Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Hornet vs XJ6

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Συγκρίνεις μονίμως μηχανάκια διαφορετικών κατηγοριών...
    Καταλαβαίνω οτι αυτά σου αρέσουν αλλά είναι ανόμοια μεταξύ τους. Προσωπικά δυσκολεύομαι να σου απαντήσω σκεφτόμενος τις φρενάρες της σφίγγας και την απόδοση του κινητήρα της, όταν απ'΄την άλλη υπάρχει το xj6 και το er6. Γιατί δεν κοιτάς το gsr που είναι της κατηγορίας της σφίγγας κι αν δεν απατώμαι με abs έχει κοντά στα εφτά χιλιάρικα. Έχει και εύκολη θέση οδήγησης.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος
    H suzuki εδώ δεν έχει καν αντιπροσωπεία και σερβις. Η θέση του gsr πράγματι μου είναι γάντι αλλά το συγκεκριμένο έχει 1-2 σοβαρά προβλήματα για μένα: Κομένα πλαίσια (χτες είδα και νέο περιστατικό) και "απότομο" ψεκασμό.

Το ξέρω ότι συγκρίνω ανόμοια. Είναι όμως όμοια σε τιμή. Εντάξει, δεν γράφουμε και διαγώνισμα... Αυτά με προβληματίζουν, αυτά γράφω!

Road67 όπως κατάλαβα εσύ σε παρόμοιο δίλλημα θα κοίταγες για χορνετ του 2008; Δεν φτάνω οικονομικά για fazer 2009...

εγώ σαν κάτοχος του xj6 στο προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι μιάχαρα μηχανάκι τα κάνει όλα και συμφέρει. Έχει μια χαρά φρένα και οδηγική συμπεριφορά που λένε κάποιοι ότι είναι ανεπαρκές σε αυτά.

τώρα δεν συγκρίνεται βέβαια με το hornet καθότι το honda είναι μηχανή μιας κατηγορίας επάνω που συγκρίνεται αντίστοιχα με το fz6 και όχι με το xj6 γιατί σίγουρα έχει πιο δυνατό κινητήρα καλύτερο στήσιμο και φρένα κτλ.

Γνώμη μου είναι αν θες κάτι που να τα κάνει όλα και είσαι αρχάριος όπως λες να πάρεις το xj που σε καλύπτει απόλυτα και είναι μια χαρά μηχανάκι, αν όμως έχεις κάποια εμπειρία και θες πιο καλά περιφερειακά στη μηχανή και θες πιο σπορ συμπεριφορά από το xj πάρε την σφίγγα.

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι για μένα εκτός των χαρακτηριστικών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το θέμα εμφάνισης, εσένα πιο σε φτιάχνει περισσότερο?

ό,τι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι φίλε μου και να ξέρεις ότι αυτά είναι τα πιο ωραία διλλήματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli

Road67 όπως κατάλαβα εσύ σε παρόμοιο δίλλημα θα κοίταγες για χορνετ του 2008; Δεν φτάνω οικονομικά για fazer 2009...
    Βασικά, εγώ είμαι της yamaha και της guzzi

Προσπαθώ αντικειμενικά να βρω μοντέλα να προτείνω για να μη χτυπάς μετά το κεφάλι σου. Και όχι οτι δεν είναι καλό το xj6 απλά είναι λίγο. Συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις και μόνο σου στην ουσία. Αν σε καλύπτει η σφίγγα, δε μπορεί να σε καλύπτει και το xj6. 'Η δεν το δοκίμασες στα ίσα, δίνοντας τις ίδιες ευκαιρίες και τηρώντας τα ίδια όρια ή ανάλογα μη τηρώντας τα, ή υπάρχει κι η άλλη εναλλακτική (δε θέλω να σε προσβάλω αλλά δεν ξέρω τις εμπειρίες σου) οτι το hornet οριακά μπόρεσες να το πας και σου ήταν πολύ και είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις με κάτι μικρότερο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Παλαιό μέλος
    Είμαι 45 χρονών παππούς και οδηγώ μοτοσυκλέτα από τα 18 μου.
    Ομως συνήθως μικρές 125 και 250 και πλέον όχι σε μακρινά ταξίδια.

Προφανώς δεν πίεσα καθόλου την χορνετ διότι ήταν η πρώτη 600ρα που δοκίμασα στην ερευνα αγοράς που έκανα και φοβόμουν μήπως τη "χάσω" στο γκάζι. Σαφώς όμως ούτε αργότερα θα την χρησιμοποιήσω σαν "σπορ" εργαλείο. Την κοιτάω διότι είχε πολύ ωραία ποιότητα κύλισης και άνετη ανάρτηση και στιβαρή αίσθηση.

Πάντως μου βρήκαν κομάτι μαύρο 2008 χωρίς ίχνος σκουριάς στα 7000 ευρώ. Πιστεύω αν είχε πρόβλημα στα μέταλα κάτι θα φαινόταν από τώρα ή κάνω λάθος;

Εμφανισιακά χορνετ μου αρέσει.

*Ακόμα και αν έλεγα σίγουρα δε για το xj6 δεν βρίσκω κομάτι.

1. Την κοιτάω διότι είχε πολύ ωραία ποιότητα κύλισης και άνετη ανάρτηση και στιβαρή αίσθηση.

2. Εμφανισιακά χορνετ μου αρέσει.

3. Πάντως μου βρήκαν κομάτι μαύρο 2008 χωρίς ίχνος σκουριάς στα 7000 ευρώ.
    Η γνώμη η δική μου όπως και κάθε άλλου περισσεύει. Απάντησες μόνος σου. Ακόμη εδώ είσαι; Τρέχα πάρτη!!

Να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε. Δε μιλάμε για κανένα κορεάτικο χαϊονγκ ή όπως αλλιώς τα λένε. Μιλάμε για honda και για το hornet που έχει μια κάποια ιστορία. Ίσως να έχεις δίκιο οτι αφού δεν έβγαλε σκουριές ως τώρα δε θα βγάλει. Αν και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα επιδράσει πάνω στα μέταλλα η ατμόσφαιρα εκτός έκθεσης (υποθέτω οτι μιλάς για καινούργια μηχανή stock) κι αυτό το λέω στον αντίποδα.

Με λίγη προσοχή μετά από κάποια χιλιόμετρα και την απαραίτητη εξοικείωση που θα έρθει, αυτός ο ''σπορτ χαρακτήρας'' που αναφέρεις θα σου βγει από μόνος του. Σπορτ δε σημαίνει παντηλίκια και σούζες. Μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα.

Καλές βόλτες και με τον απαραίτητο εξοπλισμό

Είμαι 45 χρονών παππούς και οδηγώ μοτοσυκλέτα από τα 18 μου.
    Ομως συνήθως μικρές 125 και 250 και πλέον όχι σε μακρινά ταξίδια.

Προφανώς δεν πίεσα καθόλου την χορνετ διότι ήταν η πρώτη 600ρα που δοκίμασα στην ερευνα αγοράς που έκανα και φοβόμουν μήπως τη "χάσω" στο γκάζι. Σαφώς όμως ούτε αργότερα θα την χρησιμοποιήσω σαν "σπορ" εργαλείο. Την κοιτάω διότι είχε πολύ ωραία ποιότητα κύλισης και άνετη ανάρτηση και στιβαρή αίσθηση.

Πάντως μου βρήκαν κομάτι μαύρο 2008 χωρίς ίχνος σκουριάς στα 7000 ευρώ. Πιστεύω αν είχε πρόβλημα στα μέταλα κάτι θα φαινόταν από τώρα ή κάνω λάθος;

Εμφανισιακά χορνετ μου αρέσει.

*Ακόμα και αν έλεγα σίγουρα δε για το xj6 δεν βρίσκω κομάτι.
    ΠΟΛΥ ΞΕΨΥΡΡΙΣΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΣΕΛΑ.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Πας στα μαγαζιά και κοιτάς για αυτό σε μεταχείρω:

Και βέβαια σου μένουν και λεφτά...γκάζι-φρένα-φιλικότητα δε θα σου λείψει,και έχεις ένα εργαλείο αθραυστο για όσο καιρό θέλεις...(έχω ακριβώς αυτό το μοντέλο)...

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    φίλε μου όχι πώς πολυπιστεύω τα άρθρα στα περιοδικά αλλά στο power bikes αυτού του μήνα έχει το συγκεκριμένο συγκριτικό (ρε παιδιά μήπως αντλούν ιδέες απο το φόρουμ ? )

εγώ το διάβασα, αν θές ρίξε μια ματιά μήπως πάρεις καμιά ιδέα
    http://tsofras.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Μόλις την έκλεισα!
    XJ6 μαύρη με ABS.
    Το μοναδικό κομάτι που βρήκα σήμερα σε όλη την Ελλάδα!!!!

(αν δεν την έβρισκα, θα χτύπαγα την χορνετ σήμερα)

Στο power bikes λέει κάτι σημαντικό; Αν και τώρα δεν έχει νόημα το ψάξιμο αυτό...

Πάω για μπουφάν, κράνος κλπ!

Πάντα όρθιος και καλορίζικο

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    απο την στιγμή που την αγόρασες δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο
    κοιτα να την χαρείς, καλορίζικη και καλές βόλτες

Εγώ ψήνομαι για το ντυμένο, θα δείξει με τον καιρό

Πάντα όρθιος
    http://tsofras.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ παιδιά! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

H suzuki εδώ δεν έχει καν αντιπροσωπεία και σερβις. Η θέση του gsr πράγματι μου είναι γάντι αλλά το συγκεκριμένο έχει 1-2 σοβαρά προβλήματα για μένα: Κομένα πλαίσια

Όχι ρε γαμώτο,δεν μας ενημέρωνες νωρίτερα πως Κόβονται τα πλαίσια του GSR να μην το πάρω; Πάνε 7.000€ χαμένα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Φίλε μου απλά διαβάζω τι ποστάρουν εδώ.
    Αν λένε βλακείες, απλά τις επανέλαβα...
    Δεν πιστεύω και εγώ ότι κόβονται για πλάκα αλλά σε ένα πέσιμο (έχει ποστάρει φίλος για ενα που το έριξε απλά αυτοκίνητο με την όπισθεν ενώ ήταν παρκαρισμένο) μπορεί και να γίνεται.
    Οπωσδηποτε δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος που το απέφυγα αλλά περισσότερο η έλλειψη αντιπροσώπου εδώ που μένω.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CB600F Hornet Vs CB400
    από Megaz77 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2008, 16:45
  2. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33
  3. hornet VS fazer
    από hornetmania στο forum Αντιπαραθέσεις