. το κάνω για την δική μου ακεραίοτητα γιατί όσο και αν προσέχω εγώ ... δεν θα προσέχει ο άλλος. Οπότε καλύτερα ταλαιπωρία 5 λεπτών παρά ταλαιπωρία αόριστου χρόνου.

4. Έλεγχος αστυνομικών... Σε ενα μπλόκο που έχει οριστεί για να συγκεντρώσει συγκεκριμένο αριθμό παραβάσεων ώς στόχο (δυστυχώς αυτό έρχεται απο το Υπ. Εσωτερικών σαν γραμμή όσο και αν δεν το πιστεύετε) δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις. Το μόνο που μπορώ να κάνω , είναι να μην υπογράψω , να πάω για ένσταση και αν εκείνη την στιγμή μου συμπεριφερθεί και άσχημα χωρίς λόγο (γιατί πολλές φορές και εμείς γινόμαστε κάφροι)...υποβάλω και μια αναφορά γιατί αν και δεν θα έχει ίσως επιπτώσεις διοικητικές, είναι σίγουρο οτι θα τον ταλαιπωρήσει. Και αυτόν και τον διοικητή του , καθώς αυτές οι αναφορές περνάνε και σε άλλα στοιχεία καταγραφής.

Αυτά ... και προσοχή στους δρομους παιδιά και χωρίς πολλά νεύρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Για δες το κι έτσι Gandalf:
    Στην "απίθανη" περίπτωση που ένα αυτοκίνητο με 2 μεσήλικες (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και 2 μικρά παιδιά (2 και 7 ετών) θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να σταματήσει και δεν υπάρχει πάρκινγκ εδώ και πολλά km, είναι σωστό ένα ΕΠΙΣΗΣ παράνομα σταθμευμένο περιπολικό να τους δίνει κλήση?? Ο νόμος δηλαδή ισχύει για όλους εκτός από αυτούς που τον εφαρμόζουν?
    Είδα πριν παλιό συμμαθητή μου της τροχαίας να πηγαίνει στο χωριό του χωρίς κράνος, μη λες κι εσύ τώρα τέτοια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

3.

Ναι .... και κράνος θα βάλω με μπαλακλάβα απο μέσα για να μην το λερώσω και σαγιονάρα ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ, γιατί στα 50 μέτρα που θα κάνω , θα σκάσει με όλα πάνω μου ο όποιος ηλίθιος/α και θα έχω άλλα προβλήματα μετά.

Δεν το κάνω για να μην φάω πρόστιμο.. το κάνω για την δική μου ακεραίοτητα γιατί όσο και αν προσέχω εγώ ... δεν θα προσέχει ο άλλος. Οπότε καλύτερα ταλαιπωρία 5 λεπτών παρά ταλαιπωρία αόριστου χρόνου.

Αυτο αναφερεται σε μενα,μλκια που το συνεχιζω αλλα ρε φιλε,μ αυτη την λογικη δεν πας πουθενα.Αστο ,παρε καλυτερα αμαξι,αν σκεφτομαι οτι σ αυτα τα 50μ θα πεσει καποιος πανω μου μερα μεσημερι ή οτι μπορει να πεταχτει μια πετρα και να μου βγαλει το ματι... ή ...ή ..τοσα μπορουν να γινουν,αστο. ΤΟΤΕ απλα δεν καβαλας μηχανη, ειναι ενα ρισκο,δεν σου παρεχει την ασφαλεια του αυτοκινητου,ολοι το καταλαβαινουν αυτο.Οποιος φοβαται τοσο πολυ για την ζωη του,μακρυα απο μηχανη,δυσκολο σπορ ειναι
    Φιλικα παντα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
    Αυτο αναφερεται σε μενα,μλκια που το συνεχιζω αλλα ρε φιλε,μ αυτη την λογικη δεν πας πουθενα.Αστο ,παρε καλυτερα αμαξι,αν σκεφτομαι οτι σ αυτα τα 50μ θα πεσει καποιος πανω μου μερα μεσημερι ή οτι μπορει να πεταχτει μια πετρα και να μου βγαλει το ματι... ή ...ή ..τοσα μπορουν να γινουν,αστο. ΤΟΤΕ απλα δεν καβαλας μηχανη, ειναι ενα ρισκο,δεν σου παρεχει την ασφαλεια του αυτοκινητου,ολοι το καταλαβαινουν αυτο.Οποιος φοβαται τοσο πολυ για την ζωη του,μακρυα απο μηχανη,δυσκολο σπορ ειναι
    Φιλικα παντα!!
    Χωρίς να θέλω να παρέμβω για 50,500 ακόμα και 1000 μέτρα πας ανετότατα και με τα πόδια...
    Σίγουρα με το μηχανάκι πληρώνεις την παραμικρή μαλακία,είτε δικιά σου είτε του άλλου
    Σίγουρα δε μπορείς να τα προβλέψεις όλα
    Αλλά....
    Το χειρότερο φίλε μου δεν είναι να πέσει κανείς και να τραυματιστεί
    Το χειρότερο είναι κάποιος να τραυματιστεί ενώ ΞΕΡΕΙ ότι θα μπορούσε να'χε γλιτώσει τον τραυματισμό αν φορούσε εξοπλισμό.
    Αυτό είναι που δε θα συγχωρέσει ποτέ στον εαυτό του.
    Εκτός και αν του αρέσει να τα ρίχνει όλα στους:
    α)άλλους
    β)κακιά στιγμή

Κάνε εσύ αυτά που μπορείς για να'σαι ήσυχος με τη συνείδησή σου και όσο πιο ασφαλής γίνεται

Μανιβελάτο μέλος
    μλκια που το συνεχιζω
    συ είπας

δεν σου παρεχει την ασφαλεια του αυτοκινητου,ολοι το καταλαβαινουν αυτο
    orthogonal

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

χαχαχαχα δεν παιζεστε οκ οκ δεν θα προσπα8ησω να σας αλαξω γνωμη..ο καθενας οπως θελει!
    .................................................................................................... .................................................

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    τερμα τα δικαστηρια ... η πληρωνεις η εφορια ... εκει σταματαει η δημοκρατια ...
    ετσι ειναι τωρα πλεον... ή ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ή ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

παντως για τους μπατσους των σερρων και ειδικα τον ROBOCOP ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ( οι περισσοτεροι απο εσας ξερετε ποιον λεω...ΝΑΙ αυτον με το haya που πηρε φωτια εντελως τυχαια) εχω να πω οτι εχουν παρει που ψηλα τον αμανε και φτανουν,ή μαλλον ξεκινανε απο το σημειο του παραλογου, και αυτο καποιοσ πρεπει να το δει και να κανει κατι γιατι δεν αντεχουμε αλλο τα γραψιματα τους σε στυλ "σε γραφω γιατι η εξατμιση σου μπορει να ειναι μανισια αλλα ξερω τι κανετε, πειραζετε απο πισω κατι συρματακια για να ακουγεται".
    ΝΑΙ μου ετυχε αυτο οπως ακριβως το βλεπετε με ενα Ζ 125 εντελως μανισιο, και αυτο εγυνε επειδη εναν χρονο πριν απο το συμβαν ειχα ενα Ζ 125 με μοτερWR και ο συγεκριμενος μακακας μπατσος με ειχε στο ματι!!!!!!!!!
    Κι αν αυτο δεν σας πειθει με εχουν στειλει κληση στο σπιτι στο χωριο επειδη καποια συγχωριανη (παντρεμενη)εβγαζε τα ματια της με εναν μπατσο, ετυχε να με δει να κανω ΕΝΤΟ και στην κληση επανω εγραφε εν σωρο μαλακιες και το κορυφαιο: ΣΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ!!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ
    και δεν ειναι μονο αυτα... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4-5 ΧΛΜ.[B]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Στην "απίθανη" περίπτωση που ένα αυτοκίνητο με 2 μεσήλικες (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και 2 μικρά παιδιά (2 και 7 ετών) θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να σταματήσει και δεν υπάρχει πάρκινγκ εδώ και πολλά km, είναι σωστό ένα ΕΠΙΣΗΣ παράνομα σταθμευμένο περιπολικό να τους δίνει κλήση?? Ο νόμος δηλαδή ισχύει για όλους εκτός από αυτούς που τον εφαρμόζουν?
    Για πάμε λίγο γιατί αυτό το "ερμηνεύω κατά δοκούν νόμους" είναι που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.

Για οποιοδήποτε λόγο... ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... αν είναι κάτι σοβαρό (βλ. λόγο υγείας, πρόβλημα μηχανικό κοκ...) υπάρχει διαδικασία που αναφέρεται στον ΚΟΚ... βγάζεις τρίγωνο , το τοποθετείς μακριά κτλ κτλ κτλ.

Αν θυμάσαι έχουν δείξει ακόμα και δυστυχήματα που έχουν γίνει με οχήματα επειδή κάποιος με νταλίκα ή/και Ι.Χ. σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για κάποιο "δικό" του πρόβλημα.

Οι αστυνομικοί που αναφέρεις αν και δεν ήμουν εκεί, μπορεί όντως να ήταν σταματημένοι λάθος... αυτό σου δίνει εσένα το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο; Αν θεωρείς οτι ήταν λάθος εκεί , υπέβαλε αναφορά στο τμήμα περιοχής συν το οτι ενώ προσπάθησαν να σε σταματήσουν μπορεί να προκαλούσαν ατύχημα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.. οχι το κάνουν αυτοί μια μαλακία δικαιούμαι να κάνω και εγώ άλλες 10.

Ο νόμος ισχύει για όλους , σαφώς ... αλλά επειδή παρανομεί αυτός που λογικά θα έπρεπε να τον τηρεί δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο... αντίθετα μπορούμε να τον καταγγείλουμε.

Stakis...

Να το συνεχίσουμε γιατί αυτές οι απόψεις θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε τόσα χρόνια με οδικές καμπάνιες κτλ...

Μηχανή οδηγείς άρα συνεπάγεται οτι έχεις και όποιο κίνδυνο πάνω σε δύο τροχούς σε δημόσιο δρόμο παρουσία άλλων συνοδηγών και οχημάτων.. .μέχρι εδώ καλά...

Η απάντηση σου λοιπόν είναι οτι κάποιος πράττει πιο καλά επειδή είναι έτοιμος να ρισκάρει ώς άλλος πολεμιστής για 50-100 μέτρα χωρίς εξοπλισμό , για να μην ζεσταθεί-λερωθεί ... σε σύγκριση με κάποιον που θα τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας για αυτή την απόσταση που παίρνουμε όλοι στον δρόμο με μηχανή;

Το σκέφτηκες καλά πριν το πείς αυτό;

Τι θα ακούσουμε ρε γμτ... αν δεν βάλουμε κράνος , και άλλο εξοπλισμό δηλαδή είμαστε πιο πολύ μοτοσυκλετιστές (ή αν θες πιο κατάλληλοι να οδηγούμε μηχανή) απο κάποιον που θα το κάνει για μικρές αποστάσεις ,λειτουργώντας ώς σκεπτόμενος αναβάτης προλαμβάνοντας πιθανότητα χτυπήματος σε ατύχημα..

Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί κάθε καλοκαίρι εξαφανίζονται οι αντι-τετανικοί οροί.

Κάνε οτι θέλεις μιας και είναι δικαίωμα σου, αλλά μην κάνεις σαν την κολοβή αλεπού του Αισώπου , που έκοψε την δική της ουρά και το διδάσκει ώς σωστό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για πάμε λίγο γιατί αυτό το "ερμηνεύω κατά δοκούν νόμους" είναι που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.

Για οποιοδήποτε λόγο... ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... αν είναι κάτι σοβαρό (βλ. λόγο υγείας, πρόβλημα μηχανικό κοκ...) υπάρχει διαδικασία που αναφέρεται στον ΚΟΚ... βγάζεις τρίγωνο , το τοποθετείς μακριά κτλ κτλ κτλ.

Αν θυμάσαι έχουν δείξει ακόμα και δυστυχήματα που έχουν γίνει με οχήματα επειδή κάποιος με νταλίκα ή/και Ι.Χ. σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για κάποιο "δικό" του πρόβλημα.

Οι αστυνομικοί που αναφέρεις αν και δεν ήμουν εκεί, μπορεί όντως να ήταν σταματημένοι λάθος... αυτό σου δίνει εσένα το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο; Αν θεωρείς οτι ήταν λάθος εκεί , υπέβαλε αναφορά στο τμήμα περιοχής συν το οτι ενώ προσπάθησαν να σε σταματήσουν μπορεί να προκαλούσαν ατύχημα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.. οχι το κάνουν αυτοί μια μαλακία δικαιούμαι να κάνω και εγώ άλλες 10.

Ο νόμος ισχύει για όλους , σαφώς ... αλλά επειδή παρανομεί αυτός που λογικά θα έπρεπε να τον τηρεί δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο... αντίθετα μπορούμε να τον καταγγείλουμε.

Gandalf
    Οκ ας δεχτώ και το ότι το αυτοκίνητο του πολιτη που σταματά για 5 λεπτά είναι πιο επικίνδυνο από ένα περιπολικό που κάνει το ίδιο αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος και είναι για καλό σκοπό...

Κακώς δεν το έβαλα από την αρχή που το βρήκα. Είναι από το άρθρο 34 του κοκ περί παράνομης στάσης/στάθμευσης και το κομμάτι αυτό είναι στις εξαιρέσεις. Σε παρένθεση τα σχόλιά μου.

4. Εκτός κατοικημένων περιοχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνο στους χώρους που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτόν (δεν υπήρχε) ή στα ερείσματα των οδών, αν δε δεν υπάρχουν τέτοια, όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος και παράλληλα προς τον άξονά του (εκεί που σταμάτησε), εκτός αν απαγορεύεται αυτό (δεν το απαγόρευε αλλιώς θα το γράφανε στην κλήση).
    http://www.glavopoulos.gr/kok/kok034.php

Εννοείται πως όταν βγαίνουν για να γράψουν εξαιρέσεις στο νόμο δεν υπάρχουν γιατί φυσικά έτσι αποφάσισε το συγκεκριμένο κλιμάκιο που αν διάβασες σε προηγούμενο ποστ ένα λινκ που δώθηκε από τον SeNNinhA, εφαρμόζουν εδώ και πολύ καιρό το νόμο του σερίφη στην περιοχή
    http://kapote-sth-bg.blogspot.com/20...g-post_09.html

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30