michael θα εισαι για παντα στις καρδιες μας
michael θα εισαι για παντα στις καρδιες μας
Victim Of Changes
ασχετο αλλα τωρα που παιζουν παντου τραγουδια του ανακαλυψα οτι τα ξερω σχεδον ολα!!!!και δεν τον ακουγα ποτε δεν εχω δισκο του δεν εχω καν ενα τραγουδι του καπου....και ομως τα ξερω ολα τα τραγουδια που ακουω και τους στιχους...εκτος απο ενα που ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια (billie jean) και αυτο ΔΕΝ το εχω παρα μονο σε διασκευη!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αυτο ναι!
αυτο ειναι το καλυτερο "αντιο"![]()
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΛΕΟΣ ! ! !
Ήταν η κότα με το χρυσό αυγό, μια μηχανή που έβγαζε χρήματα, όλοι που ήταν δίπλα του προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο, από τον πατέρα του μέχρι και κάθε ιατρό που επισκεπτόταν με αποκορύφωση την ψευδή καταγγελία για παιδεραστία που αθωώθηκε αλλά είχε τραγική εξέλιξη για την πορεία του.
Η αλόγιστη χορήγηση ηρεμιστικών και ναρκωτικών(demerol) από τους ιατρούς του είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καθόλου, υπέφερε και τα κοράκια τον εκμεταλλευόντουσαν για να πλουτίζουν.
Έχω μεγαλώσει με τον Μάικλ Τζάκσον και τα τραγούδια του, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, κρίμα...
R.I.P. Michael Jackson![]()
Εγώ πάντως ανατρίχιασα μόλις το είδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτο ναι!
αυτο ειναι το καλυτερο "αντιο"![]()
Αν και έχω συμμετάσχει ξανά στο παρελθόν σε flashmob αυτό είναι απο τα πιο άρτια οργανωμένα, εντυπωσιακά και πραγματικό TRIBUTE στο καλλιτέχνη
ο ''αταλαντος'' οπως καποιοι τον χαρακτηρισαν....
http://www.youtube.com/watch?v=ane6VJGlIMs
![]()
κοιτα, αυτος δεν το παιξε ουτε κακος, ουτε σφιχτης, ουτε μαμιας,Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ο ''αταλαντος'' οπως καποιοι τον χαρακτηρισαν....
http://www.youtube.com/watch?v=ane6VJGlIMs
![]()
προτιμουσε να ειναι απλα καλλιτεχνης πανω στη σκηνη
γιαυτο μαλλον ειναι αταλαντος![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κ εμεις που ειπες την αποψη σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Και ειχαμε μια φαγουρα που εσβησε ο Michael Jackson!![]()
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Κι εμεις που ειπες την δικη σου...εγω δεν ειμαι υποκριτης,δεν θα τα βαψω μαυρα που πεθανε ο Βασιλιας της Pop-κοκας.Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Κ εμεις που ειπες την αποψη σου....
Δεν λεω,κι εμενα μου αρεσε πολυ σαν καλλιτεχνης,ειναι μοναδικος αλλα εχω τοσα πολλα προβληματα λογω ενος μπουρδελου κρατους που δεν εχω χρονο να κλαψω για τον βασιλια,κριμα ε? Εκτος κι αν εισασταν κολλητοι,οποτε συγνωμη που στον εθιξα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Κ εμεις που ειπες την αποψη σου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Κι εμεις που ειπες την δικη σου...
Να κανει η μανα???
Ωραια, τραβα ανοιξε ενα thread "Προβληματα που αντιμετωπιζω λογω του μπουρδελου κρατους" και θα ερθω να γραψω για τον θανατο του MJ....Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Κι εμεις που ειπες την δικη σου...εγω δεν ειμαι υποκριτης,δεν θα τα βαψω μαυρα που πεθανε ο Βασιλιας της Pop-κοκας.
Δεν λεω,κι εμενα μου αρεσε πολυ σαν καλλιτεχνης,ειναι μοναδικος αλλα εχω τοσα πολλα προβληματα λογω ενος μπουρδελου κρατους που δεν εχω χρονο να κλαψω για τον βασιλια,κριμα ε? Εκτος κι αν εισασταν κολλητοι,οποτε συγνωμη που στον εθιξα!![]()
τι ζορια τραβατε μερικοι ρ.π.μ;....
Δηλαδη εσενα ρε μεγαλε σε πειραζει που ανοιχτηκε ενα thread για τον MJ για να καταλαβω; Θα επρεπε να γεμισουμε το forum με μηνυματα για το κολοκρατος και τη κολοκατασταση για να εισα ευχαριστημενος;
Μαλλον ναι. γι αυτο και μονο, πρωι, βραδυ γραψε σκεψου διαβασε και καποια στιγμη...δα δεις γυμνο τον [καθε] βασιλια, για την ακριβεια, δεν θα υπαρξουν πλεον βασιλιαδες στην ζωη σου και των παιδιων σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ωραια, τραβα ανοιξε ενα thread "Προβληματα που αντιμετωπιζω λογω του μπουρδελου κρατους" και θα ερθω να γραψω για τον θανατο του MJ....
τι ζορια τραβατε μερικοι ρ.π.μ;....
Δηλαδη εσενα ρε μεγαλε σε πειραζει που ανοιχτηκε ενα thread για τον MJ για να καταλαβω; Θα επρεπε να γεμισουμε το forum με μηνυματα για το κολοκρατος και τη κολοκατασταση για να εισα ευχαριστημενος;
Σε ευχαριστω για τη συμβουλη μεγαλε αφυπνιστη...Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Μαλλον ναι. γι αυτο και μονο, πρωι, βραδυ γραψε σκεψου διαβασε και καποια στιγμη...δα δεις γυμνο τον [καθε] βασιλια, για την ακριβεια, δεν θα υπαρξουν πλεον βασιλιαδες στην ζωη σου και των παιδιων σου.
το timing και ο τοπος που επελεξες για να διατυπωσεις το μανιφεστο σου μου θυμιζουν του Ιεχωβαδες...
λοιπον ακου και απο εμενα κατι, οχι τιποτα αλλο, για μην νομιζεις οτι εχεις την αποκλειστικοτητα στις συμβουλες:
Δον Κιχωτη της επαναστασης, δεν ειναι τα παντα γυρω σου εχθρικοι ανεμομυλοι, χαλαρωσε λιγο...μπορει να μην θελω να "σωθω", σε παρακαλω ασε με στη ληθη μου...
α και που σαι, οι "βασιλιαδες" μπορει να φορανε μπερε αντι για στεμα και αμπεχωνο αντι για χρυσοποικιλτο μανδυα...
![]()
υ.γ. δεν το στελνουμε οπως ειναι το thread; το γαμηκαμ(ν)ε εντελως...