Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Σκουριες στα Hornet 08????

Γεια σας κι απο μενα.
    Εχω ενα cbf600s 08 το οποίο απο μοτερ και περιφερειακα ειναι hornet.
    Μετα απο ενα 6μηνο, με το μηχανακι να ειναι σε καθημερινη σχεδον βαση μεσα στην υγρασια (οχι βροχη, αλλα πρωινη "δροσια") λογω ιδιαιτεροτητας της περιοχης που μενω, αρχισε να σκουριαζει σε: λευγε, ντιζακι (το καθετο στα cb) ταχυτητων , λευγε φρενων, βιδες τιμονιου, και στις allen των καθρεφτων.
    Με αντισκοριακο και ΠΟΛΥ τριψιμο, εχει φυγει το 90% αλλα απλα περιμενω να το ξαναδω....
    Το ιδιο φανταζομαι συμβαινει και στα hornet.
    Να σημειωσω εδω οτι ενα transalp 650 του 05 που ειχα, δεν παρουσιαζε τιποτα απο τα παραπανω...

Κάτοχος και γώ ενός HORNET 2008 , υπήρχαν κάποιες σκουριές σε βίδες (τιμονιού κυρίως) από την ημέρα που το αγόρασα και μέχρι σήμερα παρόλο που το κυκλοφορώ με βροχή και χωρίς, δεν έχω προσέξει να έχει βγάλει κάπου αλλού.
    Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος και μέχρι τώρα δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
    Για ταξίδι που ρώτησε ο πρώτος φίλος, πήγα δέκα μέρες χαλκιδική (από Αθήνα) το περασμένο καλοκαίρι και στο ταξίδι (με ντάλα ήλιο) 150-170 δεν με κούρασε ιδιαίτερα.
    Με αυτό το μηχανάκι όμως δεν μπορείς να κάνεις πορεία με 200χλμ...θα σε καταβάλλει σωματικά κάποια στιγμή.
    Και ναι...παει και 220 άρα δεν είναι χρέπι!

Παλαιό μέλος
    Επειδή σκέφτομαι να το πάρω, μιάς και είναι εδώ μαζεμένοι τόσοι κάτοχοι ας ρωτήσω:

1) Σε όσα καινούρια είδα υπήρχε σκουριά στις βίδες στο τιμόνι (πχ στη βίδα που κρατάει την μανέτα του συμπλέκτη)...

2) Οι ταχύτητες κουμπώνουν λίγο ξερά ή μου φαίνεται; Δύσκολη η εύρεση νεκράς. ή έτυχε;

3) Το πίσω φρένο (το ποδοστήριο) μπορεί να ρυθμιστεί λίγο χαμηλότερα; Το πόδι μου κάνει γωνία και με κουράζει.

ΥΓ Εκπληκτικό μοτέρ! Δεν σκορτσάριζε ότι ταχύτητα και να του έβαζα... Το θέλω για χαλαρή ήρεμη βολτούλα γι αυτό το δοκίμαζα στις χαμηλές ώστε να δω αν με βολέυει σε σχέση πχ με δικύλινδρα. Είδα και το translap αλλά μου πέφτει λιγάκι ψηλό και "ξένο" νομίζω.

Παλαιό μέλος
    7490 αυτό του 2008 πλέον!

Παλαιό μέλος
    παιδιά μιά ερώτηση για τις σκουριές: Οσοι έχετε δει στα μηχανάκια σας, αυτές ψιλουπήρχαν από την αρχή ή τα μηχανάκια ήταν άψογα εντελώς και εμφανίστηκαν οξιδώσεις σε 6 μήνες πχ;

Στην αρχη ολα τελεια. Μετα απο το εξαμηνο, σιγα σιγα εμφανιστηκαν...

Παλαιό μέλος
    celia2007 σε σένα ξαναεμφανίστηκαν μετά τον 3/2009 που τις καθάρισες;

Είναι τελικά αρκετά σοβαρό θέμα για να αποφύγει κανείς την αγορά της, ή παρουσιάζεται μόνο σε περιφερειακά που δεν τρέχει και τίποτα;

πχ η εξάτμιση σκουριάζει; Το πηρούνι;

Ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα. Ειναι πολυ συγκεκριμενα σημεια που παρουσιαζουν προβλημα και απ'οτι εχω καταλαβει ειναι τα ιδια σε ολους. Δεν εχει κανενα λειτουργικο προβλημα, αλλα καθαριζει δυσκολα και ξαναεμφανιζεται. Ειναι κατι σαν λεκες απο σκουρια αν καταλαβαινεις αλλα σου την δινει στα νευρα οταν το πρωτοβλεπεις και σε καινουρια μηχανη!

Μια μικρή σκουριά στην βίδα του φρένου (τιμόνι). Την είχε εξ' αρχής όταν την πήρα, μην φανταστείς όμως τρελή σκουριά, κάτι λίγα.
    Την έχω ένα χρόνο τώρα και καμία άλλη σκουριά δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου.

Όσο για την εύρεση νεκράς, μάλλον σου έτυχε φίλος, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ με αυτό το ζήτημα.

Παλαιό μέλος
    Παιδιά κάτι οι σκουριές, κάτι η θερμοκρασία που βγάζει το μοτερ, κάτι η φήμη της αντιπροσωπείας....
    πήρα τελικά άλλη μηχανή.

Παλαιό μέλος
    Παιδες μηχανη και φρενα ΤΕΛΕΙΑ

Τα αλλα να τα κρινετε......................

Angry ?

μμμμμ...με βαζετε σε σκεψεις..οτι ελεγα να αναθεωρησω την αποψη μου,για τα ιταλικα πλεον honda..

προσφατα εγινα κατοχος ενος hornet 08'. παιδια το εργαλειο δεν εχει κανενα προβλημα και οσο για τις σκουριες ναι υπαρχουν ελαχιστες (μονο στο μαρσπιε φαινεται) και δεν νομιζω να ειναι τπτ σοβαρο.

Εχω ακουσει παντως οτι τις αποθηκευουν εξω καποιες φορες στον Σαρακακη και αν εχει παει καποιος απο κει σιγουρα εχει δει οτι η αποθηκη ειναι κανα 2 χλμ μακρια απο την εκθεση.

Αυτα, καλες γιορτες και καλες βολτες.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ζ75008 η hornet 08 ?
    από X VaGGoS LiV στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 08:20
  2. CBF-1000('08) vs CB600F Hornet('08)
    από inpas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 08:10

Κανόνες δημοσιεύσεων