γιατι το απαγορευει κανενας δηλαδη.....?:rotflmao:
Παρε gs...με το μηχανακι που θες δουλεια δεν κανεις...
Και μη φορας κρανος γιατι δεν θα φαινεται η φατσα σου μετα...
οχι αλλα μην περιμενεις καλύτερες απαντήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Spyro D
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μαζί σου άλλα μπήκες σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, όχι σε lifestyle, πουλ μουρ κτλ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και αλλα 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
οχι αλλα μην περιμενεις καλύτερες απαντήσεις
χιλιαρι 'εχεις φιλαρακι? ουαουΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000
μονο κ μονο που λες να παρω gs για να πουλαω μουρι....καταλαβα τι κολλημενος εισαι φιλε μου.Κλασικος gsxrας........!!!!
Και αυτός για μόστρα την ήθελε....
http://www.youtube.com/watch?v=-UEg1-6iEeo
ΥΓ: ΑΝ αυτά που γράφεις θέλεις να τα πραγματοποιήσεις, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyro D
μονο κ μονο που λες να παρω gs για να πουλαω μουρι....καταλαβα τι κολλημενος εισαι φιλε μου.Κλασικος gsxrας........!!!!
Γατονι εισαι ρε μαγκιτη...
Ρε μ@λ@κες ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο : Εχω μηχανη, αρα ειμαι μουρης...
Υπαρχει ενας σε αυτο εδω το φορουμ που να εχει μαμησει μονο και μονο επειδη εχει μηχανη?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
με ενα ταπεινο ppr με βλεπεις συνεχεια μωρε διαολε το 1000 θυμασαι συ?Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
χιλιαρι 'εχεις φιλαρακι? ουαου![]()
![]()
![]()
Σοβαρα μιλας?Δεν ειναι εδω το φορουμ του κοσμοπολιταν?Τι μαθαινει κανεις καθε μερα ε?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μαζί σου άλλα μπήκες σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, όχι σε lifestyle, πουλ μουρ κτλ
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
αν νομιζεις παντως πως θα ριξεις γκομενες μονο και μονο επειδη καβαλας αυτο το εργαλειο, ξεχνας οτι εκει που θα πηγαινεις θα υπαρχουν και κανονικοι μηχανοβιοι (οχι γιαλαντζι) με το ιδιο και καλητερο εργαλειο
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ε τωρα ξενερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αν νομιζεις παντως πως θα ριξεις γκομενες μονο και μονο επειδη καβαλας αυτο το εργαλειο, ξεχνας οτι εκει που θα πηγαινεις θα υπαρχουν και κανονικοι μηχανοβιοι (οχι γιαλαντζι) με το ιδιο και καλητερο εργαλειο