Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: cbr 600 rr HANSPREE

ο μόνος λόγος ειναι στο αν είναι καλύτερα...απο τα ημισυνθετικά
    αν δηλαδη τα συστατικα που έχουν παρεχουν καλυτερη προστασία
    στο μοτέρ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    φτασαμε αισίος στα 400χμ....το μηχανάκι με 2 λέξεις .....(τα πάντα ολα):rotflmao: :rotflmao:
    πριν καμοια ωρα χαζευα για λαδια στο νετ...και κατεληξα απ όσα είδα

σε torcoT4SR 10-40 JASO MA / API SG

και σε castrol POWER 1 RACING 4T SAE 10W-40 - API SJ - JASO MA

στο castrol είδα και σε βιντεο περι trizone (τεχνολογια)

1. Πριν καν το ρωτησω ειμαι σιγουρος πως θα μου εγκρίνεται τα torco.

2. Και οι 2 τύποι λαδιών είναι full-synthetic. θα του κανω (κακο) αν τα βάλω??
    (σε οτι αφορα το κόστος ουτε που το υπολογίζω)αν τα full είναι πιο ακριβα....
    (ψείρας στην συντήρηση).

3. Μην γελασετέ αλλα σε σχεση με τα αυτοκινητα (εχω κάπως μεγαλύτερη εμπειρία ξέρω
    πως σε καινούρια μοτερ βάζεις full-synthetic και σταδιακά οσο περνανε τα χμ.πας σε semi-synth.
    ως που φτάνεις σε απλο ορυκτλελαιο 20-50.(80000-++).Αυτο δεν ισχύει με τις μότο????
    1ον, για καλοκαίρι βάζεις λαδάκια 20-50 ή 15-50... τα 40άρια είναι για χειμώνα

2ον, το μάνουαλ της μαμάς συστήνει αν θυμάμαι καλά φουλ συνθετικά. Πρόκειται για κινητήρα επιδόσεων και το θέλει το full του, κακό δεν του κάνεις.

3ον, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες στα αυτοκίνητα αλλά στις μοτό ισχύει στο περίπου το ανάποδο. Για στρώσιμο είναι καλύτερα να βάζουμε ορυκτέλαιο, το οποίο όμως αλλάζουμε πολύ πιο συχνά από ότι τα συνθετικά. Και μετά περνάμε σε καλύτερα λάδια. (αυτό αναφερόταν και σε άρθρο με την υπογραφή της castrol σε παλιότερο τεύχος του περιοδικού μοτο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alarm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

2ον, το μάνουαλ της μαμάς συστήνει αν θυμάμαι καλά φουλ συνθετικά. Πρόκειται για κινητήρα επιδόσεων και το θέλει το full του, κακό δεν του κάνεις.

το μανουαλ δεν λεει πουθενα τιποτα για φουλ συνθετικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alarm
    το μανουαλ δεν λεει πουθενα τιποτα για φουλ συνθετικα.
    σωστός, το κοίταξα. Γράφει "recommended : Honda HP4 oil" το οποίο είναι ημι-συνθετικό.

Ωστόσο εδω και χρόνια σε εξουσιοδοτημένα service βάζουν φουλ racing συνθετικό agip. Προφανώς έχουν οικονομικό όφελος απο εμπορική συνεργασία με την συγκεκριμένη μάρκα, όμως αν υπήρχε θέμα για χρήση φουλ συνθετικών δεν νομίζω να χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο λάδι.

να σαι καλλα!!!! spirit...

το τσεκαρα και γω...οντως ημισυνθετικα λεει....
    μιλησα και ενα γνωστο μαστορα..μου λεει σε καμοια περιπτωση full

1.πεζει μου λεει να στο καψει.
    2.δεν κουμπωνουν οι ταχυτητες μολις ζεσταθει.....
    3.......
    4........

νομίζω είμαστε υπερβολικοί.

(δλδ για ποιό λόγο βγαίνουν τότε τα συνθετικά ? )

στο δικό μου cbr απο τα 5.000 χλμ και μετά (τότε το αγόρασα, μεταχείρο) μέχρι και τα 24.000 χλμ που έχει τώρα πάντα συνθετικά έβαζα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, ούτε με θερμοκρασίες ούτε με το κιβώτιο.

τελικα το κεφαλαιο λαδια ειναι τεραστιο και αχανες.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να πω???!!!

(η φαση και στο αυτοκ. μου ελεγαν οχι full... εγω τα εβαλα και μεχρι σημερα κανενα προβλημα)
    (και εκτος αυτου αν δεν βαλει το cbr full που δουλευει μεχρι 15000 ποιο να βαλει???)
    (δεν μιλαω εγωιστικα μην παρεξηγηθω).

εγω θα συμφωνισω με τον spirit, απο την πρωτη αλλαγη λαδιων στο μιχανακι παντα βαζαμε φουλ συνθετικα και κανενα προβλημα δεν εχει και ο μιχανικος μου επισημος χοντα φουλ μου βαζει,
    10w40 το χειμωνα, 15W/50 το καλοκαιρι και αυριο θα του βαλω τα torco T4- SR 20W-50.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Λίγο άσχετο....σήμερα 16 Ιουλ. επικοινωνισα με τον Λαμπριανίδη για

TORCO T4SR 10w-40 (φουλ-συνθ)

α.Το site του είναι ενημερωμένο (διαθέσιμα 2).
    β. Θα παραλαβει απ οτι μου είπε γενικά απ ολους τους τύπους TORCO μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (22-24 Ιουλ. περίπου).
    γ. Οσοι πιστοί ..... ας περιμένουμε...

τα 20-50 εχει στον πειραια.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    τα 20-50 εχει στον πειραια.
    γιατί, εκεί είναι πιο ζεστά?

έχω ρουφήξει κάτι (φράπες) στο μικρολίμανο αλλο πράμμαααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
    τώρα τι κάνουμε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    γιατί, εκεί είναι πιο ζεστά?
    και ποιο κοκκινα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Τελικά σήμερα 17 Ιουλ. μπήκα στο site του λαμπριανίδη και είχε φέρει τα torco

διθέσιμα λοιπόν.....

Αισίος φτάσαμε τα 600 χλμ.....γεμάτα απόλαυση και βέβαια προσεκτίκα μέχρι να τις μάθουμε τα χούγια

Παρασκευή πάω για την πρώτη αλλαγή αύριο παίρνω απ τη μεταφορική τα torco t4sr απο Λαμπριανίδη

επιτέλους εβγαλά και τις πρώτες φότο .......αν τα καταφέρω ερχονται αμέσως:rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Zxr 636 ή Cbr 600 Rr
    από kufojohn στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 19:47
  2. CBR 600 RR Recall
    από RapidShade στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •