Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: μια μικρή βοήθεια παρακαλώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    παιδια καντε κρατι

ερχεται το kawasaki ER-6 που ειδα σε κατι φωτο και ειναι MAMATO!!!!

σοβαρα μιλαω θα ειναι το μοντελο της χρονιας 2006 (στα commuters) !!!!!

αμα το δειτε θα τα πουμε!!!
    Άντε να σας το αποκαλύψω...

Θα έρθει σύντομα, περίπου Οκτώβριο-Νοεμβριο λένε οι κακές γλώσσες. Το καλύτερο όμως θα είναι η τιμή του και θυμηθείτε ΠΟΤΕ το έγραψα....ΚΑΤΩ από 7.000 και με περίπου 75 άλογα !!!

Που να το δείτε και στα άλλα χρώματα !!!

Άλλα δεν αποκαλύπτω όσο και να με πιέσετε

kawasaki ER-6 ...I'm in love

THEOD LEGEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ όλους για τις άμμεσες απαντήσεις και ξεχνάω το cagiva. To kle δεν μου αρέσει καθόλου και όσο και αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι ωραίο δεν γίνεται τίποτε! Το suzuki gs 500 μάλλον είναι η μόνη λύση με τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω. Το bandit μου αρέσει πολύ αλλά.....6500! Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και αν κάποιος έχει καμιά άλλη πρόταση μεχρί 5500 την ακούω με ενδιαφέρον.
    φίλε sspiross, έχω το gs για σχεδόν μια δεκαετία και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Γερό, φτηνό, απλό κλπ. Θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα αλλά μόλις πρόσφατα είχα μια κουβέντα στο συνεργείο μου όπου μου λέγανε ότι τα καινούρια gs δεν είναι σαν τα παλιά. Μου ανέφεραν για ένα καινούριο που τους έμειναν οι βαλβίδες στο χέρι. Η ποιότητα του, λένε, δεν συγκρίνεται με το παλιό. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, γιατί η ιστορία του gs είναι μεγάλη και μιλάει μόνη της, αλλά ρώτα και κανα συνεργείο suzuki γι' αυτό που σου λέω. Δεν ξέρω επίσης που κατασκευάζονται πλέον τα gs (ίσως ισπανία?) και αν αυτό παίζει κανα ρόλο στην ποιότητα του. Ρώτα πάντως, ίσως να αξίζει να ζοριστείς λίγο περισσότερο για το bandit.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Ρε Idi, αυτό το πράγμα που έχει για ψαλίδι, σαν να ΜΗΝ μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη....

Από την άλλη, τις είμαι εγώ που θα ομιλήσω ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Καλά τι περίμενες από τα καθάρματα !!!
    Σε λίγο θα σε πείσουνε να πάρεις varkadero
    Λοιπόν το canyon 500 το έχω Κανά δίμηνο ,έκανα αρκετά χιλιόμετρα ,έχει γενικά καλά φρένα ,πολύ καλό στήσιμο ,.φιλικό
    Από μίζα δεν είχα πρόβλημα κανένα αλλά είχα την ατυχία να μου σπάσει το ρουλεμάν στροφάλου .
    Βέβαια όλα το μότο χαλάνε αλλά εντάξει .Όταν είναι ιταλικό το μοτόρι όλοι τρέχουν να το θάψουνε .
    Δεν θα σου πρότεινα να το πάρεις καινούργιο δεν νομίζω ότι είναι καλή αγορά σαν καινούργιο .Μόνο μεταχειρισμένο είναι καλή περίπτωση ,καθώς εγώ το πλήρωσα πολύ λίγα χρήματα. Αν θέλεις καινούργιο με λίγα χρήματα παραπάνω αγοράζεις το pegaso 2004 καινούργιο, πρόσφορα που είναι πολύ καλύτερο σε όλα ….
    Ρεεεεεεεεε, μάθετε να βάζετε τα posts στις σωστές κατηγορίες !!!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ