Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 113

Θέμα: Σερραϊκή Τροχαία (ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .......Ο νόμος ισχύει για όλους , σαφώς ... αλλά επειδή παρανομεί αυτός που λογικά θα έπρεπε να τον τηρεί δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο... αντίθετα μπορούμε να τον καταγγείλουμε.......

Gandalf
    ...και να παρουμε μεγαλοπρεπεστατα τα @@ μας !!!

ασε μας ρε μαγε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το αν και πως δουλεύει ενα σύστημα μας δίνει το δικαίωμα δηλαδή να κάνουμε οτι μας καπνισει;... Είσαι σίγουρος;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

4. Εκτός κατοικημένων περιοχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνο στους χώρους που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτόν (δεν υπήρχε) ή στα ερείσματα των οδών, αν δε δεν υπάρχουν τέτοια, όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος και παράλληλα προς τον άξονά του (εκεί που σταμάτησε), εκτός αν απαγορεύεται αυτό (δεν το απαγόρευε αλλιώς θα το γράφανε στην κλήση).
    Πάρα πολύ ωραία... και γιατί βάση του άρθρου του κώδικα δεν αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση και να μεταφέρει τις αντιρρήσεις του για την παράβαση στον διοικητή τους, μαζί με φωτό για την ανυπαρξία σηματοδότησης που απαγορεύει στάση στάθμευση;

Επίσης μήπως ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ώς Εθνική Οδός (άρα δεν υπάγεται και στο παραπάνω);

Μήπως ήταν σταματημένος σε ΛΕΑ;

Τώρα για το αν είναι σερίφηδες , ξέρεις μια αναφορά υπογεγραμμένη απο κατοίκους της περιοχής, τι τους κάνει τους Σερίφηδες και πόσο τους ταλαιπωρεί;

Α.. και Trooper...οι αναφορές όλες ελέγχονται πλέον καθώς παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου... και αν είναι μαζικά υπογεγραμμένες έχουν αντίκτυπο. Όσο και αν σου φαίνεται περιέργο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

to diavasa to threadaki kai einai fanero to ti xreiazete se autous tous mpatsous....alla ama to po tha me ksirisoun giati tha eimai "akraios" kai giati "den einai oloi etsi,mi genikeuoume" kai loipes fanfares....

kai na sou po kai kati,eparxia eiste,ligo-polu tous gnorizete.apomonoste tous koinonika na katalavoun oti einai TA miasmata tis perioxis!!!!!!!!!isos katalavoun,isos,ti kseftila tou na eisai mpatsos...

Α.. και Trooper...οι αναφορές όλες ελέγχονται πλέον καθώς παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου... και αν είναι μαζικά υπογεγραμμένες έχουν αντίκτυπο. Όσο και αν σου φαίνεται περιέργο.

Gandalf
    ναι μη φας εχουμε γλαρο.κατι ξερω που σου λεω.

Το αν και πως δουλεύει ενα σύστημα μας δίνει το δικαίωμα δηλαδή να κάνουμε οτι μας καπνισει;... Είσαι σίγουρος;

Gandalf
    θα προτιμουσα απο το ''οτι μας καπνισει'' να χρησιμοποιησω την εκφραση ''να προσαρμοστουμε αναλογως των περιστασεων''.

ναι μη φας εχουμε γλαρο.κατι ξερω που σου λεω.
    Μην κρίνεις για όλα λόγω εξ'ιδίων εμπειρίες. Σου επαναλαμβάνω ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία και λειτουργία απο την στιγμή που θα γίνει καταγγελία/αναφορά και θα καταχωρηθεί με αριθμό πρωτοκόλλου στο βιβλίο απο τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Αν αυτή η επώνυμη καταγγελία συνοδεύεται απο πολλαπλές υπογραφές, δεν χάνεται. Η κατάληξη βέβαια της αναφοράς όσον αφορά την τιμωρία εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αλλά σίγουρα δεν χάνεται.

Gandalf

Μην κρίνεις για όλα λόγω εξ'ιδίων εμπειρίες. Σου επαναλαμβάνω ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία και λειτουργία απο την στιγμή που θα γίνει καταγγελία/αναφορά και θα καταχωρηθεί με αριθμό πρωτοκόλλου στο βιβλίο απο τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Αν αυτή η επώνυμη καταγγελία συνοδεύεται απο πολλαπλές υπογραφές, δεν χάνεται. Η κατάληξη βέβαια της αναφοράς όσον αφορά την τιμωρία εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αλλά σίγουρα δεν χάνεται.

Gandalf
    περαν του οτι ολα χανονται (καλη θεληση να υπαρχει),τι να το κανω το να μη χαθει,να ταλαιπωρουμαι προκειμενου να επιβληθει η σωστη τιμωρια βαση νομου και τελικα η τιμωρια να ειναι για γελια και εγω στο στοχαστρο ???

ελα μωρε που ζεις.

Ρε παίδες όλα εντάξει και όλες οι απόψεις ν' ακούγονται..................

......................................αλλά ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΞΑΝΕ και τα ρίχνεται στην ίδια λάσπή με τους βλαχοσκατόμπατσους?

(Για να μην παρεξηγηθώ: βλάχους δεν εννοώ τους συμπαθείς Βλάχους από καταγωγή και ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη και από τα σκατά!)

Trooper...

Άποψη σου ... απλά σου επαναλαμβάνω οτι τα διαδικαστικά είναι αλλιώς απο οτι πιστεύεις. Και το κατά πόσο μπορεί να τιμωρηθεί κάποιος , έχει να κάνει (ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ) με το πόσο θα το κυνηγήσεις στην Ελλάδα.

Gandalf

Trooper...

Άποψη σου ... απλά σου επαναλαμβάνω οτι τα διαδικαστικά είναι αλλιώς απο οτι πιστεύεις. Και το κατά πόσο μπορεί να τιμωρηθεί κάποιος , έχει να κάνει (ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ) με το πόσο θα το κυνηγήσεις στην Ελλάδα.

Gandalf
    δεν εχει να κανει με το τι πιστευω,αλλα με το τι εχω δει με τα ιδια μου τα ματια.η ατιμωρισια και το κουκουλωμα ειναι δεδομενα σε πληθωρα περιπτωσεων.αν εσυ θεωρεις οτι δεν υπαρχει ατιμωρισια και κουκουλωμα αλλα ολα γινονται οπως πρεπει αρκει να το κυνηγησεις...αποψη σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
    Ρε παίδες όλα εντάξει και όλες οι απόψεις ν' ακούγονται..................

......................................αλλά ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΞΑΝΕ και τα ρίχνεται στην ίδια λάσπή με τους βλαχοσκατόμπατσους?

(Για να μην παρεξηγηθώ: βλάχους δεν εννοώ τους συμπαθείς Βλάχους από καταγωγή και ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη και από τα σκατά!)

Dr Luv i love you....
    you are beautiful,i love you.....

Πάρα πολύ ωραία... και γιατί βάση του άρθρου του κώδικα δεν αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση και να μεταφέρει τις αντιρρήσεις του για την παράβαση στον διοικητή τους, μαζί με φωτό για την ανυπαρξία σηματοδότησης που απαγορεύει στάση στάθμευση;

Επίσης μήπως ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ώς Εθνική Οδός (άρα δεν υπάγεται και στο παραπάνω);

Μήπως ήταν σταματημένος σε ΛΕΑ;

Τώρα για το αν είναι σερίφηδες , ξέρεις μια αναφορά υπογεγραμμένη απο κατοίκους της περιοχής, τι τους κάνει τους Σερίφηδες και πόσο τους ταλαιπωρεί;

Gandalf
    Είδες κάπου στο άρθρο 34 να αποκλείει την εθνική οδό? Εθνικοί οδοί (εθνικό οδικό δίκτυο δηλαδή) είναι όλοι οι δημόσιοι δρόμοι εκτός κατοικημένων περιοχών. Ποιος ο λόγος τότε που υπάρχει η εξαίρεση αυτή?
    Επίσης, ο μέσος μεσήλικας έχει ζήσει μια περίεργη εποχή όπου "ο χωροφύλαξ" ήταν ο γαμάω και δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν ξεπεράσει. Ακόμη "χειρότερα" δεν γνωρίζουν καν τα δικαιώματά τους. Αν είσουν στη θέση του μη βάζεις στοίχημα ότι δεν θα υπέγραφες και ότι θα έκανες εξαντλητική χρήση των δικαιωμάτων σου (όντας και ξένος στην περιοχή) όπως θέλησε να κάνει ο γράφων την επιστολή στο blog του λινκ που λέγαμε...

"Όταν επιτέλους ο Π..........., αποφάσισε να μας ενημερώσει, ότι η ταχύτητα μας ήταν 122 χλμ/ώρα σε όριο 90, ζήτησα την διαπίστευση του "ραντάρ , διότι η ταχύτητά μου δεν ήταν αυτή. Απάντηση? δεν υπάρχει πιστοποίηση του ρανταρ, και πως να υπήρχε, αφού σας προανέφερα το ρανταρ πώς λειτουργούσε. Επειδή όμως , τόλμησα να φέρω αντιρήσεις και να υπερασπιστώ τα δικαιωματά μου , και επειδή, ρώτησα γιατί, 1. δεν μου αποδυκνείουν την ταχύτητα μου , επιδυκνείοντας την ηλεκτρονική συσκευή ,ή οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο και 2. γιατί δεν έχουν αναρτήσει προειδοποιητική πινακίδα , ότι η ταχύτητα ελέγχεται με ηλεκτρονικά μέσα ώς έχουν υποχρέωση, άρ8ρο 104 του ΚΟΚ , Ο Π..........., ανέβασε το όριο ταχύτητας μου στα 142 χλμ/ώρα και μου αφαίρεσε την άδεια ικανότητας. Πέρας της αυθάδιας και της κακής συμπεριφοράς που επέδειξε σε πολίτη ο Π..........., ενώ είναι ορκισμένος στο Ελληνικό κράτος, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 254/2004 (Φ.Ε.Κ. 238/Α΄)
    αναφέροντας ότι εγώ είμαι ο νόμος-αυτός δηλαδή , και εκφράσεις του τύπου "τελειώσαμε και αν σας αρέσει, ή τύπου απειλής -προσέξτε γιατί μπορεί να κατηγορη8είτε για πλημέλημα -δηλαδή η το βουλώνεις και δεν ζητάς τα δικαιώματα σου, ή σε πάω μέσα),
    πέ ραν της χειροδικίας από άλλον τροχονόμο όταν στην κλήση, πήγα να σημειώσω τις επιφυλάξεις μου, ο οποίος μου χτύπησε το χέρι λέγοντας μου στον ενικό , ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ ΕΓΓΡΑΦΟ...

Επειδή ήταν η ίδια τροχαία, στο ίδιοι σημείο με την ίδια α-κ-ρ-ι-β-ω-ς συμπεριφορά και περιστατικά που διαβάζω εδώ και μου περιέγραψε κι ο πατέρας μου, ένα έχω να πω. Ευτυχώς που η άγνοιά του τον έσωσε από τα χειρότερα! Γιατί μόνο τα χειρότερα μπορείς να περιμένεις από τέτοιους!
    Fun Is Not A Straight Line

Στην περίπτωση του αποστολέα της επιστολής όπως γράφει το κείμενο ....ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, γιατί πολλές φορές ο αδικημένος τα φουσκώνει λίγο λόγω συναισθημάτων... συνεχίζεις και δεν υπογράφεις και πας μαζί στο τμήμα.

Τηλεφωνείς σε δικηγόρο, (ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) που παρίσταται και κάπου εκεί ξεσκίζεις τον "μπάτσο" (γιατί αυτοί δεν είναι αστυνομικοί όπως σωστά λες) για παράβαση καθήκοντος και καταθέτεις αναφορά και μύνηση..

Επαναλαμβάνω κύριοι... βρίσκουν και τα κάνουν. Αν θες να αντιδράσεις τράβα το μέχρι και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , φέρε τα ΜΜΕ... άσκησε πίεση. Έχει να κάνει καθαρά με το πόσο θες να το τραβήξεις εφόσον βέβαια και αυτό που πάει να σου κάνει ο άλλος απο την απέναντι μεριά σε αδικεί κατά εξακολούθηση κατάφωρα...

Παράνομη κλήση, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας με εικονική σημείωση σε κλήση, παράνομη προσαγωγή σε τμήμα κοκ κοκ...

Για περισσότερα αν ποτέ σας τύχει τσεκάρετε το παρακάτω ... περιέχει αρκετές πληροφορίες για το πως και γιατί όταν αδικείστε. Επίσης πολύ σημαντικό και να μην μου διαφύγει... ΠΑΝΤΑ στον πληθυντικό και ποτέ μην εκραγείτε οτι και αν λένε. Με αυτό τον τρόπο δεν δίνετε βάση για περαιτέρω κατηγορίες.

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2426 περί βεβαιωσης και διαδικασίας παραβάσεων ΚΟΚ με τεχνικά μέσα

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2420 περί σωματικής έρευνας.

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2648 περί δικαιωμάτων συνάθροιση και κατά την σύλληψη.

Gandalf

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:59